Ситуація із ремонтами доріг у Львові - Блог про Львів

Ситуація із ремонтами доріг у Львові

Вулиця Зелена

Євро-2012 наближається, а з ним і продовжуються ремонти львівських доріг. Протягом цих вихідних вашому автору довелося побувати на багатьох дорогах, де роблять ремонти.

Яка ситуація із ними читайте у сьогоднішній статті.

Розпочну напевно із хороших новин. Вчора, нарешті, для руху відкрили вулицю Личаківську. Дощу так і не було, на який так чекала влада, і вулицю таки відкрили. Зробили її доволі не погано, але у мене одне питання – чому так довго чекали на її відкриття?

Личаківську відкрито

Як наслідок, маршрутні таксі вже не псують вузькі вулиці, весь транспорт їздить по вулиці Личаківській, курсує трамвай №2. Щоправда він їздить не по своєму маршруту, а за маршрутом Пасічна – Залізничний вокзал.

Кілька днів перед тим, відкрили перехрестя вулиць Бандери-Городоцька. Тому з трамваями на вокзал все спокійно.

Йдемо далі. Вулиця Городоцька. тут також роботи киплять. Але щось так робиться все по мало, що навіть не знаю що сказати. Я розумію технології технологіями, але ж рік транспорт не їздитиме хтозна-куди.

Центр.

Тут шукають мамонта. Роботи тут валом і я щось сумніваюся, що до Нового року тут відновлять рух транспорту. Давненько я не бачив, щоб так розривали центральну частину міста.

Вулиця Зелена – район ДБК.

Тут все пучком, як любить говорити школота. Ремонти тривали не довго і коли нова дорога, то приємно їхати.

Також читайте:   Палац спорту Галичина відреконструювали

Вулиця Пасічна – район Пагорбу Слави.

Тут здерли старий асфальт і поступово роблять нову дорогу. Корки звісно що є, а як без них. Та вони і будуть, адже ця вулиця велика. Єдине там погано, що тепер на цій вулиці важко переходити дорогу. Пішохідних доріжок нема, тому існує небезпека, бо автівки літають як шалені.

Вулиця Коновальця.

Де пічалька, то там найбільше. Ремонт там почали робити давно і поки що кінця краю не видно. Так само як і у центрі великі сумніви, що тут рух відновлять до Нового року. А там зима, сніг, знову будуть ліпити асфальт на морозі. Коли ж це припиниться?

Вулиця Городоцька (район від Скрині і далі).

Тут трохи рухаються, бо халявити не дають, але все рівно помалу. Якось йшов цією дорогою, то там ойойойойойой. Маршрутки і на далі їздять де тільки можна. Завжди дивувався як так можна робити все повільно? Треба ж розбити вулиці всі, щоб зробити одну?

І насамкінець про дорогу на Шегині. Що радує так це вона. Нещодавно довелося нею їхати, то там її роблять дуже оперативно. Аж приємно їхати. Це вам не Бібка.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

коментарів - 4 може ще щось напишете?

  1. Архіваріус 21.11.2011 пише:

    Ну нарешті хоча щось стали робити, а то підрядні компанії тільки відкати раніше давали чиновникам, а тепер хоч трохи стали дороги ремонтувати, але відкати від цього не пропали. :mrgreen: Цікаво, а що би Садовий сказав би… ?

  2. Stakeholder 21.11.2011 пише:

    для мене приємною новиною стало те що нарешті почали реалізовувати програму з облаштування велодоріжок, сподіваюсь цей процес буде постійним а не “до євро”.

  3. Пилип Арсенійович 21.11.2011 пише:

    Корки у місті 🙁 🙁 🙁 отакі. Сьогодні на роботу був змушений їхати на таксі. 😥

  4. ГОПНІК 21.11.2011 пише:

    нарешті личаківську відкрили УРА УРА УРА

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*