Як організувати зустріч однокласників - Блог про Львів

Як організувати зустріч однокласників

Зустріч однокласнкиів

Роки минають, люди старіють…. Згадуєш дитинство…….

Як часто ви бачитеся із своїми однокласниками? Відповідь думаю буде проста – не часто, а все тому що роки минають, у кожного свої сім’ї, життя й так далі.

Нещодавно ваш автор щось так згадав собі за школу, як вчився, як прогулював уроки й так далі. А ще мені про однокласників нагадав знайомий, який сказав, що незабаром буде організовувати зустріч людей, які завершили школу десять років тому.

Хмм, задумався так Воробус і ще спитав чи важко організувати подібну зустріч. Колега розповів про всю нюанси з якими у сьогоднішній статті поділюся.

Отже, розпочнемо із того, що:

1.Треба згадати як кого звати і з ким вчилися разом. Якщо минуло багато років, то це зробити буде дуже важко, але можливо. Для чого згадувати імена? А це вже читайте пункт №2.

2. Знайти людей за допомогою соціальних мереж. Це якраз цей дієвий засіб, який як ніколи може допомогти. Створюєте групу у соціальній мережі, кидаєте всім запрошення, а там вже як вийде, то збереться народ. Ні – то ні.

3. Зателефонувати людям, з якими ще зі школи підтримуєте контакти і через них розказати про свої наміри. А далі вже як в тій грі про зіпсований телефон. Один сказав іншому, третій сказав Марсело й так далі.

Також читайте:   Як Patron ходив на предкастінг шоу "Танцюють всі-5"

4. Чи просити вчителів? А це вже як забажаєте, я би казав можна деяких запросити. Все-таки, не кожного дня випадає нагода порозмовляти у неформальній обстановці з людьми які вас вчили.

5. Замовити кабак. Я думаю це не проблема, головне знати скільки людей прийде на зустріч. Але, тут би радив не замовляти наперед, а просто взяти, зібратися і потім по факту піти вже у якийсь заклад чи на ту ж природу. А то знаю я людей, які кажуть що будуть, за них кажуть словечко, а вони беруть і не приходять.

6. Взяти завдатки. А чого б і ні? Людина, яка здає гроші, наприклад, 100 гривень прийде швидше чим та, що не здасть гроші.

7. Забезпечення хорошого настрою. Тут вже нічого порадити не можу, бо люди є різні й лише від вас залежить як ви будете себе поводити на святі однокласників. Хтось з кимось дружив, хтось – ні.

8. Врахувати той факт, що не всі холостяки, а є й люди, які мають дітей, що вони в одну годину можуть прийти, а в іншу не можуть.

Одним словом організація подібного заходу не проста, тому перед тим як все організовувати треба врахувати всі «за» і «проти».

А як часто ви, читачі блогу, ходили на зустрічі однокласників чи тих же однокурсників?

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

1 коментар може ще щось напишете?

  1. Stakeholder 05.07.2013 пише:

    Як часто ви бачитеся із своїми однокласниками? Відповідь думаю буде проста – не часто, а все тому що роки минають, у кожного свої сім’ї, життя й так далі.

    Нещодавно ваш автор щось так згадав собі за школу, як вчився, як прогулював уроки й так далі

    думаю не є інтригою який саме урок найбільше прогулював Воробус 😡

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*