Відтепер контролери в електротранспорті ходять з міліцією? - Блог про Львів

Відтепер контролери в електротранспорті ходять з міліцією?

контролери у Львові

З введенням нової транспортної системи у нашому місті багато людей пересіли на електротранспорт. Їхні маршрути не змінили, трамваї, тролейбуси досить комфортні, чому би на них не їздити?

Та і навіть сам «Львівелектротранс» заговорив, що їхні прибутки збільшилися. А це і не дивно, навіщо їхати у повністю набитій маршрутці, де нема де стати, якщо можна їхати іншим транспортом. Я взагалі не розумію людей, які пхають у набитий транспорт. Це ж себе не поважати, коли платиш дві гривні і виходиш з салону як після фільму жахів.

Але, люди мають голову, тому не мені вирішувати за них що їм робити і чим їздити.

Сьогодні розповім вам цікаву історію, яку сьогодні зранку побачив саме у електротранспорті. Ним я користуються не досить часто, але якщо є нагода, то чому б це не зробити.

Їду я в трамваї №2, десь в районі центру в салон заходять контролери. Давненько я їх не бачив, думав навіть що вони зникли чи просто набридла їм ця робота. А виявляється Воробус помилився.

Контролери є і тепер вони ходять у дещо зміненому штаті. Відтепер поруч із контролем ходить і міліція. Як писало у чоловіка років так п’ятдесяти – «Тайфун». Цікаво, цікаво.

Спочатку навіть подумалося, що я помилися, що це просто збіг обставин і працівник «Тайфуну» просто їхав на роботу, а виявляється ні.

Також читайте:   Найважливіші події 2018 року у Львові

Виходжу у центрі на вулиці Дорошенка стоять ще одні контролери і знову ж таки із чоловіком у якого на куртці написано – «Тайфун».

Якась нова акція від «Львівелектротрансу» чи що? По дорозі йду зустрічаю знайомого, розповідаю йому це, а він мені у відповідь – «Напевно якомусь контролеру дали товчі і відтепер всі ходять із охороною».

Все може бути. Блог Воробуса не якийсь там офіційний інтернет-портал, що зразу ж може зв’язатися із начальником управління транспорту для роз’яснень, а просто констатує факт.

Про самих контролерів. Так сталося, що колись частіше їздив цим транспортом, то що можу сказати? Контролери бували різні, інколи вони так придираються до людей, що аж самому кортить їм дати товчі. Але, ми ж люди культурні. 🙂

Ловити зайців? Та не думаю, що ціна квитка 60 коп. чи 1.25 грн. вже така висока, щоб їхати на халяву. Але, люд вже такий є, що лишень би скористатися нею.

Побачимо як буде далі з контролерами. Щось мені здається довго «тайфун» ходити з ними не буде. 🙂

А ви бачили подібних контролерів у нашому місті? Чи це просто черговий експеримент?

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

коментарів - 6 може ще щось напишете?

  1. ГОПНІК 12.03.2012 пише:

    та таких ментів я б ушатав в 2 секі тре шоб їх їздило штук 5 😀 😀

  2. ГОПНІК 12.03.2012 пише:

    а не якийс патик! їм би ше по калашу видали 😀 😀 😀

  3. Arden 12.03.2012 пише:

    ага, я нині їхав з політехніки на роботу, то також контролер ходив з охороною з “Тайфуна”. 😕

  4. Andr1y 12.03.2012 пише:

    Як може жіночка-контролер заставити дебелого чолов’ягу заплатити штраф. Поки викличе міліцію, “заєць” вже втікне. А тут і довго кликати не треба…

  5. Архіваріус 12.03.2012 пише:

    Знання то сила! Відтепер люди будуть знати, що на халяву їздити небезпечно.

  6. 1 26.04.2012 пише:

    у франції за образу на роботі контролера- паркувальника- вчительку корочє державну людину можуть до 3 роки впаяти тюрми!!
    і за плакат президент козел теж…. і штрафу дофіга
    а зайцями там негри працюють….мене 2 тьотки чорні просили шоб я вийшов з метро через дверку для візочних інвалідів- а вони би зайшли
    і пофіг їм камери
    таки зайшли, без мене
    зекономили дофіга єврів

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*