Харчування у горах. Як правильно скласти меню - Блог про Львів

Харчування у горах. Як правильно скласти меню

Меню в горах

Пора відпусток продовжується, а що це означає? Бухати, лежати на гамаку? Ні, не вірно, а хоча.

А правильно, можна десь поїхати на море, річку чи просто в гори. І якщо з морем все ясно, бо там люди переважно їдуть або жити в готелі, або ж винаймають квартиру, то в горах все по-іншому.

Що саме я маю на увазі? Так от, їхати в гори оптимально хоча б з однією ночівлею, бо підніматися та спускатися з гори в один і той же день – відбере багато сил.

Палатки, карімати, спальні мішки як же без них у горах, це все потрібно, хоча можна і не брати якщо дівчинка чи жіночка запросить вас у свою палатку. 😀

В горах найбільші проблеми із харчуванням і водою. Воду треба або купляти в магазинах, або ж просто знати місця де ви йдете щоб було джерело чи річка.

Харчування. Ось тут треба не прорахуватися, бо їжу прийдеться нести на власних плечах і лишнього брати явно не треба. Отже, поїхали, що взяти у гори з їжі?

Розпочнемо із того, що треба знати скільки людей їде, щоб згодом не залишитися без їжі. Я розумію, за один день вам нічого не станеться, але голодати явно не треба.

Сніданок. Переважно тут все обходиться канапками. Найкраще коли вони з ковбаси, сирків чи голландського сиру. Є варіант взяти шпроти, але не факт що їх будуть їсти. Також можна взяти консерви.

Також читайте:   Як Воробус і компанія заблукали на хребті Аршиця

Обід. Тут вже можна зварити зупку наприклад з гороху чи просто овочеву. Отже, треба брати овочі. Плюс, як варіант, є гречка чи макарони.

Вечеря. Тут я би радив шашлики. Великий вогонь, шашлики, гітара, вечір, зорі, а чому б і ні?

Другий день, сніданок. Знову канапки, кава, чай, печенько.

Обід. Тут знову можна зварити макарони, додати тушонку і життя вдалося. Як варіант використати огірки, помідори і так далі.

Вечеря. Шашликів би вже не казав робити, а ось посмажити печериці чи ковбаски можна і ще й як.

Якщо ви залишаєтеся ще на один день, то вже на третій день треба доїдати все що залишилося.

Алкогольні напої. Хто любить горілку, то брати її і перелити у пластмасову тару. Це робиться для того, щоб було легше це все нести. Пиво також казав би брати у пластмасовій тарі, а ось любителі вина насолодилися улюбленим напоєм можуть із пачки.

Ось такі от мої домисли щодо меню у горах. Головне врахуйте кількість людей, довіртеся професіоналам своєї справи і вперед, відпочивати. Хоча, коли є дуже тепло, то і їсти особливо не хочеться.

Гарного відпочинку!!

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

коментарів - 2 може ще щось напишете?

  1. VIK 15.07.2012 пише:

    Воробус, дуже знайома фотка з шашликами 8) 8) 8)

  2. Андрій К. 15.07.2012 пише:

    Якщо ви залишаєтеся ще на один день, то вже на третій день треба доїдати все що залишилося.

    Ми, зазвичай, зі всього, що лишилося, варимо суп в останній день 💡

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*