Іменні квитки на залізниці повертаються - Блог про Львів

Іменні квитки на залізниці повертаються

І знову за старе

Сьогодні зранку йду на роботу, традиційно зустрічаю своїх знайомих, які також поспішають заробляти гроші і від одного із них чую, цитую: «Ігор, а чого ти в себе в блозі не написав нічого про повернення іменних залізничних квитків?»

Хмм, для мене це стало новиною бо під час вихідних днів не цікавився жодними новинами. Приходжу на роботу, дай думаю пошукаю інформацію про квитки і точно, іменні квитки повертаються і буде це старе нове нововведення із 1 січня 2013 року.

Звісно що зараз одразу ж у людей з’являється досить таки багато думок по цьому питанню і Воробус також спробує висловити свою точку зору, яку сподіваюся, підтримають інші користувачі блогу.

Отже, як на мене, повернення до іменних квитків – це явний крок назад. Пам’ятаю ще колись старші люди мені казали, що ніколи не треба повертатися до минулого, бо це повна маячня. Іменні квитки були колись, пам’ятаю ще як їздив залізницею, то обов’язковою умовою при купівлі перепустки було пред’явлення паспорта.

Часи минули, умови продажу змінили і щось не пам’ятаю щоб люди жалілися на те, що треба паспорт. Так, попит на квитки залізницею буває під час свят, відпусток і це не дивно. Життя триває і люди не можуть сидіти на місці спокійно.

Вернуть іменні квитки і що це дасть? От буквально нещодавно довелося їхати поїздом і що? Черги і так були, що ледве встигав на потяг, а тепер ще і поки ваше ім’я введуть, поки квиток дадуть, ой чую до добра це не призведе.

Також читайте:   Хто винен у ДТП між трамваєм та вантажівкою на Липинського (відео)

Так, єдиним плюсом тут кажуть буде те, що не буде спекуляцій із квитками. Відтепер бариги не зможуть купляти пачками квитки і згодом їх продавати. Але, щось я і зараз думаю тих бариг нема. Так, відпустка є, свята є, то ще можуть цим займатися. А зараз який смисл? Куди люди так аж дуже їдуть? У відрядження, на футбол?

Моя думка, що краще би вже придумали керівники залізниці те, як організувати краще роботу із продажу квитків через мережу інтернет. Світ йде вперед, технології також, тому чому я не можу сидіти в хаті, купити квиток саме таким методом, а потім лише прийти в поїзд, сказати код квитка і поїхати собі спокійно.

Зручно? Та звісно що так. Можливо старші люди мали би з цим проблеми, але якщо вони навчилися користуватися мобільними телефонами, карточками у банкоматах і так далі, то чому вони не зможуть сказати код квитка.

Ось така от моя думка щодо іменних квитків. А як ви, читачі блогу, відноситеся до подібних змін на українській залізниці?

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

1 коментар може ще щось напишете?

  1. Jorgen 06.11.2012 пише:

    Бариги існують не тому, що квитки неіменні, а тому що укрзалізниця не здатна забезпечити достатню кількість поїздів. Совок та й годі…

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*