Що може зробити п’яний? - Блог про Львів

Що може зробити п’яний?

Алкоголь - це проблема?

Пиячити – це вам не коники з одного матеріалу ліпити. Давно казав, що оця вся п’яна фігня ні до чого доброго не приводить. Такий вже у нас менталітет, що якщо починаєш пиячити, то ти не можеш зробити це трішки, а мусиш напитися і бути як свиня.

Це фігово і навіть дуже. Але, у сьогоднішній статті я би хотів подискутувати на одну цікаву тему, таку як поведінка п’яного.

Більшість людей і напевно наші користувачі хоч раз у житті були п’яними. Цікаво, що вони робили у такому стані. Які дії п’яного? Чесно, деколи як послухаю наслідки п’янок, не хочеться навіть бачити алкоголь.

Що може зробити п’яний?

1. Заспати.

Це напевно найпопулярніший варіант. Випив і якщо ще забагато, то можна заспати де хочеш, як варіант вулиця, хата не своя, кабак, де пив. 😀

2. Дась комусь тягла або дістане сам.

Варіант цікавий, але він небезпечний і навіть дуже. По п’яні можна людину і забити на смерть, а цього явно ніхто не хоче.

3. Переспить з кимось.

Добре якщо це своя жінка чи там дівчина, але якщо хтось інший? На другий день сам думаєш, що ж то я, той то той то накоїв. Якщо не зробить дитини, то щастя.

4. Все обригає.

Такі клоуни також трапляються. Своєї дози вони не знають, а п’ють поки не піде лента. І ще одне, не змішуйте напоїв!!!! Бо це перша причина ригачки.

5. Залізе в інтернет.

Що тут людина робить – це вже інша історія. Головне, щоб вона нікому не нахамила, не наробила пліток, а то наступного дня може бути біда.

Також читайте:   Коронавірус. Куди він подівався?

6. Заблукає і буде блукати якимись незнайомими місцями.

Бували такі вже випадки. Заблукав один мій друг, то ходив якимись коліями, лісами поки не вийшов.

Алкоголь – наш ворог, це вже зрозуміло всім, але ми все рівно його вживаємо. Для чого?

Розкажу вам цікаву пригоду, яка відбулася досить нещодавно із одним жителем Тернопільської області. Діло було так, компанія їхала на море на власному авто.

Проїжджаючи чергову ділянку дороги вони помітили на дорозі чоловіка з велосипедом, який не подавав ніяких ознак життя. Люди його підібрали і мали відвезти у його село, яке знаходилося буквально у кількох кілометрах.

Але, не тут то було. Туристи почали бухати і за чоловіка забули. Згадали про нього аж у Жмеринці.

Що робити? Компанія вирішила залишити чоловіка у Жмеринці при цьому поклавши йому у гаманець 100 гривень, щоб чолов’яга міг заїхати додому.

Відпочили, треба їхати додому, але яка доля того чоловіка. Компанія дуже переживала і вирішили по дорозі назад заїхати у то село, щоб глянути чи доїхав пан додому, чи ні.

Приїжджають у село, дивляться а чоловік є, живий. Туристи вирішили запропонувати пану пива на що почули слова цитую: «ні, ні, я нещодавно так напився, що заїхав велосипедом з Тернополя в Жмеринку».

І таке буває.

Висновок статті такий, що пити треба або в міру, або ж взагалі не пити, бо оця вся п’яна фігня до жо..и. Навіщо псувати собі репутацію і саме життя і здоров’я іншим.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

коментарів - 9 може ще щось напишете?

  1. Lanagur 06.10.2011 пише:

    Воробус, сподіваюсь ти зараз не в Жмеринці прокинувся побитим, а поруч зроблені тобою діти, яких ти в пьяному стані обригав і кинув в Інтернет, блукати незнайомими місцями

  2. gorih 06.10.2011 пише:

    Майже все перелічене було зі мною. Алкоголь робить мене більш сміливим 😀

  3. Lanagur 06.10.2011 пише:

    gorih пише: Майже все перелічене було зі мною. Алкоголь робить мене більш сміливим

    ти важаєш всі ці пункти ознакою сміливої людини?

  4. ГОПНІК 06.10.2011 пише:

    Алкоголь – наш ворог, тому я з ним часто борюсь 😀 😀 😀

  5. Stakeholder 07.10.2011 пише:

    А ще з вас можуть жорстоко постібатися)) от один мій друг напився на Левандівці і йшов пішки додому в центр, в темноті заблукав і забрів на залізничний переїзд, спитав в якоїс тьотки де він є, а вона йому сказала шо він в Сокільнкиках 😀

  6. PVS 07.10.2011 пише:

    ГОПНІК пише: Алкоголь – наш ворог, тому я з ним часто борюсь

    треба писати не “борюся”, а “знищую” 😆

  7. ГОПНІК 07.10.2011 пише:

    PVS пише: ГОПНІК пише: Алкоголь – наш ворог, тому я з ним часто борюсь
    треба писати не “борюся”, а “знищую”

    😛 😛 😛 😛

  8. vSviti 08.10.2011 пише:

    ахаха, кумедний пост )))

  9. russo turisto 08.10.2011 пише:

    Если враг не сдается, его уничтожают.

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*