У Львові розгромили прокуратуру та райвідділ (фото+відео) - Блог про Львів

У Львові розгромили прокуратуру та райвідділ (фото+відео)

Погроми у Львові

Ситуація в країні і на далі залишається напруженою. Щось моє серце чує, що цього разу все так просто не завершиться. Час перемир’я минув ще вчора, коли в столиці нашої країни відбулися сутички правоохоронних органів та протестувальників.

Сутички на майдані Незалежності тривають і зараз. Регіони також не мовчать. Вони поступово беруть владу у свої руки й, таким чином, створюють свої Народні Ради.

Як казав один пан, цитую: «Революція – це не лише боротися проти діючої влади, треба й намагатися сформувати свою».

Вчора вночі та й сьогодні зранку народ захопив у Львові ЛОДА, приміщення генеральної прокуратури, СБУ, обласне та міське управління міліції, на черзі вже й райвідділи.

Також читайте:   Мармароси-2013. Частина перша (фото)

Це все супроводжувалося побиттям вікон, спалюванням документів, побиттям машин, де-не-де, горіли й самі приміщення тощо.

Зокрема, до нещодавно до вже захоплених у Львові Франківського, Галицького та Шевченківського райвідділів додався й Личаківський.

Пропоную переглянути фото та відео того, як в місті Лева захоплювали генеральну прокуратуру та один із райвідділів:

Погроми будівель

Погром прокуратури

Генеральна прокуратура у Львові

Пожежа

Революція у Львові

P.S. Висловлюю подяку нашій читачці, яка назвала себе «Особлива», за надані матеріали до цієї публікації.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

коментарів - 10 може ще щось напишете?

  1. The Notorious B.I.G 19.02.2014 пише:

    Судів та прокуратур мені не шкода. Але нашо руйнувати райвідділки? Люди взагалі з глузду поїхали!! Тепер усе для злодіїв. Якийсь нелюд буде до когось ломитись додому, а 102 не робить. Будуть грабити хати, магазини норм так. Навіщо було спалювати кримінальні справи? Усе зроблено по тупому. Я не заступаюсь за нашу корумповану міліцію, але це вже реально перейшло усі рамки. І коли тепер міліція відновить своє “існування”? Зброю поцуплено у яких цілях? Кожного дня жертви. Ситуація усе гірше та гірше, скоро навіть із дому буде небезпечно виходити 🙁

  2. Stakeholder 19.02.2014 пише:

    The Notorious B.I.G, така вже ніша революції, коли народ повстає марно шукати якихось обдуманих логічних дій, але все ж це краще ніж сидіти і дивитись баранячими очина, як мафія в тандемі з ФСБ тероризує країну. Для уникнення анархії потрібно щоб новосформована Народна Рада дійсно стала легітимною і підпорядкувала собі захоплені державні інституції, і відновила їх нормальну роботу.

  3. vrubli 19.02.2014 пише:

    The Notorious B.I.G, цілком згідна. Здебільшого люди кажуть, що це не потрібно, адже потім щоб відремонтувати погроми знову витратять мільярди з наших податків, а громлять це молоді люди, які здається взагалі не знають що вони роблять і що палять. 🙁

  4. The Notorious B.I.G 19.02.2014 пише:

    Малолєткі випили пивка почухали себе героями і пішли трощити все підряд -_-

  5. Stakeholder 19.02.2014 пише:

    Люди, вам не ліньки розводити цю демагогію?! ну ненавидять люди мусорів! і їх можна зрозуміти! Звичайно в ідеалі було б якби всі були дуже розумними, обачними і далекоглядними, але так вже повелося, що захопленням будівель займаються не члени філософського гуртка.

  6. vrubli 20.02.2014 пише:

    Stakeholder, дуже легко спостерігати збоку і не крокувати містом, де від диму нема чим дихати і де підпали зроблено не з нагальних потреб.
    Я не проти захоплень адмін.будівель, однак вандалізм тут зайвий.

  7. The Notorious B.I.G 20.02.2014 пише:

    Stakeholder вчора вечором були чутки, що Епіцентр хотіли палити – адекватність членів не філософського гуртка.
    А стосовно міліції, повір я її також не люблю. Не знаю як тобі, а мені свого часу не раз приходилось у райвідділі сидіти через необачність.
    Тому нема чого захищати мародерство!

  8. The Notorious B.I.G 20.02.2014 пише:

    Як таке буде продовжуватись, то введуть надзвичайний стан! КОмусь із нас це потрібно? Постійно ходи із документами будуть шманати перевіряти. А мародерів тупо розгонять, але через них получать і мирні демонстранти під шумок(

  9. NoName 20.02.2014 пише:

    Міліції не буде, а зроблять і в нас пАліцію, як в москалів 🙁

  10. The Notorious B.I.G 20.02.2014 пише:

    При чому тут москалі? А в Європі не пАліція? Аби шось ляпнути 👿

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*