Європарламент боїться «Свободи» - Блог про Львів

Європарламент боїться «Свободи»

Європарламент боїться «Свободи»

Тільки на Воробусовому блозі згадалися євроінтеграційні процеси, як Європарламент прийняв резолюцію щодо України. Їх реакція, справді, миттєва. При чому, європарламентарі висловились щодо найбільш наболілих питань нашої держави і в черговий раз почали вимагати певних дій від України, розказуючи як правильно треба жити на тому світі.

У відозві 13 грудня 2012 року більшість депутатів Європарламенту проголосувала за свободу політичним в’язням, після цього мало б пришвидшитись вирішення питання спрощення візового режиму для українців з країнами Європейської спільноти.

Представник соціал-демократичної фракції болгарин Крістіан Вігенін вніс поправку до резолюції, яка стосувалася української парламентської партії «Свобода». Поправка була підтримана більшістю. Текст резолюції доповнено словами: “(Європарламент) стурбований зростанням націоналістичних настроїв в Україні, висловленому у підтримці партії “Свобода”, яка, в результаті, є однією з двох нових партій, що увійшли до Верховної Ради”.”(Європарламент) нагадує, що расистські, антисемітські та ксенофобські погляди суперечать фундаментальним цінностям та принципам ЄС, таким чином, закликає про-демократичні партії у Верховній Раді не взаємодіяти, не підтримувати і не формувати коаліцій з цією партією”.

То виходить, що 2 129 933 виборці в Україні расисти, антисеміти, ксенофоби. Знову страхалка від Європи, у країнах якої дозволяються одностатеві шлюби, продаж і паління легких наркотиків та узаконено проституцію. То вони починають аналізувати, як мислить українець на своїй Богом даній землі, що тільки у ХХ столітті пережив три голодомори, більшовицькі концтабори та терпить від теперішнього аморального та безнаціонального олігархату.

Також читайте:   Про речі матеріальні та стандарти соціальні

Упевнений, що пересічний депутат Європарламенту навіть не знайомий з якою-небуть інтернетівською короткою довідкою про Україну; не говорячи вже про знання специфіки історичного чи національного розвитку українців. Упевнений, що жоден європарламентар не спілкувався особисто з жодним із представників «Свободи», а тим більше не ознайомлювався з офіційними статутом та програмою партії.

Ще один цікавий момент. Соціал-демократична група Європарламенту (членом якої є переляканий «Свободою» К. Вігенін) ще раніше оголосила своїм партнером із співпраці в Україні Партію регіонів. Тоді все стає на свої місця і зрозуміло, хто в парламенті Європи є ху.

Крім того соціал-демократи завжди ідеологічно союзні комуністам, які завжди боялися єдності національних сил.

Якісь нездорово-сопливі з претензією на агресію вітри починають дути із Заходу. Пора вже «свободолюбивим» українцям активніше переконувати тих лінивих і зажирілих «вестів», щоб вони менше втручалися у наші справи.

Автор статті: zars.



Також раджу прочитати:

1 коментар може ще щось напишете?

  1. Владко Бойків 15.12.2012 пише:

    Моя скромна думка:
    Євросоюз боїться партії “Свобода” не так через те, що вони націоналісти, як через те, що “Свобода” виступає за максимальну економічну незалежність України. Не секрет, що капітал у наш час все більше глобалізується і стікається до рук великих транснаціональних корпорацій. І всі ці ООН, Євросоюз і бла-бла-бла – це ніщо інше як організації, що відстоюють інтереси цього самого глобалізованого капіталу.

    Права людини, національних, сексуальних та інших всеможливих меншин – це лише спроба виправдовувати своє існування, здаватися потрібними і корисними. Що з тих всіх прав коли в Європі люди втрачають економічну незалежність і щораз більше впадають в кредитне рабство? Та й навіть вже не тільки окремі люди і спільноти стають заручниками глобальної економічної системи, а й цілі країни (яскравий приклад тому – Греція). Греця втратила свою економічну незалежність. Ціла країна поставлена на коліна. Вся країна винна комусь дуже багато. Кому? Здогадайтеся…

    Так от… “Свобода” страшна Євросоюзу не тому, що нетолерантно ставиться до гомосексуалістів, емігрантів і.п.д/і.т.п, а тому, що націоналісти виступають за якнайповнішу економічну незалежність своєї держави, а це явно стоїть на перешкоді розвитку процесам економічної глобалізації.

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*