Воробус почав курити? - Блог про Львів

Воробус почав курити?

Куріння - це зло

Шкідливі звички – були, є і залишаються проблемою людства. Для чого комусь чи чомусь ламати здоров’я людям, якщо та ж людина його може зламати сама. Не подумайте, що Воробус напився до білочки і тепер виписує різні бздури, навпаки ваша автор пробує зрозуміти для чого людям якраз ті шкідливі звички.

Коли не йдеш з роботи чи на роботу завжди бачу людей, які п’ють, курять і так далі. Для чого вони це роблять питаєшся їх, то вони відповідають та це просто звичка і ї важко позбутися. Мене ще смішить одна фраза коли кажуть що курити маєш? Ти кажеш – ні, а у відповідь чуєш – тобі легше.

Ніби хтось заставляє цих людей курити? Але, то так здається на перший погляд, увійдеш в звичку і все, назад дороги нема.

Вчора ваш автор також «прославився». Я вже писав свого часу що алкоголь не дуже то вживаю, останнім часом можу побавитися пивом, але то напевно із-за компанії в якій сидиш. Алкоголь – це таке, а ось куріння – це не для мене. Так принаймні думав Воробус до вчорашнього вечора.

Бувало у вас таке, що ви приходили у компанію, всі курять, а ти сидиш як той олень і не знаєш чи то піти геть чи то самому закурити. От вчора, після хвороби довелося зустрітися із друзями, то коли пішли ці перекури ваш автор також згадав молодість і почав курити. Я би не казав, що такий вже аж курець, але за компанію можу курнути. А даремно…

Також читайте:   Воробус отримав ювілейну монету до Євро-2012

Коли довгий час не куриш, то згодом закашлюєшся, але це минає. Сів такий курити, думав одну покурю і все та не тут то було. Одна, друга, третя, сьома, добре що сигарети завершилися.

Сьогодні зранку так подумав навіщо мені це треба? Отак ще разок покурю і почнеться довге життя з сигаретами. А люди курять…. Краще вже не курити за компанію а то занедбаєш своє здоров’я.

Користуючись моментом висловлю свою думку про моє відношення до шкідливих звичок. От ідеш по вулиці а там сидять такі гарні дівчата і курять. Ну це так не гарно, як її потім цілувати? Плюс вона ще занедбує своє здоров’я.

Чоловіки? Та те саме, краще не починати курити, а зайнятися чимось цікавим. Так, я можу викурити сигаретку, але це так часто відбувається, що до вчора навіть не пригадую коли востаннє курив.

Для чого курити? Знаю люди люблять закурити коли є проблема, але ж її треба вирішувати, а не курити.

Не знаю, може я і не такий затятий курець і нічого не розумію, але по-моєму – це лишнє. Хоча, колись люди мені казали цитую: «Ігор, не зарікайся, все може бути».

Будьте здорові!!!

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

коментарів - 7 може ще щось напишете?

  1. ГОПНІК 27.07.2012 пише:

    💡 💡 💡 💡 💡

  2. зубний 27.07.2012 пише:

    Воробус, по фотографії видно що ти дуже п’яний :)))

  3. YurOK 27.07.2012 пише:

    Прийшов чоловік в магазин за сигаретами, бере пачку в руки і читає: “Куріння викликає рак”, відразу віддає і просить інші сигарети, йому дають інші а там напис “Куріння викликає імпотенцію”, чоловік віддає і ці сигарети і каже, дайте краще назад ті що рак викликають 🙂

  4. vrubli 27.07.2012 пише:

    зубний пише:
    Воробус, по фотографії видно що ти дуже п’яний ))

    ага, я теж так думаю! 😀

  5. Vorobus 27.07.2012 пише:

    vrubli, :facepalm: :facepalm: :facepalm:
    та який п’яний :facepalm: :facepalm: :facepalm:

  6. russo turisto 27.07.2012 пише:

    Кто не курит и не пьет,
    Тот здоровеньким помрет.
    😀

  7. коли вип”є – курить.

1 Згадки про дану статтю в Інтернеті

  1. Чому куріння шкідливе для здоров’я

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*