“Подарунки” у ліфтах Львова

Відтепер у ліфті

А далі поговоримо не про сири, футзал і дівчат, а проблеми сьогодення. Не варто забувати, що в країні, в якій ми народились досі триває війна. Наші славні Збройні Сили ведуть відчайдушну боротьбу за те, що ми могли виходити на вулицю, працювати й не боятися сигналу повітряних тривог.

До речі, про останні. На днях якось вирішив з’їздити в гості до колеги. Живе він у новозбудованому будинку на Стуса, неподалік мікрорайону Сихів. Колись я ще будучи молодим любив ходити пішки, а тепер, коли вже у роках, то користуюся послугами ліфту.

Яким же було моє здивування, коли натиснувши кнопку бажано поверху, я побачив всередині ящик невідомого змісту.

Власника поруч не було, ящик приїхав сам. Що можна подумати в умовах війни? Перше, що спадає на думку – це вибухівка. Переважно коли люди бачать такі речі, то одразу ж звертаються до правоохоронних органів. Цього робити не став, а почав приглядатися до ящика, а точніше до надписів на ньому.

Також читайте:   Металопластикові вікна: як за ними доглядати, щоб вони прослужили довгі роки? Поради від компанії Аліас-Дніпро

Яким же було моє здивування, коли зрозумів, що це не вибухівка, а лише фішечка від місцевого ОСББ. У часи війни бувають різні ситуації і часто особливо під час тривог людина може застрягти у ліфті. Тоді починаються веселощі, адже може й природа покликати, й погано стати.

Щоб не було паніки у такій ситуації ОСББ забезпечило для своїх мешканців засоби гігієни і не лише. Як писало на коробці, у ній є: водичка, памперси, засоби гігієни, таблетки і ще багато іншого. Для прикладу, навіть каримат, щоб ви не стояли або ж не сиділи на землі.

Що ж, намагаюся глянути, чи дійсно все, що написано на коробці, є всередині. Переважно все. Води не було, а ось памперси, таблетки і каримат були на місці.

Як вам такі нововведення? Вважаю, що це потрібні ноу-хау. Тим більше, коли у будь-який момент може зникнути світло.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*