Не можу знайти драйвера до відеокарти!!! - Блог про Львів

Не можу знайти драйвера до відеокарти!!!

Драйвера

Всі мабуть вже знають, що в мене полетів Windows і довелося його переставляти. З горем пополам Я це зробив, хоча признаюся це вийшло не з першого разу.

На перший погляд нічого екстраординарного, полетів, поставили новий і забули. Якби ж то так було. Та на цьому проблеми не завершилися.

Як завжди після установки операційної системи потрібно поставити драйвера, бо без них буде тугувато, може щось не працювати належним чином. Деякі «вікна» це роблять самостійно, а деякі ні. Тому якщо драйверів не має, берете установчий диск і вперед.

Так я і зробив, знайшов диски, які мені дали ще на комп’ютерній фірмі і почав встановлювати. Проблем не повинно бути. Я так спочатку також думав, поки не вийшов один казус.

Драйвера до відеокарти не підходять, коли їх встановлюєш на комп’ютер операційна система взагалі не завантажується. Приходиться заходити через безпечний режим, видаляти ті фігові драйвера і тоді операційна завантажується.

То так і роби, я знаю, що так більшість людей скаже. Але, проблема ж то не вирішена, драверів до відеокарти як не було так і не має далі.

Не знаю, що за диск мені підсунули, але явно фуфло. Скоріш за все просто надурили. Таке також трапляється.

Що я роблю далі? Куди ж звернутися за допомогою як не до інтернету.

Заходжу на офіційний сайт Nvidia, вибираю свою відеокарту і качаю дрова (так називають драйвера). Скачало, ставлю і знову таж сама ситуація. Одні тільки звуки брррр, кмррррр чого варті. Перезавантажую комп’ютер, Windows знову ж не запускається.

Також читайте:   Якщо до вас пристали злодії

Ну йоли пали, це ж треба щоб таке зі мною сталося!!!

Знову видаляю дровікі через безпечний режим, шукаю нові. Знаходжу в гуглі, що люди кажуть та і друг мені казав, що можливо варто поставити не найновіші драйвера, а старішої версії.

Шукаю, знайшов, качаю, поставив, перезавантажився, все працює. Та через деякий час знову та ж картина: брррр, кмр, музика почала тормозити і графіка пропадає.

Не знаючи що робити, дзвоню до знайомого програміста, розповідаю про проблему, він заходить на мій комп’ютер через спеціальну програму і проаналізувавши ситуацію каже, що все я правильно роблю і радить перевірити саму відеокарту чи вона правильно стоїть чи ба не зрушила з місця чи не відійшла.

Я так і зробив, викрутив її, зняв, почистив всі контакти, заклав назад, поставив дрова, перезагрузився, все працює, через деякий час знову все «летить».

Отак от май справу з тими комп’ютерами. Не знаю як Я вирішу ситуацію з цією проблемою, але знаю одне: ці всі програми повне фуфло, дивіться уважно що Вам продають коли купляєте комп’ютер і звичайно Windows. Інколи супер-пупер операційні системи тільки назва звучить, а насправді …..

Так завжди не буде.

Якщо хтось знає як вирішити цю проблему пишіть у коментарях, у мене відеокарта Nvidia Geforce 8500 GT.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

коментарів - 83 може ще щось напишете?

  1. VIK 13.10.2010 пише:

    …так напиши свій драйвер 🙂

  2. Архіваріус 13.10.2010 пише:

    Справді, Воробусе, чому би тобі і не написати. Адже ти у нас мастак на усілякі витребеньки. 😀

  3. Stakeholder 13.10.2010 пише:

    А я всетаки схиляюсь до думки що проблема у віндовсі, якщо ти дійсно скачав правильний драйвер і при скачці драйвера на сайті nVidia вибрав правильну версію віндовса, то я думаю проблема саме у ньому(віндовсі), що б я зробив на твоєму місці? дістав би інший гарантовано робочий віндовс, або якщо немає іншого то спробував би той самий, переставив би його з форматуванням диска С:\, потім відразу ж один за одним знову поставив всі драйвери, і я думаю після цього щось повинно помінятися якщо дійсно проблема не в залізі, ну але це вже дивись сам, якщо до того ніяких ексцесів не ставалось, то з якого дива там повинні бути якісь проблеми?
    В мене теж одного разу був мінінгіт з драйвером звукової, переставив віндовс, поставив драйвера, і все ніби ок, але комп деколи туго все грузить і під час прослуховування аудіо файлів звук починає глюкати подібно до ефектів з голосом в кислотній електронній музиці). Я тоді все перепробував, перечитав купу хелпів, переставив купу раз той драйвер і microsoft hotfix який за рекомендаціями виробника необхідний для його коректної роботи, і все одно одне і те ж. Врешті решт я ще раз переставив віндовс, знову поступово встановив всі драйвера, і проблема зникла сама по собі :-))

  4. VIK 13.10.2010 пише:

    постав 7-ку і не парся 🙂

  5. VIK 13.10.2010 пише:

    …або убунту 😀

  6. PVS 14.10.2010 пише:

    VOROBUS пише: Ну йоли пали, це ж треба щоб таке зі мною сталося!!!

    Так буде з кожним, хто “поведеться” на всякі ZverCD і інші збірки!!!!

    А взагалі-то я вдячний розробникам таких збірок! Поки вони є я без пива не лишуся!!!!!!!!!! 😀

  7. Stakeholder 14.10.2010 пише:

    з сімкою можуть теж бути мінінгіти з драйверами. Убунту звичайно хороше рішення, в мене в самого вже давно стоїть паралельно з віндовсом, але ніяк не можу знайти час в ньому досконально розібратися щоб остаточно на нього перейти і забути про віндовс).

  8. Vorobus 14.10.2010 пише:

    Stakeholder пише: А я всетаки схиляюсь до думки що проблема у віндовсі, якщо ти дійсно скачав правильний драйвер і при скачці драйвера на сайті nVidia вибрав правильну версію віндовса, то я думаю проблема саме у ньому(віндовсі), що б я зробив на твоєму місці? дістав би інший гарантовано робочий віндовс, або якщо немає іншого то спробував би той самий, переставив би його з форматуванням диска С:\, потім відразу ж один за одним знову поставив всі драйвери, і я думаю після цього щось повинно помінятися якщо дійсно проблема не в залізі, ну але це вже дивись сам, якщо до того ніяких ексцесів не ставалось, то з якого дива там повинні бути якісь проблеми?
    В мене теж одного разу був мінінгіт з драйвером звукової, переставив віндовс, поставив драйвера, і все ніби ок, але комп деколи туго все грузить і під час прослуховування аудіо файлів звук починає глюкати подібно до ефектів з голосом в кислотній електронній музиці). Я тоді все перепробував, перечитав купу хелпів, переставив купу раз той драйвер і microsoft hotfix який за рекомендаціями виробника необхідний для його коректної роботи, і все одно одне і те ж. Врешті решт я ще раз переставив віндовс, знову поступово встановив всі драйвера, і проблема зникла сама по собі

    Друже!!!! нічого не допомагає!!!!!! Скільки разів я вже віндовс переставляв, драйвера різні і нові і старі – нічого 🙁
    Вчора все було добре. а буквально недавно знову щось сталося з відео, мусив драйвер видалити тоді відео загрузилося. 🙁

  9. Архіваріус 14.10.2010 пише:

    Воробус, а ти шкарпетки пробував міняти. 😀 😀 😀

  10. Stakeholder 14.10.2010 пише:

    Дивно це все, спробуй може старішу версію драйвера, а віндовс взагалі який?

  11. Vorobus 14.10.2010 пише:

    Stakeholder пише: Дивно це все, спробуй може старішу версію драйвера, а віндовс взагалі який?

    XP professional sp3, та я не знаю навіть що, якби згоріла відаха то би зовсім нічого не грузило, а так без драйвера все літає.

  12. Vorobus 14.10.2010 пише:

    Але дилема що відео поки смішне, так не наробишся 🙁

  13. Vorobus 14.10.2010 пише:

    Я вже навіть карточку чистив. думав що може перегрілася і погано працює тому, ніфіга 😥

  14. PVS 14.10.2010 пише:

    Всім по черзі:

    -єдиний hotfix, що дійсно потрібний для звуку є kb888111. В SP3 він змінив номер, але в Гуглі знаходиться за лічені хвилини. Без нього звуку на певних материнках просто не буде. Якщо звук є, але глючить ніякі hotfix’и не допоможуть – треба копати в сторону драйверів, якщо нічого не виходить – справді переставляти windows

    -якщо комп’ютер певний час на свіжому windows’i працював нормально, то причини може бути три
    малоімовірна: вірус. Якщо ти схопив якийсь свіженький вірус, який псує системні файли але не визначається антивірусом, то повторюючи свої звичні дії ти міг повторно на нього напоротися. Малоімовірно, бо при переустановці драйвера принаймні перша загрузка мала б пройти успішно.
    набагато імовірніша: є проблеми з “залізом”. З огляду на те, що якийсь час все працювало можлива причина – перегрівання. Слід ретельно прочистити всі вентилятори і радіатори, а заодно і всі решта деталі комп’ютера. Якщо це не допоможе – спробувати замінити відеокартку – можливо з якихсь причин вона вже пошкоджена і доступним залишився лише базовий функціонал, а будь-які складніші розрахунки звертаються до пошкоджених модулів і викликають некоректну роботу.
    надприродна: в комп’ютер VOROBUS’a вселилася містична електрочупакабра і мстить за згадування її в блозі.

  15. Stakeholder 14.10.2010 пише:

    всетаки перш ніж міняти відеокарту я б інший віндовс спробував), досадно буде просто якщо після всього цього шаманства виясниться шо віндовс якийсь лєвий був :-), і ще переконайся чи ти дійсно скачав драйвер для XP

  16. PVS 14.10.2010 пише:

    Були і “лєвий” ZverCD і “рідний” Microsoft’івський чистий XP. Версії драйвера тоже були від прадавньої “рідної” з CD’юка до найсвіжішої з сайту nvidia. Якщо в нього далі глюки лізуть – я “грішу” на відяху. Є правда і інші варіанти – материнка, пам’ять – вони всі можуть нагенерити такий маразм, але якщо є така нагла зав’язаність на відеодрайвер, то в першу чергу перевіряв би її.

  17. Vorobus 14.10.2010 пише:

    Stakeholder пише: всетаки перш ніж міняти відеокарту я б інший віндовс спробував), досадно буде просто якщо після всього цього шаманства виясниться шо віндовс якийсь лєвий був , і ще переконайся чи ти дійсно скачав драйвер для XP

    Та міняли віндовс, я вже 10 раз міняв і та сама ситуація. Працює, день минає і знову брррррр пррррр, перезагружаю і синій екран.

    Тоді беспечний режим, видаляю дрова і все добре. Афігеть просто 🙁

  18. Stakeholder 14.10.2010 пише:

    хмм, мені ось дивний цей момент – “день минає”, чому не відразу?, якщо проблема з залізом то шо йому ті перестановки віндовса? воно якшо навернулось то навернулось, а тут чомусь після перестановки день працює нормально…ну у всякому випадку логічно було б дійсно взяти чужу відеокарту і подивитись як воно буде… 😛

  19. VIK 14.10.2010 пише:

    Стосовно ZverCD, згідний, – ФІГНЯ ПОВНА! В Воробуса до того стояла (десь 1.5 – 2 роки) веріся Хрюши SP3 від СамЛабу і все було гуд..В мене на домашніх компах теж не 1 рік простояла та сама версія Хрюшки – все гуд…жодних проблем, тобто вінда 99.9(9)% робоча

    Нещодавно ставив я і птах ту ж саму версію Хрюшки з SP3 від СамЛаба, вінда стає нормально, але відеодрайвер якийсь капризний: варіанти можуть бути різноманітними, але перш ніж здавати ящик в СЦ, можна спробувати поставити іншу вінду, наприклад, 7

  20. Stakeholder 14.10.2010 пише:

    або Ubuntu :evilgrin:

  21. Vorobus 14.10.2010 пише:

    Stakeholder пише: або Ubuntu

    Може то в церкву сходити? :-/

  22. VIK 14.10.2010 пише:

    або фрю 😉

  23. Vorobus 14.10.2010 пише:

    Stakeholder пише: хмм, мені ось дивний цей момент – “день минає”, чому не відразу?, якщо проблема з залізом то шо йому ті перестановки віндовса? воно якшо навернулось то навернулось, а тут чомусь після перестановки день працює нормально…ну у всякому випадку логічно було б дійсно взяти чужу відеокарту і подивитись як воно буде…

    І саме головне вчора я грузив відеокарту по повній і ніц. Хз що то таке? Якась нечиста сила залізла. 🙁

  24. VIK 14.10.2010 пише:

    Vorobus пише: Stakeholder пише: або Ubuntu

    Може то в церкву сходити?

    сходи, але не поливай священою водою….вона хоч і священа, але все ж таки вода

  25. PVS 14.10.2010 пише:

    Vorobus пише: Якась нечиста сила залізла.

    Електрочупакабра! Точно! Поклич додому священика нехай покропить відяху свяченою водою.

  26. VIK 14.10.2010 пише:

    можеш свічечку поставити 🙂

  27. PVS 14.10.2010 пише:

    свічку ставити не треба – від її вогню перегріватися буде ще більше

  28. Stakeholder 14.10.2010 пише:

    яйцем викатай :rotfl:

  29. VIK 14.10.2010 пише:

    PVS пише: свічку ставити не треба – від її вогню перегріватися буде ще більше

    перегріватися не буде, бо свічка за упокой

  30. PVS 14.10.2010 пише:

    яйцем катай тільки при виключеному компі, бо шарахне током по яйцях – ще гірше буде

  31. Vorobus 14.10.2010 пише:

    Stakeholder пише: яйцем викатай

    Може то спалити комп? Як кажете типи?

  32. Stakeholder 14.10.2010 пише:

    PVS пише: яйцем катай тільки при виключеному компі, бо шарахне током по яйцях – ще гірше буде

    ну не знаю якими ти яйцями катаєш, а я мав на увазі куряче 😮

  33. Vorobus 14.10.2010 пише:

    Давайте серйозно щось кажіть. Ви би ще сказали до знахаря мені сходити 😛

  34. VIK 14.10.2010 пише:

    Vorobus пише: Stakeholder пише: яйцем викатай

    Може то спалити комп? Як кажете типи?

    ооооооооооо…так-так-так…..краще спалити той чорний ящик

  35. Vorobus 14.10.2010 пише:

    Може то благодійну акцію мені провести: збирання коштів Воробусу на відеокарту нову? 🙂

  36. PVS 14.10.2010 пише:

    Stakeholder пише: я мав на увазі куряче

    воробус тоже птах – міг замінити курячі на горобині 😀

    Воробус! Якщо серйозно – лягай спати. Нині відяху на заміну ти точно не знайдеш.

  37. Stakeholder 14.10.2010 пише:

    та ше є багато варіантів, можеш ше наприклад до Магдлени Мочійовскі комп занести :yes: :laugh:

  38. Vorobus 14.10.2010 пише:

    PVS пише:
    Воробус! Якщо серйозно – лягай спати. Нині відяху на заміну ти точно не знайдеш.

    Пошпіляв би шось, а відео не паше!!!!!!!! 😐

  39. PVS 14.10.2010 пише:

    Шпіляй козу під плотом

  40. Stakeholder 14.10.2010 пише:

    та можеш ше погуглити, напиши там шось накшталт blue screen after video card install :chic:

  41. VIK 14.10.2010 пише:

    PVS пише: Шпіляй козу під плотом

    то сильна шпілялка, від такого може Воробус згоріти

  42. Vorobus 15.10.2010 пише:

    Проснувся рано, ввімкнув комп’ютер, знову та ж сама ситуація, все висне, видаляю дрова і тоді працює без них 🙁

  43. VIK 15.10.2010 пише:

    Ігорко, якщо в тебе все висне – тоді тобі до уролога потрібно звернутися 🙂

  44. PVS 15.10.2010 пише:

    VIK пише: Ігорко, якщо в тебе все висне – тоді тобі до уролога потрібно звернутися

    і до венеролога – на всякий пожарний

  45. Vorobus 15.10.2010 пише:

    PVS пише: VIK пише: Ігорко, якщо в тебе все висне – тоді тобі до уролога потрібно звернутися

    і до венеролога – на всякий пожарний

    Тема: як дрова знайти!!!!
    Зараз буду желізо перевіряти!!!!

  46. PVS 15.10.2010 пише:

    В тебе вже тих дров – як гною. Не в них же проблема!!!!!!!!!!!

  47. Vorobus 15.10.2010 пише:

    PVS пише: В тебе вже тих дров – як гною. Не в них же проблема!!!!!!!!!!!

    Спробую ввечері відеокарту перевірити чи в ній проблема чи ні ?:-)

  48. VIK 15.10.2010 пише:

    Як говориться дров багато не буває!
    От скоро настануть холода будемо до Воробуса ходити по дрова!

  49. PVS 15.10.2010 пише:

    Vorobus пише: Спробую ввечері відеокарту перевірити чи в ній проблема чи ні

    Ну і………???????????????????

  50. Vorobus 16.10.2010 пише:

    PVS пише:
    Ну і………???????????????????

    Пробував щойно ставити відаху іншу, все працює і драйвера ставляться. Все-таки чого я боявся напевно збулося – проблема у залізі.

    Спробую ще свою поставити на інший комп’ютер, подивлюся що буде. 😥 😥 😥 😥 😥 😥 😥 😥

  51. PVS 16.10.2010 пише:

    Vorobus пише: Спробую ще свою поставити на інший комп’ютер, подивлюся що буде

    Свій угробив і хочеш ще комусь “допомогти”?

  52. Архіваріус 16.10.2010 пише:

    VIK пише: Ігорко, якщо в тебе все висне – тоді тобі до уролога потрібно звернутися

    Якщо висне, то вже ніякий лікар не допоможе. 😀

  53. Vorobus 16.10.2010 пише:

    PVS пише:
    Свій угробив і хочеш ще комусь “допомогти”?

    Схоже Воробусу прийдеться купляти нові відеокарту, що порадите???
    Колись я мав Geforce 8500 GT, 512 пам’яті.

    Детальніше тут: http://clip2net.com/s/zzxB

  54. Vorobus 16.10.2010 пише:

    Помагайте Воробусику, але так ціни у межах розумного, до тисячі гривень.
    І як думаєте яка краща відаха з вентилятором чи радіатором? 🙂

  55. Student 17.10.2010 пише:

    З вентилятором – надійніше, менша імовірність що буде перегрів, але є мінуси – потрібно слідкувати щоб вентилятор обертався нормально, бо з часом від пилу може зупинитися, а це вже кепсько сам розумієш. Ну і з вентилятором буде лишній шум, хоч трішки, але буде. Особисто я більше довіряю з відео карточкам з вентилятором 🙂

  56. VIK 17.10.2010 пише:

    Student пише: З вентилятором – надійніше, менша імовірність що буде перегрів, але є мінуси – потрібно слідкувати щоб вентилятор обертався нормально, бо з часом від пилу може зупинитися, а це вже кепсько сам розумієш. Ну і з вентилятором буде лишній шум, хоч трішки, але буде. Особисто я більше довіряю з відео карточкам з вентилятором

    треба, щоб вентилятор нормальний попався, а то буває, що через пів року починає скрипіти, як “несмазаное седло”!

  57. VIK 17.10.2010 пише:

    Vorobus пише: Помагайте Воробусику, але так ціни у межах розумного, до тисячі гривень.

    І як думаєте яка краща відаха з вентилятором чи радіатором?

    Краще сиди на інтегрованій відеокарточці, і гроші зекономиш і зайвого шуму не буде від кулера і улюблена шпілялка “ферма” буде літати 😀

  58. Vorobus 17.10.2010 пише:

    Прикиньте дрова знову поставилися і все паше :yes: :yes: :yes: :yes:
    Я щось так думаю, що відаха перегрівається ?:-) ?:-) ?:-) ?:-)

  59. VIK 17.10.2010 пише:

    Vorobus пише: Прикиньте дрова знову поставилися і все паше

    Я щось так думаю, що відаха перегрівається

    Цікаво чи це надовго?

  60. PVS 17.10.2010 пише:

    Vorobus пише: Прикиньте дрова знову поставилися і все паше
    Я щось так думаю, що відаха перегрівається

    Спробуй кілька днів попрацювати з відкритим корпусом – якщо проблем не буде, то зможеш обійтися покупкою корпусних вентиляторів.

  61. VIK 17.10.2010 пише:

    PVS пише: Vorobus пише: Прикиньте дрова знову поставилися і все паше

    Я щось так думаю, що відаха перегрівається

    Спробуй кілька днів попрацювати з відкритим корпусом – якщо проблем не буде, то зможеш обійтися покупкою корпусних вентиляторів.

    Якщо проблем не буде, то можна і надалі працювати з відкритим якщиком і без купівлі кулерів

  62. Архіваріус 18.10.2010 пише:

    Vorobus пише: Помагайте Воробусику, але так ціни у межах розумного, до тисячі гривень.
    І як думаєте яка краща відаха з вентилятором чи радіатором?

    Воробусе, потрібно частіше крильцями махати і все тоді буде в порядку. 😀

  63. VIK 18.10.2010 пише:

    Воробусе, заціни карточку:
    http://freedom.net.sumy.ua/uploads/posts/2009-09/1253886370_sss.jpg

  64. VIK 18.10.2010 пише:

    от що вирішив зробити Воробус з відеокартою, а також і з рештками компа:
    http://www.japonwarez.com/uploads/posts/2010-02/1265032754_215688a3aaab.jpg

  65. VIK 18.10.2010 пише:

    а після того, купить наш птах собі на барахоловці суперпотужний переносний комп:
    http://img.x-drivers.ru/articles/48/compaq_portable.jpg

  66. Vorobus 18.10.2010 пише:

    VIK пише: а після того, купить наш птах собі на барахоловці суперпотужний переносний комп:
    http://img.x-drivers.ru/articles/48/compaq_portable.jpg

    В мене відаха поки що паше, так що рано висновки робити 😛

  67. VIK 18.10.2010 пише:

    Vorobus пише: VIK пише: а після того, купить наш птах собі на барахоловці суперпотужний переносний комп:

    http://img.x-drivers.ru/articles/48/compaq_portable.jpg

    В мене відаха поки що паше, так що рано висновки робити

    а ПК той матьорий

  68. Vorobus 18.10.2010 пише:

    VIK пише:
    а ПК той матьорий

    Приїхали, два дня відаха поробила і знову брррррр пррррррр брррррррррр. 🙁 Що за фігня?

  69. Stakeholder 19.10.2010 пише:

    Пошукай може якийсь hardware форум в неті, може там вже люди стикались з чимось подібним і порадять тобі щось конкретне :chic:

  70. PVS 19.10.2010 пише:

    Stakeholder пише: порадять тобі щось конкретне

    Раджу вже: 100$ в кишеню і гайда за новою відяхою!

  71. VIK 23.10.2010 пише:

    Пташеня, і як успіхі з дровами чи карточкою?
    Змеривсі чи вже придбав щось нове?

  72. PVS 25.10.2010 пише:

    VIK пише: Пташеня, і як успіхі з дровами чи карточкою?
    Змеривсі чи вже придбав щось нове?

    Воробус викинув відеокарточку і використовує програмну емуляцію 😀

  73. Vorobus 25.10.2010 пише:

    VIK пише: Пташеня, і як успіхі з дровами чи карточкою?
    Змеривсі чи вже придбав щось нове?

    Та прийшов дохтор з уколом, ще раз почистив відаху і знову дровіка поставилися. Якщо ще раз злетять треба буде ставити кулєр, а якщо і він не допоможе, то куплю нову відаху. 🙂

  74. VIK 25.10.2010 пише:

    Vorobus пише: VIK пише: Пташеня, і як успіхі з дровами чи карточкою?

    Змеривсі чи вже придбав щось нове?

    Та прийшов дохтор з уколом, ще раз почистив відаху і знову дровіка поставилися. Якщо ще раз злетять треба буде ставити кулєр, а якщо і він не допоможе, то куплю нову відаху.

    А що за дохтор? 😀

  75. Vorobus 25.10.2010 пише:

    VIK пише:
    А що за дохтор?

    Та мій знайомий з району. :yes:

  76. VIK 25.10.2010 пише:

    часом не Буржуй?

  77. PVS 30.10.2010 пише:

    То певно-таки чупакабра… Нині бачив ще одну карточку, яка біос з глюками, але ще показувавла, а в віндовз вже не пускала ніяким боком. R.I.P.

  78. VIK 30.10.2010 пише:

    То новий пташиний вірус, який робить з відеокарти R.I,P.
    P.s. Спершу він випробував на своїй карточці

  79. PVS 01.02.2011 пише:

    Продам GeForce 8800GT б/в

  80. MAKEDON 06.07.2011 пише:

    у мене є до відео карти джіфорс 9800 джт))))) соррі шо укр) якшо комусь комусь треба можу скинути)

  81. DocAnjel 11.09.2013 пише:

    PVS пише:

    VOROBUS пише: Ну йоли пали, це ж треба щоб таке зі мною сталося!!!

    Так буде з кожним, хто “поведеться” на всякі ZverCD і інші збірки!!!!
    А взагалі-то я вдячний розробникам таких збірок! Поки вони є я без пива не лишуся!!!!!!!!!! :-D

    А ZverCD цілком нормальний віндовс!

  82. DocAnjel 11.09.2013 пише:

    Народ, в мене трохи інша проблема, але трішки повязана) я тупо незнаю яка в мене відеокарта ну і відповідно навіть незнаю який драйвер качати(.
    пробував через команду dxdiag, всюди пише Н/Д. Розкрутив ящик а там на ній тільки штрихкоди і лише Asus і пише.
    Допоможіть)) 🙂

  83. Vorobus 11.09.2013 пише:

    DocAnjel, качни собі програму Everest 😉

1 Згадки про дану статтю в Інтернеті

  1. Яку комп’ютерну гру порадите Воробусу?

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*