Футбол. Чемпіонат України. Дніпро 2:0 Карпати (відео) - Блог про Львів

Футбол. Чемпіонат України. Дніпро 2:0 Карпати (відео)

Юрій Дячук-Ставицький

Що ж, завершився багатостраждальний чемпіонат України з футболу, сезону 2011/2012 років. Підсумки його підіб’ємо згодом, а сьогодні розповімо про останню гру львівських Карпат у сезоні що минув.

В останньому, 30-ому турі суперником львівської команди був дніпропетровський Дніпро, який боровся з Арсеналом за 4-ту сходинку чемпіонату.

Гра, завершилася перемогою саме Дніпра із рахунком 2-0.

Хто не бачив гри, той одразу ж спитає, а що Карпати вилетіли? Не вилетіли, а могли. До гри в інтернеті поширювалася інформація, що Чорноморець «злиє» Оболоні і таким чином врятує київську команду від вильоту.

Інформація виявилася не правдивою, бо одесити таки виграли і допомогли Карпатам залишитися у прем’єр-лізі, за що їм треба подякувати.

Щодо гри Карпат, то дивно було бачити як львівська команда пішки ходила по полю і це при тому, що нам грозив виліт. Господарі поля теж не форсували подій. Так, їм треба булла перемога, але вони атакували спокійно, наче знаючи, що вони виграють.

Про перший тайм навіть нема що розповідати. Єдиний хороший момент лише мав Дніпро і то це сталося майже під кінець першого тайму, але Олійник не влучив у ворота ударом головою.

Карпати таки врятувалися

Друга 45-ти хвилинка була куди веселішою. Результат давив на обидві команди і вони зарухалися. Раз за разом команди втрачали гольові моменти, але таки більше їх було у Дніпра.

Також читайте:   Як я був на матчі Карпати - Галатасарай

І саме ця команда згодом таки відкрила рахунок у грі.

68 хвилина – Коноплянка скинув м’яч у штрафну нашої команди і Стрініч ударом в один дотик відкриває рахунок у грі.

У повітрі запахло не добре….

Карпати полетіли вперед, міг забивати Гладкий, але не судилося. Захисник Дніпра виніс шкіряного із лінії воріт.

А потім «дніпряни» забили знову.

86 хвилина – Олійника вивели сам-на-сам із кіпером Карпат і Денис не залишив Богатінову жодних шансів.

Все стало зрозуміло у цій грі. Вся увага фанатів Львова переключилася на Одесу. Чи заб’є Оболонь господарям поля? Невже вилетимо? Прикро, але такі думки були у голові.

Таки вимучили. І як знову не згадати Чорноморець, який за дві хвилини до кінця таки забив киянам (Оболоні). Вболівальники Львова здихнули із полегшенням.

Звучить фінальний свисток, який фіксує перемогу Дніпра, але і Карпати можуть радуватися. Вони таки залишаються у вищому ешелоні. Але, з такою грою що ж ми будемо робити на наступний сезон?

Час покаже…

Фото: fckarpaty.lviv.ua.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

коментарів - 3 може ще щось напишете?

  1. russo turisto 11.05.2012 пише:

    Да, облажались карпатовцы и с позорным счетом сезон окончили. Пусть теперь пекут большую мацу и едут в Одессу с поклоном и благодарностью за то, что оставили их в высшей лиге. Сами то Карпаты абсолютно ничего не сделали для того, чтобы остатся в высшей лиге. Стыдоба. :mrgreen:
    Здіймайте руки до гори, а пальці в _раку.
    Туда как раз дорога им туда. 😆

  2. ГОПНІК 11.05.2012 пише:

    ВІВЦІ КОНЧЕНІ 😈 😈 😈 😈

  3. Архіваріус 11.05.2012 пише:

    Ганебна була гра, але що можна було чекати від отари овець. Нехай подякують рабіновичам з Одеси за путівку у вищу лігу. І як сказав russo turisto нехай печуть велику мацу і їдуть до них на поклон. 👿

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*