Футзальна команда Воробуса: пошуки спонсора завершилися нічим - Блог про Львів

Футзальна команда Воробуса: пошуки спонсора завершилися нічим

Спонсор ти де?

Як відомо, після участі команди Воробуса у весняному Кубку Львівщини з футзалу, ми зацікавилися спортивними справами і хотіли і на далі брати участь у змаганнях під егідою асоціації любительського міні-футболу Львівщини.

Бажання то було, але одного його явно бракувало для участі у змаганнях. Розповідаю чому.

Так от, коли ваш автор зацікавився аматорським футзалом, то уважно спостерігав за командами, хто як грає, яка організація і так далі.

Що можна сказати? Більшість команд мають спонсорів, ними опікуються, дають їм форму із символікою фірми і так далі. Що найцікавіше, так це те, що команди добре укомплектовані, тренуються, деякі навіть мають тренерів. Бачив що бували і моменти, що матчі знімали на відео.

А чому б і ні? Потім можна зібратися всією командою та розібрати гру, як хто зіграв, що пропустили у грі, як грає суперник і так далі.

Що мали ми? Тренера у нас нема, хоча це не обов’язкова умова, бо гравці у команди Воробуса толкові і знають коли, що, де і як зіграти.

Комплектація? Взагалі то є багато кваліфікованих футболістів, а при потребі би і добрали ще двох-трьох виконавців хорошого рівня.

Основна наша проблема – це брак спонсора. Вступні внески на прем’єр-лігу та першу лігу досить таки великі, а якщо бути точнішим, то вони складають 3000 та 2300 гривень відповідно.

Також читайте:   Футзал. Перша ліга Львова. "Нові імена" - "GTL". Анонс

Математичними розрахунками можна вирахувати, що для того, щоб завитися треба 10 людям скинутися по 300 гривень і можна бігати 14 матчів проти досить таки сильних команд. Велика це сума? Та як для кого. У нашій команді є багато студентів і не думаю, що їм було би цікаво викидати такі гроші, хоча різне буває…

Дамо ми гроші і що далі? Форму ж треба. Звісно, що можна грати у маніжках, але так не цікаво. Всі команди мають форму і ми би напевно не стали виключеннями. А це ще додаткові витрати.

Яке б ми зайняли місце на чемпіонаті у тій же прем’єр-лізі? Звісно, що чемпіонами би не стали, але такою собі темною конячкою були би. Знаю, що можемо як зіграти дуже добре, так і не дуже. Стабільності бракує. Хоча, як кажуть самі футболісти, з часом би і склад награвся. 🙂

Спонсора ми шукали різними шляхами: інтернет, організації, заклади відпочинку, але на даний час, 12 годину 25 травня його так і нема. Тому, заявлятися не бачу сенсу. Можливо на наступні змагання з цим щось вирішиться. А поки що всі гравці порозбігалися по різних командах.

Нагадую, що якщо ви хочете стати нашим спонсором, то зв’язатися із нами ви можете за адресою – vorobus1@ukr.net або за номером телефону – 093 705 43 36.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

коментарів - 3 може ще щось напишете?

  1. Архіваріус 25.05.2012 пише:

    Пролетів Воробус зі спонсорами… 😥

  2. taras 26.05.2012 пише:

    Ти поставив собі зверхзадачу-знайти в міні спонсора! У вищій лізі першості обл.є команди які існують на внески гравців.Наприклад: Нові мена- 6 місце в минулій перш.8 місце в цьогорічн.Корпоративні команди хочуть щоб грали свої працівники-чужих беруть тільки достатньо високого класу.Точно знаю що Сокіл буде грати за свої гроші.

  3. russo turisto 27.05.2012 пише:

    Вратарь Дырка из команды “Решето” 😀

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*