Футбол. Ліга чемпіонів. Динамо Загреб 1:1 Динамо Київ (відео) - Блог про Львів

Футбол. Ліга чемпіонів. Динамо Загреб 1:1 Динамо Київ (відео)

Знову нема перемоги

Вчора у Європі був великий футбольний день, проходили матчі завершального шостого туру у чотирьох групах Ліги чемпіонів.

Увага українських вболівальників футболу була прикута до міста Загреб, де київське Динамо проводило поєдинок із місцевою однойменною командою.

Гра виявилася бойовою і завершилася за нічийного рахунку 1-1.

Цей поєдинок, фактично, окрім призових та престижу нічого не вирішував. Але, незважаючи на це, київські футболісти їхали будь-що перемогти і піти у відпустку з хорошим настроєм.

Як виявиться згодом, цього зробити не вдалося.

У Загреб Динамо полетіло не найсильнішим складом, вдома залишилися Гусєв, Мілевський, Хачеріді. Плюс, на гру дуже суттєво вплинула погода. З початком гри почав падати сильний сніг і десь всередині гри суддя поєдинку змушений був зупинити гру, щоб зробити нову розмітку.

Моменти? Їх у першій половині гри більше мали господарі поля, але, як це часто трапляється забили гості. Фантастичний по красі удар вдався Ярмоленку і вже 1-0 на користь української команди.

За такого рахунку команди і пішли на перерву.

У другій половині зустрічі сніг перестав, натомість пішов рясний дощ. З цього боротьби було багато, а моментів обмаль. А якщо забити і могли, так це господарі поля.

Також читайте:   Карпати 2:1 Металіст (Відео)

І коли вже всі думали що гра так і завершиться за мінімальної переваги української команди, то кіпер Динамо Коваль був іншої думки про це. Він у доданий арбітром час збиває у власній штрафній гравця Динамо Загреба, пенальті, яке вдало виконав Крстановіч.

А йшла, до слова, 5-та додана хвилина….

Радості господарів поля не було меж, адже це їхнє перше очко в Лізі чемпіонів за два роки.

Звучить фінальний свисток, який фіксує у цьому матчі нічию 1-1, а це означає, що у цьогорічній Лізі чемпіонів Динамо набрало всього лише 5-ть залікових пунктів, хоча перед початком турніру керівники клубу говорили, що мають на меті вихід із групи.

В іншому вчорашньому поєдинку нашої групи французький ПСЖ на своєму полі перемогло португальський Порту із рахунком 2-1.

Таким чином, підсумкова турнірна таблиця у нашій групі «А» має такий вигляд:

1. ПСЖ – 15 очок
2. Порту – 13 очок
3. Динамо – 5 очок
4. Динамо З. – 1 очко.

Отже, ПСЖ та Порту гратимуть на весні у Лізі чемпіонів, а ось Динамо Київ задовольниться лише Лігою Європи.

Насамкінець, пропоную переглянути відео забитих голів у вчорашньому поєдинку:

Фото: sport-xl.net.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*