Як люди колись жили без комп’ютерів? - Блог про Львів

Як люди колись жили без комп’ютерів?

Ігри на свіжому повітрі

Нещодавно ваш автор був досить тривалий час відсутнім у місті. Де я був? Все просто, у селі. Що таке село? Це перш за все для мене відсутність інтернету і тим більше комп’ютера. Звісно, можна було взяти із собою ноутбук, підключити його до телефона з інтернетом і я був би у мережі.

Але, для чого ці панти? Можна ж трохи від нього відпочити? Звісно що так. По приїзді до міста якось було не звично набирати на клавіатурі букви і просто очі почали пекти від ПК. А ще ваш автор вирішив подумати про те як же люди колись жили без комп’ютерів і чи можна зараз так зробити.

Так от, жили люди без комп’ютерів і це факт. Для мене це дивно, бо до комп’ютерних технологій я звик і якось вже не уявляю свого життя без інтернету, без постійного оновлення web-сторінок і так далі. Та і на комп’ютері можна дивитися фільми, бавитися в ігри, набирати тексти і так далі. Все ж не перелічиш.

Чи могли би зараз люди жити без комп’ютерів? При особливому бажанні – так, але були би великі збитки. Чи звикли би? Все-таки, правильно кажуть, що повертатися у минуле не бажано, тому напевно комп’ютери ніколи не зникнуть.

Також читайте:   Комп'ютери на свята треба ховати на замок

Що би порадив людям, які прочитали цю статтю, так це не сидіти даремно за комп’ютером і при можливості робити паузи при роботі з ним. От виїхали ви на природу, то забудьте про таку річ як комп’ютери, відпочиньте трохи без них. Якщо треба дізнатися новини, то можна радіо увімкнути. Якщо треба щось порахувати, то можна калькулятор використати чи просто зробити розрахунки на папері.

Знаю, руки будуть свербіти щоб увімкнути ПК, тому краще його з собою не брати.

Ігри? Та на свіжому повітрі що нема їх? Плавання, футбол будуть краще впливати на ваш організм чим скажімо стріляння німців, побудови домів чи гонки на машинах. Свіже повітря є свіже повітря.

Скажу вам навіть більше, ваш покірний автор останнім часом вирішив обмежити максимально користування персональним комп’ютером. На ньому я роблю лише важливі справи чи просто радую ваше око цікавими статтями. Буде зима, от тоді можна буде і посидіти за комп’ютером і бавитися в різні ігри, а зараз треба гуляти на свідому повітрі, що я і роблю.

Люди ж колись жили без комп’ютерів? Можна прожити і зараз.

Цікава ваша думка, читачі блогу, по цьому питанню.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*