Ознаки алкоголізму - Блог про Львів

Ознаки алкоголізму

А все починається з дитинства

Алкоголь – він як і наркотики є однієї із проблем людства. А правда, навіщо щоб хтось вбивав тебе, там були різні кінці світу, якщо ми себе самі можемо знешкодити.

Як? А відношенням до свого здоров’я.

У сьогоднішній статті ми поговоримо на таку тему як: «Ознаки алкоголізму».

Чому я зачепив цю тему? А все просто, коли дивлюсь на людей, які тупо спиваються аж моторошно стає. Все на перший погляд починається з невинного випивання 50 грам горілки, потім поступово дози збільшуються, йде в рух пиво, а якщо ще й почнете пити коньяк, то буде «весело».

Добре ще, якщо ви випили там сьогодні і забули, а якщо поступово почнете звикати, то буде біда, яка може перерости у алкоголізм і вам настане кірдик. Якщо ви вчасно зупинитеся, то ще будуть з вас люди, а якщо ні, то можете наробити біди.

От скільки чув історій, що люди спивалися, продавали по п’яні квартири, сім’ї руйнувалися, і це ще не все, а як попадете ще у психлікарню – звідти вийти не легко.

Тому висновок який? Або пити у міру, або не пити взагалі.

Також читайте:   Воробус на лікарняному. Тиждень другий

Як же визначити чи ви залежні від алкоголю чи ні?

Існує 3 стадії алкоголізму:

1. Початкова стадія.

Характеризується такими ознаками як: зняття нервовості, психологічних проблем за допомогою спиртного, тяга до алкоголю, перепади в пам’яті після випитого, і звісно що ви напиваєтеся.

2. Середня стадія.

Ви похмеляєтеся, виникнення запоїв (отак сідаєте на кілька днів на стакан і торба), кожен день випиваєте більше 300 грам, зміна характеру людини (підвищена емоційна чутливість, агресивність, апатія, звуження життєвих інтересів, конфлікти на роботі, в сім’ї, порушення пам’яті, інтелекту, дратівливість, конфліктність).

3. Найвища стадія (повний пі…ц).

Виникає деградація особистості, втрата сім’ї, роботи, квартири, ваш організм не переносить алкоголь (50-100 грам і ви вже п’яний), наявність необоротних патологічних змін у внутрішніх органах і системах організму людини (цироз печінки, алкогольна кардіопатія, алкогольна енцефалопатія, поліневрит кінцівок, ниркова недостатність, стравохідний і гемороїдальна кровотечі і т.д.).

Що дуже прикро, спиваються не тільки чоловіки, а і наші любимі жінки. 🙁 Чому? Ніхто не може пояснити.

Підводячи підсумок статті я скажу наступне: «Пити можна, але на все треба мати міру».

Дякую за увагу! Бережіть себе і своє здоров’я.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

коментарів - 6 може ще щось напишете?

  1. Gena Bukin 18.03.2011 пише:

    Алкоголь починається з дитинства. У цей період розвитку вашої дитини треба за нею максимально дивитися.
    А щодо дорослих, то допомагати потрібно алкоголікам, але не грошима, бо самі розумієте.

  2. PVS 18.03.2011 пише:

    Vorobus пише: підвищена емоційна чутливість, агресивність, апатія, звуження життєвих інтересів, конфлікти на роботі, в сім’ї, порушення пам’яті, інтелекту, дратівливість, конфліктність

    Опа!!! Я майже алкоголік другої стадії. 😀

  3. Архіваріус 18.03.2011 пише:

    PVS пише
    Опа!!! Я майже алкоголік другої стадії.

    Вельми співчуваю. 😀

  4. qwest 18.03.2011 пише:

    Gena Bukin пише: Алкоголь починається з дитинства. У цей період розвитку вашої дитини треба за нею максимально дивитися.

    коли я була ще маленькою і ходила з мамою в гості то мені і моїй сестрі завжди наливали вино, і вдома давали пити пиво….не дуже я то любила тому і не пила! хоть в дитинстві був вільний доступ до алкоголю я не люблю спиртного і ще ні разу не напилась! горівку взагалі в 20 років попробувала! це не від виховання залежить і не від того чи батьки за вами дивляться, а від самої людини. я своїх батьків 12 років не бачила, але не пю і не курю. тож пильнуй не пильнуй як в голові нема то трудно

  5. BlaXpirit 18.03.2011 пише:

    Gena Bukin пише: Алкоголь починається з дитинства. У цей період розвитку вашої дитини треба за нею максимально дивитися.

    Ну, це не завжди правильно, бо людська (особливо, дитяча) психіка працює дивним чином: чим більше забороняєш, тим більше хочеться.
    От, мої батьки не дуже зупинялись на цій темі. Випивали лише трішки на свята, та й мені вряди-годи пропонували чи пива, чи вина. Ну, я не побачив в цьому нічого доброго, і тепер зовсім не вживаю алкогольних напоїв.

  6. Архіваріус 18.03.2011 пише:

    BlaXpirit пише:
    Ну, я не побачив в цьому нічого доброго, і тепер зовсім не вживаю алкогольних напоїв.

    Я щиро радий за вас, і що ви не пізнали страшного впливу зеленого змія.

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*