День народження смайла - Блог про Львів

День народження смайла

Смайл

Як не день, то в Україні якесь свято. І сьогоднішній день, 19 вересня не є винятком. Заходжу такий я рано в інтернет і багато ресурсів тільки і пишуть про це свято. Виявляється 19 вересня 1982 року відбулося день народження смайлика.

Так як Воробус не може без них жити, то звісно, що про день народження смайликів обов’язково напише.

Хто придумав смайлики, чи популярні вони серед людей та як святкувати сьогоднішнє свято читайте далі.

Розпочну із того, що смайл як такий з’явився ще у далекому 1982 році. Він навіть старший чим Воробус. Придумав його професор університету Карнегі-Мелона – Скот Фалман. Він написав електронного листа і вперше додав туди дефіс, дві крапки і дужки.

Як бачимо, це збереглося до наших часів. Ось такі от люди, що можуть сказати слово і вже так людину будуть називати ціле життя. Наприклад, знаю, що одного юнака за цікаву зачіску на голові назвали «жолудь». Тепер не знаю як він від цієї клички відіб’ється. Хоч бери і виїзди в іншу країну.

Так само і з смайлами. Довгий час люди не знали смайлів і аж у 2002 році був опублікований лист пана Скота громадськості.

Що означають смайли і чи вони такі важливі у переписці?

Звісно що важливі, принаймні я так вважаю. От людина пише текст у повідомленні іншій людині, емоцій нема, а ось смайл може їх замінити. Наприклад, якщо ви хочете показати позитив, то ставите дві крапки і дужки. Ви – позитивні і люди вас по-іншому сприймають.

Також читайте:   Counter Strike

Де найкращі смайли?

Все-таки, найкращі вони у таємній мережі пана Марсело. Там можна посміятися з тих смайлів. А, якщо серед таких суспільно-відомих ресурсів, то напевно скайп рулить. Там є і стандартні смайли, є і приховані. Достатньо лише знати спеціальну комбінацію.

Для прикладу (drunk) – означає що людина п’яна.

Як святкувати свято?

Та просто, купити 1517, сісти в інтернет і заспамити когось смайлами. Ясно, що співрозмовник буде не в захваті, але ж сьогодні день смайла. 😀

Ваш також можуть кинути у чорний список, але людина, яка побачить що таке свято не думаю що це зробить, хоча це вже як у кого буде який настрій.

І насамкінець додам, що, коментуючи статті на блозі Воробуса, ви можете додавати до тексту смайлики, які знаходяться під вікном де можна писати текст. Наразі смайлів є рівно 22, але з часом можливо ще додамо кілька. Смайли ж популярні. 🙂

Порада від Воробуса: Смайли смайлами, але якщо Ви вирішили зайнятися просуванням свого сайту – раджу звернути увагу на пропозицію компанії TurboSeo – Продвижение сайта: Turboseo на сайті turboseo.com.ua. Також на цьому сайті пропонуються послуги з розкрутки у соціальних мережах та розміщення контекстної реклами.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*