Даймонд ліга «Карпати 2020». «Галицька здоба» вийшла у півфінал - Блог про Львів

Даймонд ліга «Карпати 2020». «Галицька здоба» вийшла у півфінал

Сергій Тригубець

Сьогодні, 1 лютого, у Тячеві продовжилися змагання на міжнародному турнірі Даймонд ліга «Карпати 2020». Зокрема, свій другий поєдинок групової стадії зіграла «Галицька здоба».

Підопічним Сергія Тригубця випала нагода зіграти з триразовим чемпіоном Закарпатської області командою «Алекс». Перемога в цьому поєдинку виводила нашу команду у півфінал Вищої ліги, то ж права на помилку «пекарі» не мали.

Розпочала гру команда зі Львова краще не придумаєш. Вже у першій атаці рахунок було відкрито. Класну комбінацію розіграли Данило Сивак та Олександр Махинька. Перший – виступив асистентом, другий – вдало пробив під поперечину – 1:0.

Щоправда, радість «червоно-жовтих» була не тривалою, адже вже за хвилину гравець «Алекса» Андрій Русин рахунок зрівняв, скориставшись незлагодженою грою гравців ФК «Галицька здоба» у захисті.

Миритися з таким перебігом подій на майданчику наші гравці не хотіли й за дві хвилини Богдан Стефанків більярдним ударом знову виводить «пекарів» вперед.

Ще за хвилину Олександр Горбей міг збільшити перевагу в рахунку, але на цей раз воротар «Алекса» був на висоті.

«Галицька здоба» продовжувала володіти ігровою ініціативою в грі й здавалося ніщо не прогнозувало проблем, а вони таки настали.

Тривала сьома хвилина гри, коли помилку в рамці воріт допустився Антон Денчук, який не зумів зафіксувати «шкіряного» й невтомний Андрій Русин із другої спроби таки вколотив м’яча в сітку воріт – 2:2.

Також читайте:   Карпати 1:0 Таврія (відео)

Під кінець же першого тайму футзалісти з Мукачево вийшли вперед. Знову помилка у захисті гравців «Галицької здоби» й Андрій Мерцин виводить свою команду вперед – 2:3.

Звичайно, що після відпочинку підопічні Сергія Тригубця кинули всі сили аби відігратися. Моментів аби забити «пекарі» створили, мабуть, на декілька матчів вперед. Проте, «кіпер» «Алекса» був на висоті.
Але, й він був безсилим проти Данила Сивака, який, у підсумку, став героєм цієї зустрічі.

На 24 хвилині «Даня» вирівняв цифри на табло, а під кінець гри 16-й номер «Галицької здоби» вдало замкнув дальню штангу при розіграші п’ятого польового гравця.

4:3 – вольова перемога команди зі Львова й саме «Галицька здоба» зіграє у півфінальному поєдинку Вищої ліги
.
Хто стане суперником «пекарів» дізнаємося вже незабаром.

ФК «Галицька здоба» – «Алекс» – 4:3 (2:3)

ФК «Галицька здоба»: Денчук, Махинька, Сивак, Стефанків, Тригубець, Єлфімов, Горбей
«Алекс»: Бундаш, Герцуський, Йовбак, Ковтун, Козуб, Кундрик, Мерцин, Петьовка, Русин, Смагін, Янкович

Голи: Махинька, 1, Стефанків, 4, Сивак, 24, 30 – Русин, 2, 7, Мерцин, 12
Кращі гравці за версією пресслужби: Данило Сивак – Андрій Русин

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*