Якщо дівчина, яку любиш, ігнорить… - Блог про Львів

Якщо дівчина, яку любиш, ігнорить…

Ігнор

Просто таки почали сипатися останнім часом запитання у рубрику «Запитай у Воробуса». І як ви думаєте, читачі блогу, на яку саме тему люди просять відповісти?

Відповідаю, тема кохання, бо коли маєш половинку, то і настрій кращий, і просто хочеться жити.

Чергове запитання нам задала людина із ніком – Богдан. Він, зокрема, запитує, цитую:

Будь-ласка, вислови свою думку щодо наступної ситуації.

Мені 23 роки. Мені сподобалась дівчина(живе в селі, де живуть мої родичі). Ми знайомі, їй 25 років. Коли я запросив її на каву (приблизно 3 місяці тому), сказала що подумає. Номер телефону дала відразу, без проблем. Один раз дзвонив – зайнята, другий зайнята, сказала що передзвонить сама. Але, знаючи як дівчата передзвонюють, подзвонив утретє – цей самий результат. Наступні два рази не відповідала. Я більше не телефонував, вже був про неї забув. Та от на днях побачив її знову, правда здалека. Вона спочатку трошки зніяковіла, а потім вела себе як завжди(в отих їхніх натяках/я не дуже розбираюся).

І тут почуття повернулися. В будь-якому випадку я спитаю в неї ще раз, чи вона не передумала – а там що буде то буде.

Взагалі, за словами друзів – вона дівчина проста, “не старається показати щось з себе”.

В даній ситуації мені не подобається ота невизначеність. Зрозуміло, що кожна дівчина хоче щоб “за нею бігали хлопці”, але має ж бути якась межа.

Тому, мене цікавить наступне:

1. Що ти думаєш про цю ситуацію?
2. Які враження склалися про дівчину?
3. Як я вже казав, я ще раз перепитаю при нагоді (але вживу, не по телефону) –
то може маєш ідеї, як це зробити краще, або щось таке утнути особливе, щоб вона все таки погодилась прийти. Зазвичай в мене багато, цікавих, веселих ідей, а тут не можу нічого придумати.

P.S: Я дуже хочу з нею зустрічатися 🙂

Проблема, як завжди, не проста, але таки спробую тобі допомогти.

Також читайте:   Справа не в тобі, а в мені...

Яке враження склалося про дівчину? Судячи по твоєму опису можна сказати, що дівчина сама не знає чого вона хоче. І моя тобі порада не мати справ із дівчатами, які не знають чого хочуть. Потім нехай вона дасть тобі добро з нею зустрічатися, можливо все зайде і взагалі до великої серйозності, а потім від неї можна очікувати чого хочеш. Набридне з тобою жити, розлучитеся і що далі?

Їй же не 18-ть років, що вона сумнівається, а, все-таки, 25-ть. В селах кажуть що якщо дівчина в такому віці незаміжня, то щось з нею не так.

Хоча, може бути і ще інша сторона медалі. У дівчини таки хтось є або ж вона вже розлучена. І таке буває…

Тобі, Богдане, не радив би повертатися до минулого. Пропонував на каву – не хотіла, телефонував – не хотіла, то що вона зараз думаєш захоче? Май трохи гордість і побачиш дівчата самі до тебе полізуть.

Щодо того, що дала телефон одразу ж? Та це так, дрібниці. Мені теж багато хто телефончик давав і нічого з цього не вийшло.

Вибір, звісно, за тобою…..

Успіхів!!!

P.S. Запроси її в яку-небудь подорож, на шашлик чи щось на зразок цього.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

1 коментар може ще щось напишете?

  1. Arden 02.07.2013 пише:

    як я вже казав Богдану вживу, мож вона хоче від нього більшої наполегливості? щоб він позалицявся до неї.. “букетно-цукерковий” період дівчата не відміняли ж)

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*