Дурень гривнею багатіє… - Блог про Львів

Дурень гривнею багатіє…

Дурень гривнею багатіє

На наступному тижні Верховна Рада України ніби каже, що буде засідати у пленарному режимі. Наші обранці заявляли останні два місяці про силу силенну напрацьованих законопроектів. При чому, кожен з тих типу майбутніх законів є для людей, і тільки їх приймуть, настане світле майбутнє.

Опозиція ходила навіть на засідання уряду. Яценюк ніс наперед себе величезну тяжку теку з усіма законопроектами. Ніби їх є аж 400. Владні депутати кажуть, що написали ще більше. Яке ж то благо наступить у нашій знедолені неньці-Україні, коли за це все проголосується. І освіта вищої школи кардинально зміниться, і злодюг (особливо від влади) не стане, і дороги супер-пупер асфальтним покриттям устеляться, і прибиральниці з даішниками урівняються у рівності доходів. Щастя не за горами.

Законопотворність регіональних депутатів захоплює! Вони у черговий раз прагнуть підняти економіку країни оригінальним пАкращенням. Є в цій данєцкій фракції такий собі депутат Гєна Сігал. Він 26 лютого сього року натворив аж цілих два законопроекти у галузі банківської діяльності.

Перший: № 2400 – пропонується заборонити вклади в іноземній валюті.

Другий: № 2401 – пропонується ввести 25% податку на депозити банківських вкладів.

Ці зміни будуть тягнути „новації” Податкового кодексу та закону “Про банки і банківську діяльність”.

Дуже патріотично. Усім націоналістам-державотворцям напевне має писки пороздирати від крику радості. Тільки наша рідна національна гривня у країні! І більше нічого. Ура! Для чого ті єври, бакси, злотувки, фунти. Ми ж і так сидимо у повній ізоляції від світу. Навіть гривні не вистачає. Іноземною валютою хай собі користуються тільки ті, хто має дійсно можливість пожирувати за кордоном. А нам (спраглій і збідованій масі) це, справді, не потрібно. Можна ще, як за Радянського союзу запровадити смертну кару за валютні операції.

Також читайте:   Чим жив Львів на вихідних

А як же без податку на депозит?! Держбюджет дійсно не справляється з обслуговуванням владних чиновників. Вони всохнуть без додаткового оподаткування. (Колеса в „ламборджинях” треба ж міняти – стирається гума…). Знову згадується совок другої половини ХХ століття, коли селянам навіть накладали податок на сади, що обраховувався від кількості фруктових дерев. Українське сільське господарство втратило тоді сотні тисяч гектарів багаторічних насаджень, бо люди, щоб не сплачувати податки майже все вирубали.

Цікаво, які будуть дії пересічних громадян після прийняття таких законопроектів? На мітинги ніхто, звичайно, не піде. А бабки з банків заберуть. Як доляри з єврами, так і гривні. І в панчоху! Економіці гаплик.

І нащо такі бздури взагалі виносити на розгляд громадськості. Нащо таких депутатів пускати до Верховної Ради. Смішно і страшно.

Автор статті: zars.



Також раджу прочитати:

коментарів - 3 може ще щось напишете?

  1. vrubli 03.03.2013 пише:

    Цілком погоджуюсь з усією статтею – законопроект дурнем писаний. Так перекрити банківський краник щонайменше кажучи абсурд, бо люди власне масово позбирають вклади з банків. Я ще чула, що вони цей законопроект аргументують, що мов люди не тримаючи валюти в банку будуть більше споживати – сміх та й годі, інакше про цю нісенітницю не скажеш, адже принцип в наших людей – не витрачати просто так гроші, а зберігати щось на “чорний день”, відтак звичайно що економіка зазначає суттєвого спаду. Вже й не кажучи про те, що економіка зазнає зросту від банківських переказів заробітчан, а вони тепер імовірно перестануть переказувати валюту.

  2. Tiger 03.03.2013 пише:

    Після таких законопроектів ніякий дурень вже не голосуватиме за них! 👿 Слава Україні!

  3. russo turisto 03.03.2013 пише:

    Если в речке нет воды –
    Значит выпили… евреи…
    А соответсвенно и законопректы выходят для тех, кто воду не пьет… 🙁
    Гроші дома не тримайте –
    В ощадкасі зберігайте! 😆

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*