Масова заломанія серед українців - Блог про Львів

Масова заломанія серед українців

Масовий психоз

Чесно вам скажу, читачі блогу, на цю тему поговорити мені давно хотілося, але все ніяк руки не доходили про неї написати.

Чому так? Сумнівався чи публікація буде актуальною. Але, тепер коли час трохи минув зрозумів, що ця тема актуальна і ще й як.

Називається вона – заломанія або як люди масово почали ходити в зал.

З чого все почалося? Справа у тому, що любить Воробус десь ввечері після роботи піти на квас, інколи на 1517 чи просто потеревенити з друзями на різні теми.

Так от, одного разу зустрічаю хорошого друга, пропоную йому разом попити 1517, а у відповідь чую цитую: «Вибач, Ігоре, давай іншим разом бо я поспішаю в тренажерний зал».

Приходжу наступного дня на роботу, спілкуюся із людьми і один із моїх колег каже, цитую: «Ой і важко, записався в тренажерний зал, все болить».

Нічого собі, подумав я, та і на цю людину теж особливої уваги не звернув. Ходить в зал, той нехай собі ходить.

Бігаємо футбол, подзвонив товаришу що живе близько біля футбольного поля, кажу виходь я в твоєму районі, на що чую відповідь – я не можу, бо в зал йду.

Цирк та й годі, всі помішалися на тому залі чи що?

І, нарешті, людина, яка мене просто таки «добила». Повертаюся якось з роботи додому, зустрічаю сусіда, який на 10 чи навіть більше років молодший за мене. Питаюся що він, як поживає, на що чую відповідь – «та от в зал ходив».

Також читайте:   Чемпіонат України (U-15). Вища ліга. Результати третього з’їзного туру

Всі зговорилися чи як? Чи можливо українці масово почали дбати за своє здоров’я та тіло.

Знаєте що ці люди казали Воробусу? Відповідаю, щоб я також не валяв дурака, а також ходив в тренажерний зал.

Хех, отак я їм відповідаю. В зал ніколи не ходив і щось так думаю навіть не збираюся. Навіщо мені ходити туди, де мені не цікаво. Хтось каже, що мені футболу і так вистачає, тому саме цей вид спорту заміняє мені тренажерний зал.

Можливо і так, але я прихильник того, щоб ходити кудись тоді, коли мені дійсно подобається, а не так – що всі пішли і я йду. Мол, буду популярний серед дівчат, тіло буде струнке і так далі. Маячня це все.

По-перше, щоб дійсно накачатися треба дотримуватися певних правил, а саме не вживати алкоголь. А я знаю повно таких людей, що як вживали алкоголь до залу, так і вживають після.

По-друге, мати свій раціон харчування, а не їсти так об тріснути.

Звісно, зараз багато хто мені скаже, що я совок і нічого не розумію, але така моя думка, а чи змиритися ви з нею – ваші особисті справи.

Заломанія продовжується?????

Будьте здорові і займайтеся спортом!!!!

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

коментарів - 14 може ще щось напишете?

  1. Вертоліт 30.05.2013 пише:

    То називається синдром “Підсніжників” – тобто люди йдуть в зал тільки на весну-літо і все.
    Одна пянка = тиждень тренувань коту під хвіст.
    А з їжею то вже ціла історія…

  2. Vorobus 30.05.2013 пише:

    Вертоліт, во, во, все правильно кажеш, дружище. Я теж люблю повисіти на турніку, але не часто. Коли треба, то йду.
    Колись мені один старший пан ще по футболі казав, що якщо чуєш що маєш втому, набрид футбол, то не грай. Пауза все вирішує :rolleyes:

  3. Тут автор намагається сказати, шо зал – то х**ово.

    Тренуюсь більше 4х років і з власного досвіду можу сказати – людей ходить все менше і менше, аж ніяк не більше.

    90% народу приходять кілька разів і все. Мабуть, про таких і йде мова)

    Мол, буду популярний серед дівчат, тіло буде струнке і так далі. Маячня це все. Перше може і маячня, а ось тіло буде струнке – то шо в цьому поганого?))

    Ну і головна перевага будь-якого спорту – відмовитись від алкоголю. Бо пити і тренуватись – це ще гірше, ніж просто пити 😀 Та і харчуватись нормально треба.

  4. patron 30.05.2013 пише:

    Ну Воробус, я думаю особисто тобі зал не потрібен, футбол набагато цікавіший і не менш дієвий в плані здоров’я. Нарахунок заломанії, не знаю людей, хоч і сам інколи займаюсь, кому це ДІЙСНО ПОДОБАЛОСЬ, немає таких, ходять, тому що ТРЕБА! По – третє, при правильному вживанню алкоголю можна досягти результату в залі – там нам казав тренер (хоча самою собою, як знову ж таки, зауважив тренер – краще його не вживати)!

  5. patron, футбол набагато цікавіший
    Як-кому-що подобається.
    Це як казати ложка краще за виделку.

  6. Vorobus 31.05.2013 пише:

    Олександр, а я і не казав що зал – це ху…..о, просто от ти ходиш в зал, удосконалюєшся, а є такі що ходять бо то модно. Нічого подібного. Толку з таких занять жодних, якщо вже займатися то серйозно. 😉

  7. Пан П 31.05.2013 пише:

    Воробусе, то просто нова секта фізкультурників утворилась. обережно! Вони не пють горілки (і навіть пива) не палять та ведуть здоровий спосіб життя. Це дуже деструктивна секта, бо через них алкогольна та тютюнова промисловість України терпить страшні збитки, тримайся від них подалі 😡

  8. patron 31.05.2013 пише:

    Олександр, я мав на увазі всі активні види спорту (в даному випадку футбол), що це цікавіше ніж пасивний тренажерний зал, який не дає вам відчуття задоволення від самого процессу. Доречі, з власного досвіду, займався досить довгий період у залі, і довгий період танцями (в різні часові проміжки). Так от від танців тіло себе почувало і виглядало набагато краще, ніж від занять у залі за такий же період(при незмінному способі життя).

  9. patron, це як легка атлетика краще ніж важка)
    Я кажу – що кому подобається)
    Я ніколи не кажу, шо шось краще, а шось гірше)

    Погано- коли молодь спивається і курить. Ось це погано.

    А будб-який спорт – як альтернатива шкідливим звичкам.

  10. Vorobus, ти совок 😆

  11. ernestmag 01.06.2013 пише:

    На мою думку спортивних закладів у нас дуже мало, особливо для дітей і молоді, на відміну від місць де молода людина може купити сигарети, пиво чи всякі бірмікси. Погляньте на спортивні майданчики навколо більшості львівських шкіл. Вони в жалюгідному стані. Діти не мають де погратив той же футбол, я вже не кажу про баскетбол, теніс, волейбол. Біля 36 школи є баскетбольний майданчик, так там баскетбольний щит відгнив і впав на вчительку, яка уже довний час лікується. Проблему вирішили по нашому-зрізали під корінь ці щити. Тепер тут просто площадка.

  12. Vorobus 01.06.2013 пише:

    Олександр, 👿 👿 :facepalm:

  13. Vorobus, іди далі пий своє 1715 💡 😡 Алкаш!

  14. Vorobus 02.06.2013 пише:

    Олександр, добре йду 😀

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*