Футбол. Україна 2:1 Молдова (відео) - Блог про Львів

Футбол. Україна 2:1 Молдова (відео)

Ярмоленко знову забиває

Вчора вся футбольна Україна знову була прикута до своїх телеприймачів, адже саме 26 березня свій черговий поєдинок відбору до чемпіонату світу-2014 проводила збірна України.

Суперник у нас був не надто грізний – збірна Молдови, яка зірок з неба не хватає. Але, незважаючи на це, матч видався дуже напруженим і Україна буквально таки вигризла «вікторію».

Про першу 45-ти хвилинку навіть не знаю що розповідати. Україна вроді атакувала, мала два 100 % моменти, але голів не було. Гості сіли у захист і навіть не намагалися атакувати.

Перший тайм так і завершився з нічийними 0-0 і залишив більше запитань чим відповідей.

У перерві вашому автору довелося поспілкуватися із багатьма людьми, то всі як один мали побоювання за результат. Невже знову не зможемо перемогти Молодову.

Але, всі побоювання розтанули у другій половині зустрічі. Україна вийшла ще більше зарядженою на боротьбу і це через деякий час принесло свої плоди.

61 хвилина – чудова атака вдалася нашим хлопцям, Селезньов навісив у штрафну, Зозуля скинув на Ярмоленка і Андрій влучно пробив у кут воріт кіпера Молдови.

А коли на 70-й хвилині після подачі кутового Хачеріді зробив рахунок і взагалі 2-0, то здавалося все, перемога у кишені.

Також читайте:   «Барселона» хоче скоротити зарплати гравців на 30%

Та, не тут то було.

На 80-й хвилині гості один м’яч відігрують. Це чудовий удар вдався Суворову із-за штрафної, який зненацька застав захисників та кіпера України.

Останні хвилини гри запам’яталися нервами, дебютом Гричишкіна, і червоною карткою Степаненка.

При всі повазі до Тараса, так грати не можна. Він міг дуже сильно травмувати гравця Молдови.

Таки втримали результат.

Звучить фінальний свисток, який фіксує перемогу збірної України із рахунком 2-1, що дозволяє команді Фоменка набрати чергові три залікові очки, які нашій збірній потрібні зараз як золото.

Зараз в активі України 8 очок і поки наші хлопці поділяють 3-4 місце в турнірній таблиці із сусідньою Польщею, щоправда що ми, що поляки мають у своєму активі ще одну гру у запасі.

Щодо лідерів, то ними зараз є збірна Чорногорії (14 очок) та Англія (12 очок).

Наступний поєдинок відбору, Україна зіграє вже влітку, а саме 7 червня. Суперником наших хлопців буде збірна Чорногорії, з якою ми зіграємо на виїзді.

Якщо команда Фоменка на щось розраховує, то треба їхати в гості за перемогою, чого ми їм і бажаємо.

А поки що, насамкінець, пропоную переглянути відео забитих голів у вчорашньому поєдинку:

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*