Група “Football.ua” або як Воробус бавиться у футбольні прогнози - Блог про Львів

Група “Football.ua” або як Воробус бавиться у футбольні прогнози

Група прогнозів

Свого часу ваш автор саме через блог познайомився із дуже хорошою і приємною людиною – паном Юрієм. Від того часу цей пан запрошує мене на футбольні поєдинки з ними, дає поради щодо нових публікацій тощо. За що йому дуже велика подяка.

Також, буквально нещодавно, а саме наприкінці минулого року пан Юрій запропонував вступити у групу любителів футболу. Знаходиться вона у соціальній мережі Вконтакті за адресою – vk.com/football_u_a.

Сьогодні детальніше про цю групу і що я там роблю розповім детальніше.

Отже, пан Юрій запропонував брати участь у свого роду прогнозах. Я не дуже то і їх любитель, але спробував.

За це не треба платити жодних коштів, призу за найкращого прогнозиста також нема, але просто ставиш прогнози і себе перевіряєш наскільки ти знавець футболу.

Що ж, спробував ваш автор із Ліги чемпіонів. Почав прогнозувати десь із 2 чи 3 туру групового турніру і ви знаєте, за цей час набрав 44 очки і пішов зимувати на підсумковому високому 30-ому місці.

Звісно, до «зубрів» прогнозу мені далекувато, але з кожним туром я стаю все досвідченішим і досвідченішим. Та і, чесно, треба ще мати фарт.

Ліга чемпіонів повернеться у лютому, тому спробую принаймні увірватися у топ-20 прогнозистів цього турніру. 😀

Також читайте:   ФК «Карпати» виповнилося 50 років!!!

Також, якщо уважно глянути на розділи групи, то там є Ліга Європи, чемпіонат України тощо. В Лігу Європи я не бавлюся, але все тому, що там я нічого не можу вгадати. Відчуваю себе лузером. 😀

Зараз зимова перерва, футбольні чемпіонати, окрім англійського, на канікулах, тому у групі активним є прогноз лише на командні змагання.

Що це таке? До початку «Зимових канікул» людям було запропоновано створити собі пару (команду), назвати її та згодом від імені цієї команди надсилати прогноз.

Команду я створив, але це так цікаво сперечатися із своїм напарником. Я сказав один прогноз, він інший, я написав свій, а випав його. У підсумку, ми балів не заробили.

Поки що у нас там справи кепські, але нам би фарту трохи, як того снігу зараз і все було би дуже добре. 😀

Тому, якщо маєте бажання, читачі, то можете заходити і прогнозувати футбольні поєдинки. Грошей там, на відміну від тоталізаторів не програєш, тому це всього лише розвага.

Окрім прогнозів там також можна вести дискусії. Я не часто щось пишу, бо на роботі дуже не попишеш, але слідкую за перепетіями час від часу.

Ось такі от справи…

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

коментарів - 5 може ще щось напишете?

  1. Андер 04.01.2013 пише:

    Дуже добра стаття, дякуємо від всієї групи за піар 💡

  2. Vorobus 04.01.2013 пише:

    Андер, більше людей, більша рубка на прогнозах 😈 😳 8) 8) 8)

  3. Мою б попіарили тут

  4. lehrer 04.01.2013 пише:

    Прогнозували на Футбол24?
    Спробуйте

  5. UP 10.01.2013 пише:

    Спробуй попрогнозувати на voon.ru – однозначно найсерйознішому сайті з прогнозування на теренах екс-СССР. Там і чемпіонат Львова є 🙂
    Гра йде не на гроші – просто змагання між людьми.

1 Згадки про дану статтю в Інтернеті

  1. “Українська група” ВКонтакті

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*