Вітя, гудбай (Верховна Рада відправила Януковича у відставку) + відео

Яник, гудбай!!!

Блог Воробуса працює в екстреному режимі й оновлюємо новини по мірі надходження. Так от, сьогодні цілий день вся увага громадян України була прикута до Верховної Ради.

Саме там вирішувалася доля нашої країни. Люди хотіли відставки президента країни – Януковича і вони її отримали. Не може людина, на якій вина у сотнях смертей залишатися на своїй посаді.

Десь громадськість очікувала, що Вітя подасть сам у відставку й навіть такі слухи з’явилися близько обіду, але Янукович виступив на одному з телеканалів й сказав, що у відставку подавати не збирається, по ньому стріляли, в країні здійснюється державний переворот й так далі.

Це я не видумав, відео дивіться далі:

Таке рішення люди сприйняли іронічно, адже це вже треба мати проблеми з головою щоб таке говорити. Але, це його проблеми.

О 16 годині Верховна Рада відновила свою роботу й проголосувала постанову за якою Янукович більше не президент України. За це рішення проголосувало, як не дивно, 328 народних депутатів.

Проголосовану постанову сприйняли оплесками й згодом в Раді нардепи заспівали гімн.

До речі, Верховна Рада також призначила дату нових виборів президента. Вони відбудуться вже в травні місяці, а саме 25 травня. Тому, вже зовсім швидко розпочнеться виборча компанія, яка, нагадаю, триватиме три місяці.

Також читайте:   Паспорт як Фігаро

Повертаючись до Яника скажу, що нарешті країна звільнена від диктатора і ще місяцями будуть розслідуватися всі справи які вів вже екс-президент. Адже, всім відомо, що сьогодні для всіх було відчинено резиденцію «Межигір’я».

Що там цікавого? Багато описувати, просто можете увімкнути будь-який телеканал чи інтернет-сайт і глянути які там масштаби.

До цікавих ще новин можна віднести те, що кілька хвилин тому було звільнено Юлію Тимошенко, яка виїхала до людей на інвалідному візку й одразу ж, за словами її соратників, поїхала на Майдан.

Тому, вже найближчим часом можна очікувати приїзд Юлі на головний майдан нашої країни.

Україна входить в нову епоху свого розвитку, сподіваюся подібних революцій, а особливо вбивств ми вже ніколи не будемо мати.

І ще, сподобалися мені слова мого хорошого друга пана Марсело, який сказав, цитую: «Саме час замислитись над тим хто і чому обирав до влади мафію, і що робити для того щоб це ніколи не повторилося».

Золоті слова, тому треба над цим задуматися…. саме цим людям….

Ми таки заживемо по-європейськи?

Слава Україні – Героям Слава!!!

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

коментарів - 7 може ще щось напишете?

  1. Гопнік 22.02.2014 пише:

    нарешті перемогли, але великою ціною. СЛАВА ГЕРОЯМ МАЙДАНУ!!!

  2. vrubli 22.02.2014 пише:

    Гопнік, Перемоги ще нема! Всіх перехлюпує гордість, що яника усунули. Так, це добре.
    Але гадаю РОБОТИ У НАС ЩЕ НЕ ПОЧАТИЙ КРАЙ!
    Він вже не президент, але за смерті людей він ще не покараний! Очистити всі структури від людей, що були причетні до цього режиму. Лише тоді в країні завершиться революція!

  3. Пан П 23.02.2014 пише:

    Воробусе та всі інші блогери і просто читачі, долучайтесь до блогерської акції “Бойкот Однокласникам”.

    Ось таке щойно опублікував в себе на сайті:

    Кажуть в соціальній мережі Однокласники блокують всі фото пов’язані з трауром в Україні. Колись на цьому сайті була кнопочка «поділитися в Однокласниках». Відтепер її не буде ані тут, ані на інших моїх сайтах, якщо ви хочете поділитись цією (чи всіма іншими) публікацією в соціальних мережах: «Фейсбук», «Контакти», «Твітер», «Гугл +» – ласкаво просимо! А «Однокласники» – йдіть до дупи! Закликаю всіх своїх колег блогерів та вебмайстрів долучитись до бойкоту Однокласників, познімати з своїх сайтів всі їхні кнопки та будь-які згадки про них та перепублікувати цей допис (або написати щось схоже своїми словами), а простих користувачів просто забути за цю ганебну соціальну мережу тітушок і гопників.

    Якось так.

  4. Jorgen 23.02.2014 пише:

    Пан П пише:

    Кажуть в соціальній мережі Однокласники блокують всі фото пов’язані з трауром в Україні.

    Хто каже? Подивився свою стрічку новин в ОК, практично всі новини та картинки в ній пов’язані з трауром чи євромайданом.

  5. vrubli 23.02.2014 пише:

    Jorgen, мені казали, що фото зі свічками, які завантажують як аватар видаляються. Які там правила не знаю, не користуюсь цією соц.мережею.

  6. Пан П 23.02.2014 пише:

    Саме так, фото зі свічками, які завантажуються як аватар видаляються. І теж не знаю, які там правила, бо не користуюсь цією соц. мережею. Але про Однокласники вже неодноразово йдуть повідмолення про те що вони блокують неугодні кремлівській пропаганді матеріали, наприклад сайт http://www.pravda.com.ua/ або блог у ЖЖ російського Блогера Іллі Варламова, який одни з небагатьох російських журналістів пише правду про Євромайдан.

  7. Tiger 23.02.2014 пише:

    УРА, НАРЕШТІ!!! Я цього чекав ну дуже довго! Я щиро дякую за це Верховній Раді, Євромайдану, і головне – непереможному українському народу, який здобував перемогу дуже дорогою ціною. Слава Україні та її Героям!

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*