Як часто ви міняли мобільний телефон - Блог про Львів

Як часто ви міняли мобільний телефон

Знову зламався

Мобільний телефон став неодмінним атрибутом життя кожної людини в Україні та і у світі, але сьогодні будемо говорити про Україну. Решту світу залишимо у спокої.

Ще донедавна мобільний телефон був великою розкішшю для людей в Україні. Хто його мав, то на того казали, що це дуже заможна людина, напевно з тих олігархів і так далі. І справді, не всі люди мали домашній провідний телефон, що вже говорити про мобілку.

Часи змінилися, технології йдуть вперед, а отже і з’являються все нові і нові дива техніки. Десь 2-3 роки назад був дуже великий попит на мобільні телефони. Їх купляли масово, від того і було багато магазинів мобільного зв’язку. Зараз вже все по-іншому.

Багато магазинів позачиняли, консультантів звільнили, а яка ви думаєте причина? Правильно, тримати магазини і людей не вигідно. Всім же треба платити зарплату, а продажів нема таких як були колись. Попит почав спадати.

До чого я веду? Не знаю чи є зараз така людина, яка б ще не мала мобільного телефону. Навіть більше, зауважував, що діти, які лише почали ходити у школу вже мають телефон. До слова, у мої часи подібного не було. Якщо хто і мав мобілку, то вже у старших класах.

Мобільний телефон вроді розкіш, їх виробляють популярні фірми, але вони з часом тупо ламаються. Чому? Підробка, погане використання. Схиляюся, все-таки, до першого варіанту.

Також читайте:   Черговий вид шахрайства з мобільними телефонами

Якби ви цього не хотіли, але змінити мобільний телефон таки приходиться, бо залишитеся без зв’язку із рідними, коханцями, коханками. 😀 Звісно, якщо вам всі набридли, то і телефону вам не треба.

Нещодавно у одній із соціальних мереж Воробус вирішив провести опитування на тему: «Скільки разів ви міняли мобільні телефони». Чесно скажу, результати дослідження нічим не здивували.

Мобільний телефон

Люди телефони змінюють і по багатьом причинам.

Перша, як на мене, банальна – телефон зламався. То батарея не тримає як слід, то корпус побитий, то мережа зникає. З часом вам це все набридає і ви його ставите у сервант. Натомість – купляєте новий.

Друга причина – мода. Ви не хочете ходити із старим совковим телефоном де нема ні камери, ні «синіх зубів», а навпаки, хочеться мати новий телефон із операційною системою, яким хочеться похвалитися перед друзями, родичами і так далі.

Як показує практика за весь час свого життя людина змінює не менше трьох телефонів і то по причині того, що він зламався. Якщо ж мода, то вже більше. Можуть і десять змінити.

А як часто ви змінювали свій телефон?

Фото: mobiset.ru.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

коментарів - 10 може ще щось напишете?

  1. Андрій 05.04.2012 пише:

    7 раз з 2002 року

  2. Toss 05.04.2012 пише:

    Жодного разу, цей мій перший)

  3. Terutoria A 05.04.2012 пише:

    А в мене нема телефону 😕

  4. Stakeholder 05.04.2012 пише:

    Як показує практика за весь час свого життя людина змінює не менше трьох телефонів

    Варобус, ти теж попав під вплив кепа? можливо в когось були сумніви що при середній тривалості життя людей в Україні 67 років вони змінять менше ніж 3 мобільних телефона? Я думаю багато хто з людей до 30 років навіть не пам’ятає скільки вже їх поміняв, сучасний мобільний телефон служить як на мене максимум 3 роки, довший термін його служіння не в інтересах ні користувача ні виробника.

    І ще одне. Якщо ти проводиш опитування, то радив би з самого початку добре подумати чи буде воно цікавим і актуальним, і потримати його доти поки не проголосує хочаб 100 людей, бо розводити якусь аналітичну полеміку навкруги опитування в якому взяли участь 36 людей як на мене смішно і виходить стаття ні про що.

  5. Stakeholder 05.04.2012 пише:

    Stakeholder, там більше замість менше

  6. Архіваріус 05.04.2012 пише:

    Stakeholder, Та Воробус просто любить попатякати та почесати свого язика. От і гонить всяку парашу про ніщо. 😀

  7. Vorobus 05.04.2012 пише:

    Stakeholder, Архіваріус, :facepalm:

  8. Kiler 05.04.2012 пише:

    9 раз з 2003 року 8)

  9. Пилип Арсенійович 06.04.2012 пише:

    Один і то недавно маю. 🙂 🙂

  10. Adrenalina 30.09.2012 пише:

    постійно міняю

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*