Як Воробус впав з бугеля

Воробус і бугель

Як відомо, нещодавно ваш автор мав можливість з’їздити в смт. Славське на лижі. Якщо ви спитаєте, а на яку саме гору він їздив, то відповім – на улюблений Тростян. Снігу там ще є багато і якщо сезон не закриють, то люди ще довго зможуть там кататися.

Про що будемо говорити сьогодні?

Справа у тому, що де Воробус не буває завжди зі мною трапляються які-небудь цікаві пригоди. Одна із них відбулася на горі Тростян.

Хто знає що таке бугель і як з нього падати? Напевно всі хто вчився кататися добре знають які з ними бувають проблеми.

Давненько Воробус не падав, але цього разу так гепнувся що близько години не міг виїхати із кучугури снігу.

Почалося все із того, що ваш автор поїхав покататися на один із підйомників, що знаходиться на так званому «Півночі». Чим він відомий, так це тим, що проходить через ліс і є найдовшим на Тростяні. Висота його – 1300 метрів.

Не дай Боже там впасти, бо прийдеться дуже довго вибиратися.

Катався Воробус у будній день і людей на курорті було не так вже і багато, тому на підсадці до бугеля прийшлося їхати одному. Хоча, двоє – це оптимальний варіант і рідко коли хтось випадає.

Їду я їду, дорога нормальна, аж тут розумію що бугель поступово втікає із-під одного місця, вирішив поправити і він взагалі злетів. Ще кілька метрів їхав тримаючись руками, але сили не ті і я просто таки змушений був його відпустити.

Також читайте:   Винниківське озеро

Впав ваш автор у сніг, якого у минулу ніч намело йо як багато.

Як піднятися? Бажано не знімати лижі, а спробувати знайти дорогу через ліс. Але, Воробус цього не зробив, а навпаки скинув лижі і зрозумів що тепер буде вибратися ще важче.

«Горіла хата – гори й сарай», якось виберуся. Люди на підйомнику їдуть і всі питаються чи зі мною все нормально. Так якби ж то, тепер вибратися буде дуже важко.

Колега Vik на щастя під’їхав і сказав що за мить повернеться сюди і забере мене. Таки приїхав за що йому дуже вдячний.

Вибратися допоміг, дорогу показав, але попросив не падати більше і їхати лісом уважно, бо там є трамплін. Чи то я задумався за дівчат, чи щось в голову залетіло, але на трамплін таки потрапив і гепнувся добряче.

Досі сміюся з того випадку. Проста неуважність і потім годинами треба вибиратися.

Моя вам порада, їдьте на бугелі з кимось і будьте максимально уважними. Не розмовляйте по телефону, не робіть фото, не пийте вина, бо потім будете годинами вибиратися зі снігу як Воробус.

Лижний сезон триває…

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

коментарів - 5 може ще щось напишете?

  1. VIK 24.03.2013 пише:

    VOROBUS пише:
    Почалося все із того, що ваш автор поїхав покататися на один із підйомників, що знаходиться на так званому «Півночі». Чим він відомий, так це тим, що проходить через ліс і є найдовшим на Тростяні. Висота його – 1300 метрів.

    Не дай Боже там впасти, бо прийдеться дуже довго вибиратися.

    Воробус, а я чомусь думав, що у підйомника довжина, а не висота
    😀 😀 😀

    Дійсно, не дай Бог комусь впасти з висоти підйомника бодай 50, а то всі 1300 метрів – буде повний піпец 😀 😀 😀

  2. Архіваріус 24.03.2013 пише:

    Воробусе, не на бугель потрібно було їхати, а Врублі запросити на каву. Можливо і все би вийшло не так. А так сиди у кучугурі… 😀 До речі квіти Врублі без сумніву полюбляє, а не 1715… 😀

  3. vrubli 25.03.2013 пише:

    😮 і знову і з того, ні з сього згадують мене! 😀

  4. Пилип Арсенійович 25.03.2013 пише:

    vrubli, а чого б і ні? Ви – ідеальна пара 😀 😀 😀

  5. Архіваріус 25.03.2013 пише:

    vrubli пише:
    :o і знову і з того, ні з сього згадують мене! :D

    Наскільки мені відомо, навіть по аназізу постів, на Воробусі, ясно, що наш головний птах по вуха закоханий у Врублі. І саме тому, не гріх згадати про ваші відносини. 🙂

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*