Як за мить Воробус опинився в гіпсі - Блог про Львів

Як за мить Воробус опинився в гіпсі

Воробус у гіпсі

Нарешті погода стабілізувалася, дощів не спостерігаємо, тому можна спокійно їхати на природу та відпочивати як слід, адже попереду черговий робочий тиждень. Але, хто хто, а ваш автор вже навідпочивався.

Що сталося із Воробусом, як довго треба буде перебувати в лазареті та багато іншого читайте далі.

Розпочну свою розповідь із того, що не даремно кажуть, що все що не робиться, те робиться на краще. Спочатку звинувачував себе у тому що сталося, потім інших людей, але так мало бути.

Довго тягнути не буду і скажу, що Воробус зараз сидить у гіпсі і як мінімум десять днів, а то більше я не зможу повноцінно ставати на ногу.

Причина? Травма якої ваш автор зазнав під час вчорашнього футбольного поєдинку 2 ліги у рамках асоціації любительського футзалу Львівщини.

Як все сталося? Ще в п’ятницю приймати участь у футбольних поєдинках не планував, бо мав із колегами їхати відпочивати в гори. Погода стабілізувалася, а чого б і ні? Але, по особистих причинах цього зробити не вдалося, тому вирішив поїхати на футбол.

Про те як ми зіграти казати нема чого, бо ми поступилися двічі, але травму яку зазнав ваш автор пам’ятатиме ще довго.

Грали ми із командою «Lviv mafia club», повністю програвали по грі і буквально за декілька хвилин до завершення гри ваш автор хотів зупинити м’яч, який вже виходив в аут. Знаю, сам винен, що не відпустив його, а коли наздоганяв просто банально послизнувся і почув хрускіт в «галіку».

Також читайте:   Чим краще мити голову

Зрозумів, що гри я вже точно продовжити не зможу, плюс до того всього не міг як слід ставати на ногу. Перелому начебто не було, лікарі одразу ж зробили ін’єкцію і вашого автора доставили в травматологічне відділення 8-ої клінічної лікарні.

Рентгени, черги, все це було, але мене більше за все цікавило одне – чи треба накладати гіпс. Вердикт лікаря за деякий час був суровий – гіпс таки треба, а діагноз простий – тріщина, плюс Воробус сильно розтягнув зв’язки.

З горем по полам додому таки доїхав, але тепер прийдеться сидіти на лікарняному. Щодо футболу, то за поточні поєдинки та майбутні футбольні плани на деякий час доведеться забути, хоча в футбол таки повернуся, питання лише коли.

Ось такі от «чорні» вихідні виявилися для вашого автора. Зараз Воробус сидить, має час обдумати все що було і що буде, таке собі перезавантаження.

Блог можу оновлювати, нога – це не рука, тому я і на далі залишаюся з вами. Можливо, якщо буде бажання, то буду вас часто радувати новими постами на нашому з вами ресурсі.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

коментарів - 5 може ще щось напишете?

  1. Олександр 16.06.2013 пише:

    Щиро бажаю якнайшвидшого одужання!

  2. Архіваріус 16.06.2013 пише:

    На початок можу позити милиці! 🙂

  3. Vorobus 16.06.2013 пише:

    Архіваріус пише:

    На початок можу позити милиці! :)

    ооо, приходилися би, там якраз закоханий в Дрогобичі нині буде приїде забере 😥 😥 😥 😥

  4. VIK 18.06.2013 пише:

    Воробус, краще би ти їхав в гори!

    P.s. одужуй, друже!

  5. Одужуй!

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*