Різдвяний ярмарок-2013 запрацював - Блог про Львів

Різдвяний ярмарок-2013 запрацював

Різдвяний ярмарок-2013

Вчора вашому автору довелося побувати у серці нашого міста – у центрі. Що я там побачив цікавого, які культурні події там будуть відбуватися та багато іншого читайте далі.

Отже, свою розповідь розіб’ю на три частини: дві маленькі розповіді і одна велика.

Спершу про маленькі. Ялинка, як тільки підходиш до оперного театру, то перед очима львів’ян та гостей міста милується зелена красуня. Її ще поки що одягають і офіційне відкриття заплановане на свято Миколая, а саме 19 грудня.

Якщо так глянути із першого погляду, то ялинка як ялинка, нічим вона не відрізняється від минулорічної, хіба що вчора бачив нові прикраси чіпляли, тому чекаємо 19 числа і тоді її проаналізуємо.

Прибирання території у центрі. Де-де, а там все вичищають аж до плитки. Вчора, зокрема, навіть по самій «стометрівці» їхали снігозбиральні машини, якісь дядьки кричали що давай швидше, давай швидше. Помітно, що Львів готується до свят.

А ось на прилеглих вулицях відбувається повний дурдом. Одна вулиця почищена, а п’ять – ні. І тут виникає питання, а де ж ті двірники? Хоча б на вулиці Підвальній вже можна стежку зробити, а не місити той сніг?

Нехай це буде на совісті комунальних служб.

І, нарешті, третя розповідь, найбільше – у Львові відкрився Різдвяний ярмарок. Так, так і це не видумана історія.

Також читайте:   Куди поділися контролери?

Традиційно вже склалося так з року у рік, що ятки є як на площі Ринок, так і на проспекті Свободи.

Різдвяний ярмарок ввечері

Люди що грають у шахи поховалися по домівках, тому на місці лавочок стоять ятки. Працюватиме ярмарок до 14 січня. Години його роботи наступні:

У будні дні – з 12 години і до 22 години.

У святкові та вихідні – з 11 і до 23 години.

Що можна купити на цьогорічному, четвертому за ліком ярмарку і які ціни?

Відповідаю, можна купити дідька лисого, настільки там всього є багато. подарунки, сувеніри; хліб, булочки; вишиванки, футболки з різними надписами, мед, солодощі, шоколад, іграшки, книги, ялинки, антикварні речі, картини, медовуху, гаряче вино і так далі. Усього навіть не пам’ятаю. І ще хто кинувся в очі і важко їх забути – це дуже гарненькі продавщиці. Вони ну прямо так і закликають щоб у них щось купити. Мммммммм. 😀

Щодо цін, то вони чуть-чуть вищі чим у тих же магазинах, але терпимі. Нема такого щоб дерли вже з вас у потрійній розцінці.

Воробус взяв собі гарячого вина, постояв, помилувався ялинкою, але час завершувався і треба було їхати додому. Копійки я не кидав, бо і так знаю що сюди ще повернуся. 🙂

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

коментарів - 5 може ще щось напишете?

  1. ніка 12.01.2013 пише:

    привіт Воробусе! дуже вдячна тобі за твій блоґ, гарна місцина, та й ти молодець, ніколи не позволєш усіляким “провокаторам” збити тебе з теми і втягнути у безглузді суперечки .. молодчина, так тримай! 🙂 вдячна дуже за свіжі і “тверезі” новини зі Львова, так як наразі я далеко, і туга іноді (коли я їй це дозволяю) – відбирає подих .. Дякую! 🙂

  2. Наталька 16.01.2013 пише:

    Доброго дня, Авторе! мене звати Наталія і я являюсь арт-директором Різдвяного ярмарку. Я щиро хочу подякувати за таку чудову статтю. Ми справді робимо титанічну роботу,щоб все достойно організувати.Щось вдається,щось не завжди…Але приємно,що є люди котрі оцінюють наші старання. Ми не чекаємо похвали, але такі відгуки спонукають нас стававати ще кращими! Шкода,що не застали дійства на Різдво,коли ми зварили тонну куті і провели чудовий “фестиваль вертепів” та все ж..Ще раз – дякую, усіх Вам благ!!!

  3. Vorobus 16.01.2013 пише:

    Наталька, 😉
    Ще би ярмарок продовжили до 20 січня взагалі би було добре. 😳

  4. VIK 16.01.2013 пише:

    Vorobus, Ти ж сам писав в цій статті – “Працюватиме ярмарок до 14 січня.”
    А зараз вже 16, тобто навіть перевиконали план 🙂

  5. Наталька 16.01.2013 пише:

    =)) все за планом=) термін проведення встановлюємо не ми. Ярмарок ще наразі є, оскільки виселення і демонтаж не така швидка річ. А довше його проводити немає змісту=) Щоправда в мене є і гарна новина, бо 19-20 січня на місці де був ярмарок (пл.Ринок) відбудеться “Конкурс льодових скульптур”.З визначенням переможця, концертною програмою і вогняним шоу=)

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*