Якими бувають телефонні розмови у громадському транспорті - Блог про Львів

Якими бувають телефонні розмови у громадському транспорті

Телефонні розмови

Не знаю коли вже наші люди навчаться якоїсь, але культури. Давненько Воробус не писав нічого на тему транспорту, а все тому, що в цьому плані ніяких проблем нема. Проїзд у громадському транспорті як коштував 2 гривні, так і коштує зараз.

Та, незважаючи на це, розповім про досить таки цікаву ситуацію яку вчора довелося спостерігати.

Діло було так. Їздив автор на гульки в розважальний центр «King Cross Leopolis» і коли ввечері повертався додому саме на автобусі, навіть не заувжаив, що біля мене сіла дівчина років так 20-ти з великими сумками. Сіла собі та й сіла, нічого тут дивного нема.

Автобус зачинив дверцята, людей в салоні було не багато і ми попрямували в сторону центру. По дорозі людей «набилося» досить таки багато, але це звично у нашому місті. Пасажири щось між собою собі балакали, говорили, одним словом – балаган.

І тут раптом в цієї дівчинки задзвонив мобільний. Вона не соромлячись витягнула апарат і давай по ньому говорити. Не знаю як там хто, а Воробус ніколи не балакає по телефону у транспорті. Якби ви там не шептали, не говорили, але все рівно люди вас чують і для чого всьому світу знати де я є, що їв чи з ким спав. 😀

А ось дівчинка уваги на людей не звертала а почала голосно розповідати про свої плани на майбутнє. Як це часто буває у маршрутних таксі, люди в салоні притихли і почали слухати що ж та дівчинка сьогодні робила і які плани на вечір.

Також читайте:   У Львові запустили трамвайний маршрут зі Сихова на залізничний вокзал + розклад

Далі цитую слова дівчини: «Ти де, я от була в Ашані, в мене кульки великі, треба щоб ти мені допоміг, я більше як час там ходила, а що ти робиш вечером і чи буде твій кулєга, бо я хочу до тебе, я соскучила, хочу любви, помоги…».

Ваш автор як і більшість людей в салоні автобуса лише посміхалися. Кому то потрібно знати куди ти їдеш, з ким будеш ночувати і що ти купила? Невже не можна навчитися елементарних правил поведінки у громадському транспорті?

А якщо кожен почне говорити на весь салон в автобусі, трамваї чи тому ж тролейбусі? Що тоді буде?

Не доходить…. Не дивувався би старшим людям, які у техніці не дуже то розуміються, але ж молодь вона як ніхто інший має показувати хороші манери поведінки.

Моя би воля я би взагалі заборонив говорити по телефону в громадському транспорті. Не даремно на сидінні біля водія намальований знак, який означає що балакати по телефону – заборонено.

Що робити в такій ситуації? Або вчити людей правилам поведінки, що дуже не хочеться або ж просто надягати навушники і слухати музику….

А ви, читачі блогу, балакаєте по телефону в громадському транспорті?

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

коментарів - 7 може ще щось напишете?

  1. Jorgen 24.09.2013 пише:

    і чи буде твій кулєга, бо я хочу до тебе

    😀 😀 😀

  2. vrubli 24.09.2013 пише:

    Заборонити, як на мене – це безглуздя. Біля водія звісно не можна розмовляти, але ж не всім забороняти. Якщо ти зручно сидиш і в тебе є хвилька аби зателефонувати комусь з друзів – чому б ні? Звісно треба бути культурним і не горланити, але стишеним голосом цілком можна говорити. В мене так і трапляється – здатна поговорити по телефону хіба в маршрутці, бо інакше завжди чимось зайнята.
    Та і бувають термінові виклики, на які однозначно треба відповідати.

  3. Архіваріус 25.09.2013 пише:

    vrubli, Як то ми раніше жили без мобільного зв’язку? Навіть уявити собі страшно. 🙂

  4. VIK 25.09.2013 пише:

    а мені більше про велики кУльки сподобалося 😀 😀 😀

  5. VIK 25.09.2013 пише:

    PVS, я думав ти добавиш оцю ссилочку (https://www.youtube.com/watch?v=nzKDxm31K9I ) 😀 😀 😀

  6. PVS 29.09.2013 пише:

    VIK, я вже давно дивлюся на діяльність нашої сільради, як на стихійне лихо – ні керованості, ні користі. Тому на пропоноване тобою відео я міг наткнутися хіба от-так випадково.

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*