Роман Метельський в гостях у Воробуса - Блог про Львів

Роман Метельський в гостях у Воробуса

Роман Метельський

Продовжуємо розповідати про цікавих людей у нашій традиційній рубриці «Інтерв’ю».

На цей раз в гостях у Воробуса відомий ведучий, тамада, організатор свят, блогер – Роман Метельський.

– Доброго дня, Романе, так чим ви займаєтеся, бо куди не глянеш усюди фігурує ім’я Роман Метельський?))))))))))

Досить важко чітко окреслити сферу моїх інтересів. Основною сферою діяльності можна назвати організацію та проведення святкових заходів, це і весілля, і ювілеї, і корпоративні та тематичні вечірки, лотереї, та соціальні заходи.

Звідси, як похідні – це інформаційно-розважальний портал і блог Бувалого Тамади. Люблю також спілкуватися з молоддю і підтримую їх цікаві починання і в якості ведучого різних заходів і, по мірі можливості, технічним забезпеченням. Звідси участь у кількох зустрічах твітерян, часткова допомога в проведенні конференцій TEDx та багато іншого. Словом стараюся щось зробити не тільки для себе, а й для міста.

-Бачив ваш сайт Романтичні освідчення , як часто люди вдаються до незвичайного освідчення? І яка ваша думка з приводу цієї теми?

Тема романтичного освідчення цікавить мене уже давно. Адже ніщо не є для нас таким цінним як щасливі миті в житті, котрі з кожним роком набувають все більшої цінності. І гарно продумане зафільмоване на відео освідчення в коханні в романтичній атмосфері не залишить байдужим нікого. А, уявляєте, років через 20-30 молоді люди покажуть відео зі свого освідчення своїм дітям та внукам?
На даний час, нажаль, ще не так багато молодих людей зважуються на романтичні вчинки та красиві освідчення. Але з кожним роком таких романтиків стає більше.

– Чи важко бути тамадою?

Гм… якось не задумувався над цим питанням. Чи важко бути блогером? ))) У кожної професії є свої плюси та мінуси і особливості. Але тамада – це не професія – це стиль життя. Це розуміння потреб публіки на інтуїтивному рівні, це кропітка праця на стадії розробки концепції весілля, це моментальна імпровізація на репліки гостей та багато іншого…

– Роман Метельський буде тамадою на весіллі Воробуса????)))))))))

)))) З радістю! І не тільки ведучим, але й хотів би максимально допомогти з організацією такого незвичного «блогерського» весілля. Навіть вже кілька цікавих ідей маю. Але зараз вся затримка тільки за Воробусом! )))

– Чи були у вас на весіллі які-небудь смішні ситуації, якщо так, то розкажіть про них?

Смішні ситуації на весіллі трапляються досить часто. Все залежить від ретельності приготування до цього свята молодятами та їх оточення та розуміння ними енергетики цього свята. Якщо все гарно продумано та організовано – сміх буває тільки від радості.

– Чи доводилося вам працювати на весіллі у селі? Якщо так, то яке враження вас було, бо кажуть що у селах полюбляють битися, весільні святкування завершуються досить швидко?

Чутки про бійки на сільських весіллях – це соціальний міф. Не одноразово доводилося працювати поза межами Львова і жодного разу не траплялося таких прикрих інцидентів. І взагалі, за мій багаторічний досвід, такий випадок стався тільки один раз. Стався у Львові в престижному ресторані. Самоусвідомлення та рівень самокультури не залежить від того, де відбувається весілля – у місті чи в селі. Залежить тільки від гостей і майстерності ведучого. Адже, якщо він зможе повести за собою гостей, тоді про всілякі дурниці думати у них просто не буде часу.

– Опишіть, на вашу думку, оптимальне весілля: к-ть гостей, місце, дата тощо?

Гм… складне завдання. Можу хіба висловити суб’єктивну думку щодо цього питання. Отже, кількість гостей 80-120, пора року весна чи осінь (не душно й не холодно), місце – зал обшитий деревом (кращі акустичні характеристики) з прилеглою територією з альтанками та вільним розташуванням столів в залі для гостей. Ідеального залу у Львові та околицях ще не знайшов. Може погано шукаю)))

Також читайте:   Голова студентської асоціації міні-футболу Львова Руслан Мірзаєв в гостях у Воробуса

– Існує досить багато думок у людей чи варто робити розкішні весілля, що ви можете сказати по цьому питанню, вартує це робити чи краще просто розписатися?

На це запитання однозначної відповіді дати не можливо. Хтось мріє про лімузини і палаци, хтось бачить своє весілля з байкерами і в шкірянці, а хтось з задоволенням відсвяткує цей день у вузькому колі десь на островах чи в горах серед снігів. Тут головне мріяти і йди вперед за своєю мрією. Іншого шансу вже не буде.

– Свого часу, коли Воробус співав пісню у студії, то брав мінусовку з сайту minus.lviv.ua, як виникла ідея створити цей сайт і як часто ви його оновлюєте?

Сайт українських мінусовок– офіційно 15 травня цього року буде святкувати свої три рочки. Він уже дорослий хлопчик і має серед своїх друзів та шанувальників близько 100 000 користувачів. Це один з соціальних проектів який скерований на підтримку української пісні. Тут музиканти, аранжувальники автори та вокалісти обмінюються музичною інформацією, діляться досвідом змагаються у вокальних конкурсах. На даний час я можу сміливо говорити, що minus.lviv.ua – це найбільший в світі ресурс мінусовок для українських пісень і наповнюють його самі користувачі. Ідея такого ресурсу виникла випадково за гальбою пива. І, як бачимо, він став потрібним людям.

– Переходимо до теми блогів, читаєте їх трохи і що вам подобається і не подобається у них?

Блоги, звичайно, читаю ))). Люблю читати думки професіоналів у різних сферах. Не подобаються мені блоги, де пости складаються з двох-трьох речень і не несуть жодної корисної інформації. Типу, «нині світить сонце, а я промочив ноги…» Якщо ти вже ведеш блог, то розповідай про те, в чому ти орієнтуєшся і пиши для людей, а не заради постових.

-Чи не хотіли б завести ще один блог?

Ще один?))) Мене вже й на існуючі майже не вистачає.)))

– Вас бачили на вечірці Твіттера, якщо не секрет що ви там робили?))))
І навіть не на одній вечірці мене могли бачити))) Третю зустріч я визвучував (тобто допомагав технічною апаратурою), на четверту та п’яту зустріч був у оргкомітеті, а на шосту (з сімейних причин) прийшов гостем.

-З ким із блогерів знайомі особисто? Що скажете про Воробуса?

Трохи блогерів знаю через зустрічі твітерян та TEDx, а про Воробуса – приємний чоловік, правда пива з ним ще не пив)))

-Пиво п’єте?))

П’ю, але на жаль не часто маю таку нагоду – переважно за кермом.

– Ваше хобі та сімейний стан?

Стосовно хобі – збираю пивні кухлі, переважно їх дарують друзі і в офісі вже їх добряча кількість. Сімейний стан – одружений, маємо синочка Всеволода, йому вже 17 років, він мріє стати програмістом і веде свій блог)))

– Ваші побажання нашим читачам?

Бажаю знайти свою половинку і ніколи з нею не розлучатися! Адже все минає, і гроші, і слава, і посади, і статки – залишаються тільки близькі люди.

Я, у свою чергу, бажаю пану Роману ще діток, творчої наснаги та багато весіль, де він буде тамадою. 🙂 Пива ще обов’язково вип’ємо.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

коментарів - 3 може ще щось напишете?

  1. vrubli 27.03.2012 пише:

    😮 Не одноразово користувалась сайтом minus.lviv.ua, але не знала про його автора. Дякую, бо він таки справді корисний! 🙂

  2. Приємно чути)))

  3. ELECTRIC 03.04.2012 пише:

    Альо шановний Тамада:)) Ше скажи, що мене не знаєш :)) Як блогера:)))

    Для всіх можу порадити Романа як ведучого на ваше свято, перевірив його на власних,і вже не одному празнику :)))

    І аж не віриться. що мінусовки вже три роки є, а ще недавно лише запускався.

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*