Футзал. Чемпіонат України. Енергія 4:1 Ураган (відео) - Блог про Львів

Футзал. Чемпіонат України. Енергія 4:1 Ураган (відео)

Енергія б'є Ураган

В 11-ому турі чемпіонату України з футзалу львівська Енергія на своєму майданчику приймала гостей із сусіднього Івано-Франківська – команду Ураган.

Гра, на радість львівських вболівальників футзалу завершилася перемогою саме «енергетиків» із рахунком 4-1.

Розпочну свою розповідь, традиційно, із організаційних моментів. Так от, незважаючи на будній день, людей у палаці спорту «Галичина» зібралося досить таки багато. Помітно, що футзал у Львові люблять і такі матчі як сьогодні з Ураганом потрібні.

Після нового року у футзалі відкрилося трансферне вікно. Наші гості довго не думали і підсилилися чотирьма бразильцями і цей поєдинок для них став дебютним у футболках своєї нової команди.

Але, чесно вам скажу, якоїсь особливої гри вони не показали, сподобався лише Негао, який змусив добряче попотіти оборону Енергії.

Розпочався поєдинок із супермегабомбового моменту у Валенка (Ураган). Партнери по команді вдало вивели його на пусті ворота, але Євген дивом не влучив у них. Дивина та й годі.

Енергія ж довго не думала і відповіла на це голом. Макаєва вивели віч-на-віч із кіпером Урагану Ципуном і Ільдар не схибив. Гості активізувалися, вар’ювали четвірки, але бразильці слабо виглядали.

Так, саме вони згодом зрівняють рахунок (відзначився після чудової комбінації Негао), але вони багато помилялися і яки Легчанов забив 10-ти метровий то на перерву львівська команда пішла би із хорошим запасом.

Також читайте:   Волинські зірки вдруге поступились рівнянам

А так 1-1 і доля поєдинку мала вирішитися у другій 20-ти хвилинці.

А вона також була ще та. Тренер Урагану зробив ротації у четвірках, почав більше залучати до складу українських футзалістів і момент за моментом почав виникати біля наших воріт. А тут вже команду виручав часто кіпер Енергії Володимир Кардаш, якого згодом признають кращим гравцем поєдинку.

Загалом гра була рівною, але чим відзнялася Енергія від Урагану так це тим, що вони голи забивали. Якунін, Павленко і вже 3-1 на користь львівської команди.

Ураган випускає змінює воротаря, згодом п’ятого польового гравця, багато не забиває, а наша команда знову ж таки витискає максимум із свої моментів.

У пусті ворота могли забивати Дмитро Бондар, Кардаш, а забив таки Сергій Чепорнюк.

4-1 і вже стало зрозуміло, що переможцем у цьому поєдинку буде саме Енергія.

Львівська команда перемагає і таким чином набирає чергові три очки, які дозволяють нашій команді із 19-ма очками вийти на перше місце у турнірній таблиці.

Щоправда згодом їх може посунути Локомотив, тому боротьба продовжується.

Фото: galsports.com.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*