Що дасть людині видалення із соціальних мереж? - Блог про Львів

Що дасть людині видалення із соціальних мереж?

Я видаляюся

Досить часто доводиться бачити як люди видаляються із соціальних мереж. На цю тему можна багато говорити, бо одні люди кажуть, що правильно роблять, а ось інші люди кажуть – що навпаки нічого це не дасть.

Причин видалення людей із соціальних мереж є, як завжди, багато. Навіть знаю на одній із соціалок коли видаляєшся, то тебе питають яка причина вашого рішення. Звісно, можна вказати що всі набридли, треба переходити в реальне життя і так далі.

Ця тема завжди була актуальною, тому спеціально сьогодні присвячу цій темі пару хвилин свого часу і висловлю свою думку.

Так от, коли ми реєструємося у цій чи іншій соціальній мережі ми не задумуємося над тим, що нас чекає згодом, а це можуть бути і нові знайомства, і цікаві спільноти, і навіть погрози. А чому б і ні? В інтернеті всі дуже блатні, а коли зустрічаєшся із цими людьми у реальності все виглядає зовсім по-іншому.

Йдемо далі. Ви користуєтеся соціальною мережею, активно дискутуєте, минає певний період часу і вам тупо набридає кожного дня бачити аватарки, ці набридливі слова «привіт, що робиш, а де ти, а я тут, а я там». 😀 Є таке, знаю по власному досвіду.

Але, це не означає що треба зразу себе видаляти. Є думка, що треба зустрічатися із людьми в реальності. Воно то так, але в інтернеті є ваші друзі, які зараз далеко від вас. Чому б не поспілкуватися з ними?

Також читайте:   Як повернути музу?

Йдемо далі. Чомусь мені здається що причина видалення ще є у психічному стані людини. Постійні депресії, відсутність особистого життя, можливо хвороба, все це може також впливати на вашу думку.

Є таке, ой як є, за скількома людьми мені доводилося вже спостерігати. Але, скажу наступне – і такі стани проходять.

Страх від того. що за вами слідкують. Хехе, скільки я чув такої маячні. Ну і що з того що слідкують. Ви що когось боїтеся? Просто треба знати, яку інформацію подавати. Навіщо писати своє справжнє прізвище? Можна залишити просто нік і нехай шукають вітер у полі кому так потрібне ваше життя.

І взагалі радив би не додавати у друзі зовсім незнайомих людей. Невідомо хто може ховатися за тією чи іншою аватаркою. Ось хто досвідчений в інтернеті, той одразу ж впізнає стиль написання тієї чи іншої людини. Це дуже легко, і якщо хтось думає що так легко можна посміятися, той помиляється.

Підсумовуючи сьогоднішню статтю скажу, що всім користуватися можна, але у межах розумного. Коли можна в інтернеті посидіти, а коли можна і погуляти.

А ви не думали видалити себе із соціальних мереж?

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*