Орест Дмитрасевич: “Здоровий спосіб життя є дуже важливим для нашого суспільства…” - Блог про Львів

Орест Дмитрасевич: “Здоровий спосіб життя є дуже важливим для нашого суспільства…”

Орест Дмитрасевич

Часто Воробусу задають питання, а де ж зіграти у Львові в такий вид спорту як футзал. Місць звісно що є багато, але ж хочеться мати якийсь азарт, а в цьому можуть допомогти турніри. Один із таких турнірів в найближчий час відбудеться у нашому місті.

І сьогодні його організатор пан Орест Дмитрасевич у нас в гостях.

– Доброго дня, Орест, розкажіть хто ви, що пропагуєте і як це може допомогти у розвитку нашої молоді?

-Добрий день. Я є Головою оргкомітету турніру з міні-футболу «Кубок Майбутніх Дипломатів-2013».

Ідея цього кубку полягає у активному залученні студентів-міжнародників до спорту. На мою думку здоровий спосіб життя є дуже важливим для нашого суспільства, тим більше для моїх однолітків, адже молодь, тим більше майбутні дипломати, це рушійна сила нації і саме від них залежить майбутнє нашої країни.

– Як у вас виникла ідея провести цей турнір?

Я вже два роки займаюсь організацією турнірів серед студентів мого факультету і ось після останнього кубку з міні-футболу прийшла ідея вийти трішки на новий рівень. Я знав, що такі турніри вже успішно проводились в минулі роки в інших містах України Лігою політологів-міжнародників «Дипкорпус» і подумав, що наше місто нічим не гірше і може достойно провести таку подію.

– Чи важко було організувати його?

Чесно кажучи, мушу сказати, що такі змагання організувати досить складно – потрібно продумати все до найменших деталей. Користуючись нагодою, хочу подякувати Павлу Бабенкові, який проводив «Кубок Майбутніх Дипломатів» у минулі роки і з радістю допоміг мені в проведенні цьогорічного кубку.

– Які проблеми виникали під час організації?

Основною проблемою була недостача досвіду в проведенні таких серйозних подій. Тяжко було знайти спонсорів для змагань – досить багато команд відмовились від участі через брак коштів.

– Чого очікуєте від турніру ?

Перш за все, я очікую чудових вихідних, гарної гри і нових знайомств. Я надіюсь, що проведення цього турніру сприятиме налагодженню дружніх відносин між хлопцями, які вивчають міжнародні відносини і всі залишаться задоволені гарно проведеним часом у Львові.

Також читайте:   Весняний кубок Львівщини-2012: ЛДУВС виходить в 1/8 фіналу

– Які перспективи на майбутнє від проведення турніру?

Дуже хотів би, щоб «Кубок Майбутніх Дипломатів» проводився і в наступні роки – команда нашого факультету з радістю відкликнеться на такі запрошення. І я впевнений, що завдяки цьогорічному турніру ідея Ліги політологів-міжнародників «Дипкорпус» буде жити!

– Ви самі будете приймати участь в змаганнях?

Так, я буду представляти Львівський національний університет імені Івана Франка.

– Не секрет, що зараз молодь хоче культурно розвиватися, але не має можливості через брак коштів, ваша думка як вирішити цю проблему?

Так, на жаль, треба визнати, що в Україні є набагато менше можливостей для розвитку молоді, ніж в інших країнах Європи. Але за останні роки я помітив досить серйозний прогрес у пропаганді спорту – у Львові активно працює Асоціація любительського міні-футболу, Студентська асоціація міні-футболу, проводиться багато любительських турнірів, де не потрібно стільки коштів, як професійним командам – в принципі молодь має чим зайнятись, головне – бажання !

– Розкажіть коротко про себе, чим займаєтеся у буденному житті і як давно футбол став для вас частинкою життя? Подейкують, що ви також вправно справляєтеся із м’ячем?

На даний момент я навчаюсь на 3 курсі. Футболом я займаюсь з дитинства, встиг пограти за багато команд, але з віком перейшов на міні-футбол та футзал, цей спорт мені подобається більше, тому що на майданчику менше гравців і ти частіше зустрічаєшся з м’ячем і на перший план виходить техніка гравців. За цих понад 10 років футбол вже дійсно встиг стати для мене дуже важливою частиною життя і я не уявляю себе без нього.

– Ваші побажання читачам блогу Воробуса?

Живіть активно і весело, займайтеся спортом і читайте нові статті автора !

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*