Аномальний туризм: місця аварій НЛО - Блог про Львів

Аномальний туризм: місця аварій НЛО

НЛО

Аномальний туризм, напевно, є одним з найнезвичайніших видів подорожей. І є туристи, котрі відправляються в мандрівки не лише заради відпочинку, але і для дослідження аномальних явищ у світі. Сьогодні я хочу розповісти вам про деякі такі місця, на яких “приземлялися” НЛО.

Отже, перша зупинка в нашій подорожі – Розуелл в штаті Нью-Мексико (США). Уламки неопізнаного літаючого об’єкта, який зазнав тут аварії, були знайдені американськими військовими ще у 1947 році. Вночі 2 липня цього року жителі містечка бачили, як в небі пролетів яскравий предмет у формі диску. Розбився він на відстані 20 миль від міста.

Крім двох уфологічних музеїв, в місті залишилося безліч місць, котрі нагадують про події сімдесятирічної давнини – бюро шерифа, куди незрозумілі уламки привіз місцевий фермер, пожежники та похоронні бюро, а також руїни госпіталю на базі, де був проведений огляд тіл пришельців. Ну і, звичайно ж, будинок самого фермера, що повідомив про свої знахідки.

Також читайте:   Як бюджетно подорожувати Прибалтикою

На відео нижче ви можете переглянути документальний фільм про загадки міста Розуелла:

Є ще одне містечко в США – Кловіс. Це ще один центр аномального туризму, який, щоправда, користується трохи меншою популярністю, ніж Розуелл. Крах НЛО тут відбувся через 10 років, в 1957 році. У місті Кловіс також є музей НЛО, але прямих доказів тому, що біля Кловіса дійсно впав інопланетний корабель, немає.

Не будемо забувати, що подія сталася якраз в той час, коли між США і СРСР йшла холодна війна, а тому цілком ймовірно, що дивні уламки, знайдені тут, були уламками якогось з експериментальних військових апаратів.

Автор статті: Piligrim.



Також раджу прочитати:

1 Згадки про дану статтю в Інтернеті

  1. Темний туризм - Блог про Львів

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*