Комп’ютери на свята треба ховати на замок - Блог про Львів

Комп’ютери на свята треба ховати на замок

Комп'ютер на замок

Вчора щось ввечері не було що робити, п’ю чайок, увімкнув свого персонального комп’ютера та й почав читати різні приколи із життя. Книги вже мене дістали, щось я на них дуже підсів останнім часом, тому вирішив поюзати старий добрий інтернет.

Читав, читав, листав і натрапив на дуже цікаву картинку, де діти бавляться у сніжки, всі у снігу і просто радіють життю. Воробус сам колись таким був, втікав зі школи і вперед, на санчата, лижі і так далі.

Ой довго ж ми каталися із друзями бувало, аж в темноті за нами приходили батьки і просто таки тягнули за вуха додому. Часи змінилися, тепер діти віддають перевагу посидіти краще у «кантактах» чим йти десь повалятися у снігу або ж просто віртуально побавитися у сніжки.

Це не те і не знаю що буде далі. Світ істотно змінився і щось мені так здається скоро люди взагалі з хати не будуть виходити, все будуть робити за допомогою комп’ютера.

Розповім ще один цікавий приклад. Напередодні Різдва, а саме на Святу Вечерю ваш автор вирішив зайти в «павутину» та привітати колег із святом тих, кого у мене нема у телефонній книзі. Звісно, це банально, але моя думка така, що людей привітати треба, можливо колись хтось за вас згадає.

Куди я лише не заходив і на моє здивування багато людей сиділо у соціальних мережах, ну дуже багато. А що було колись? Колись люди вечеряли, одягалися і йшли один до одного колядувати. Весело ж було. А коли зараз чую ці банальні відмазки, що снігу нема, нема з ким йти – смішно стає.

Також читайте:   Як вибрати ідеальний роутер для дому чи офісу

Головне щоб було бажання щось робити.

Невже комп’ютерний світ так нас зіпсував? Сподобалися мені слова однієї дуже прекрасної панянки на ім’я Ольга, яка написала, цитую: «На Різдво мене в інтернеті не буде, бо це сімейне свято і я буду святкувати».

Правильно сказано, бо вже настільки набридли ці комп’ютери, що люди забувають за елементарні традиції. А я ще думаю чого це свята стають такими скучними? А відповідь то була поруч – комп’ютери.

Тому, якщо у вас нема аж надто важливих справ із комп’ютером, то принаймні на свята візьміть, розберіть його по деталях і сховайте його десь далеко. Згодом буде ліньки все це складати і ви просто будете радіти реальному життю.

Лижі, санчата, прогулянки з коханою людиною до ялинки і так далі.

Свята продовжуються, колядуймо, бо ми того варті. Христос народився – Славімо Його.

Порада від Воробуса: Якщо Ви вирішили створити собі блог – рекомендую – БЕЗКОШТОВНИЙ україномовний відеокурс про створення блогу на базі WordPress “Як створити блог на WordPress своїми руками” від власника блогу Олега Волощука!

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

коментарів - 8 може ще щось напишете?

  1. UP 10.01.2013 пише:

    Повністю підтримую! Особливо прикро спостерігати, як люди “висять” в інтернеті на Святвечір. Тепер ж навіть комп’ютера не потрібно – досить мати телефон з інтернетом…

  2. vrubli 10.01.2013 пише:

    Дякую, що згадав, Воробусе! 🙂
    Цілком погоджуюсь з тобою, я от цими днями за комп’ютером з’являлась лиш пізно ввечері, якось не до того – спілкуюсь з рідними та близькими, колядую. Вже скоро повертатись до робочих буднів, змога посидіти за комп’ютерами буде, а Різдво – все ж таки краще провести з кимось 🙂

  3. А я адмін групи то що робити?

  4. Vorobus 10.01.2013 пише:

    Президент, не сидіти на свята в інтернеті 👿 👿 👿

  5. Vorobus, допоміг 👿

  6. Пилип Арсенійович 11.01.2013 пише:

    vrubli, Воробус тебе дуже любить 😳 😳

  7. vrubli 11.01.2013 пише:

    Пилип Арсенійович, 🙂 чому Ви так вважаєте? 🙂

  8. Пилип Арсенійович 11.01.2013 пише:

    vrubli, я бачу як ви один одного називаєте, як відноситеся, це все не так просто. В мене 2 дітей, жінка, я щось в стосунках розуміюся. :music:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*