Підсумки роботи блогу Воробуса у жовтні - Блог про Львів

Підсумки роботи блогу Воробуса у жовтні

А тепер листопад

Сьогодні надворі 3 листопада, субота, теплий осінній день, а отже можна нормально відпочити. Звичайно якщо у хаті нема роботи такої як щось прати, прибирати і так далі. То вже будете відпочивати згодом.

Наступив новий місяць, а, отже, треба традиційно підвести підсумки місяця що минув (жовтня) на блозі Воробуса.

Що було нового, що очікує читачів в листопаді та багато іншого читайте далі.

Отже, розпочну, мабуть, із найважливішої теми – теми виборів. Вони таки відбулися, блог Воробуса намагався вас максимально проінформувати про кандидатів і про результати виборів, але у зв’язку із тим, що офіційні результати затримуються, то обмежилися лише екзит-полами.

В листопаді, сподіваюся, результати таки будуть. До речі, під час цієї виборчої кампанії мене навіть звинуватили про те, що я не сказав своєї позиції по виборах. Коментарі посипалися, одні критикували, інші ж навпаки захищали. Досвід черговий, що тут скажеш.

Футбол. Як про нього не згадати. Вперше Воробусу із командою «Де-факто» довелося зіграти на турнірі під егідою «Умбро». Виступом я би не сказав що аж дуже сильно задоволений, але як на перший то ми зіграли добре, тим більше, що команда ця зовсім не була зіграною.

Гриби. Сезон грибів також мене цього року потішив. Спочатку їх взагалі не було і навіть вже пішли думки, що цього року з грибами порожняк, але все ж дощ пішов, ночі були теплими і грибочків було, аж серце раділо. Воробус також їх багато замаринував, взимку буде що попоїсти.

Також читайте:   Стартував продаж квитків на прем'єру вистави "Захар Беркут"

В жовтні на блозі навіть піднімалася тема Ярослава Мазурка, якого так і не впіймали. Єдине, де він засвітився, так це на бюлетені, де хтось його жартома вписав.

Київ. Подорож Воробуса до столиці також принесла велику кількість статей. Львів є Львів, а ось цікаво було порівняти життя у столиці на Західній Україні.

Чого слід очікувати в листопаді? Зараз мені багато хто дорікне на тему того, що Воробус так і не провів обіцяного конкурсу «Заспівай у Воробуса-2». Відповідаю чому так?

Справа у тому, що у жовтні люди тільки і говорили за вибори, їм було не до пісень та і не було достатньої кількості побажань щодо конкурсу. Ближче до кінця жовтня люд активізувався і навіть почали присилати пісні.

Тому, конкурс вже у листопаді буде стовідсотково. Готуйтеся.

Футбол з Воробусом. Це дуже болюча тема, навіть не знаю де його проводити. Якщо у вас є пропозиції, то обов’язково їх вислухаю.

Життя триває, а з ним і будуть, сподіваюся, нові публікації на блозі.

Ваш Воробус. 🙂

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

1 коментар може ще щось напишете?

  1. Президент 04.11.2012 пише:

    Vorobus як завжди найкращий

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*