Помирати буде не вигідно? - Блог про Львів

Помирати буде не вигідно?

Не вигідно помирати

Воробус відкритий для всіх, тому дуже часто спілкується із різними людьми. Ось, до слова, нещодавно довелося познайомитися із багатьма людьми на футбольному турніру під назвою “Autumn-Cup”, що проходить у ці дні у місті Львові.

Але, це я трохи відволікся від теми. Вже кілька днів мій знайомий просить вашого автора написати свої думки про одному питанню. Як він сказав, цитую: «Вмирати зараз не модно».

Після цих слів багато читачів одразу ж скажуть, що за маячню знову несе Воробус, але це якраз не маячня.

Ні для кого не секрет, що кожного дня вмирають люди. І навіть не так, кожної хвилини на Землі хтось вмирає, а хтось народжується, це вже як кому пощастить. Звісно, другий варіант набагато кращий, але і від першого ніхто не застрахований. Така вже воля Божа.

Про що будемо говорити, а то я ніяк не вгамуюся сьогодні. Нещодавно великих змін зазнав Кримінально-процесуальний кодекс України.

Відтепер, всі хто помирає, обов’язково повинні проходити судово-медичну експертизу. Єдиний виняток – це люди, які померли в лікарнях.

Для тих, хто не знає всіх нюансів скажу, що до того потребу розтину встановлювала міліція, яка приїздила на місце. А тепер ще й треба мати дозвіл із прокуратури, що тіло після розтину можна забрати.

Також читайте:   Правильна енергетична політика - основа політичної незалежності України

Закон має набути чинності із 19 листопада.

Добре це чи ні? Спробую висловити, свою точку зору і сподіваюся читачі блогу її підтримають.

Отже, як на мене робити примусовий розтин – це повний брєд. Так, якщо людина померла молодою, люди виясняють що і до чого, чому так сталося. Але, що коли людина померла у віці 90 років чи 100. Вона вже по віку стара і це зрозуміло, що життя не вічне.

Родичам прийдеться їхати, везти тіло, чекати поки його будуть розтинати і так далі. Ви знаєте скільки це займе часу? А довідку згодом взяти.

Що цікаво, штат патологоанатомів збільшувати не планують. Уявити в поганому сні лише можна що буде з трупами, як швидко їх будуть віддавати вам. А холодильники? Хіба у нас їх є достатньо?

Це нюанси, але вони в даному випадку відіграють дуже важливу роль. Тому, помирати зараз явно буде не вигідно.

Та і родичів шкода, в родині і так горе, а ще з цим всім мати клопіт.

Але, що маємо, те маємо.

Хотілося би почути вашу думку, читачі блогу по цьому питанню. Як вам новий Кримінально-процесуальний кодекс України?

Так завжди не буде, буде ще гірше?

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

коментарів - 2 може ще щось напишете?

  1. Arwenita 13.11.2012 пише:

    Жесть! Ще й скоро податок на смерть запровадять. Раз помер – то плати. А ще можна ввести помісячну абонплату за місце на цвинтарі. Я вже думала, що мене нічим не можна здивувати. Але ж ні… Більшість законів – величні гімни дурості. :facepalm:

  2. Архіваріус 13.11.2012 пише:

    Все зроблено для того, щоб зайву копійчину видерти у простого чоловіка. Адже за розтин, та за різні довідки доведеться платити. А щоб прискорити процес вам і нам доведеться знову давати хабаря.
    Але яка рада такі і закони, а вони глибиною мудрості не визначаються. :mrgreen:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*