Бізнес Омелька Косопизда - Блог про Львів

Бізнес Омелька Косопизда

Папір

Пише і не показує Воробус. Сьогодні надворі 23 червня, понеділок, розпочався черговий робочий тиждень, а це означає що мають з’являтися все нові та нові публікації на блозі Воробуса.

Автора блогу не було в місті, тому публікацій в останні дні не було. Благо допомагають наші читачі, які стараються не залишати ресурс без інформації.

Чергову публікацію прислав нам пан Омелько. Далі йому слово….

Добрий вечір, шановні читачі блогу Воробуса. Це знову Омелько Косопизд і сьогодні я спробую вам розповісти про види бізнесу якими я займався.

Отже, одного прекрасного дня мене взяла в полон фінансова скрута, на роботі виникла затримка з виплатою заробітної плати, в батьків позичати грошей я не відважився оскільки я вважаю ,що дорослій здоровій людині не варто “шкаляти ” грошей у батька та матері.

Є ще такий спосіб, як в банку взяти позику або же кредитну картку, але всі ми знаємо що цими кредитами ми заганяємо себе у фінансове рабство з якого вийти буде архіскладно.

Я читав на блозі коментарі, де писали що можна в інтернеті заробляти там хостингом та на “ютубі”, але, я як юзер можу лише читати новини та “шаритися в кантахтах” для мене все інше як темний ліс.

Отже, розпишу детальніше, що я робив коли побачив що в моїх кишенях гуляє вітер:

Також читайте:   Чому на нижньому "Шуварі" зняли місток?

1. Зайшов на балкон і побачив що там повно всіляких пачок , газет , картонів. Зібравши все в купу я поніс на макулатуру і здав це все. Скажу чесно, багато не заробив, але 2 гривні на маршрутку заробив (1 кг. паперу – 60 копійок).

2. Там же на балконі я згадав, що ласував “пивчанським ” з “кулєгами” і зібравши кілька пляшок поніс їх теж здавати (1 пляшка – 30 копійок) – не багато, але ще 2,5 грн. отримав.

3. У багатьох людей є гараж і я не виняток. Там мене чекала фортуна і бінго кілька кг. кольорового та чорного металу промовляло мені :” Здай мене”(1 кг. чорного металу – 3 грн , а кольорового (мідь) -56 грн . Все, я щасливий власник 250 грн .

4. Ну, якщо ви фартова людина то можете зіграти в державні лотереї. Я виграв свого часу досить велику суму. Але, моя порада така – краще не грайте з Державою, бо в підсумку вона буде в плюсі.

Ну, і на кінець така порада: не треба економити, треба більше заробляти. А хто знає ,як можна заробити “кеш” пишіть мені буде цікаво почитати….

Всім бажаю злити в злагоді, не сумувати і просто радіти кожному прожитому дню.

З вами був Омелько Косопизд, ще почуємося. 🙂

Автор статті: Омелян Косопизд.



Також раджу прочитати:

коментарів - 30 може ще щось напишете?

  1. viking 23.06.2014 пише:

    Омельку, хочеш заробити – навчися встановлювати Windows, або виконуй реферати та дипломні на замовлення. Особисто я заробляю на “кусок хліба” таким чином.

  2. viking 23.06.2014 пише:

    Або створи свій блоґ, і будеш заробляти на рекламі, як Воробус. 🙂

  3. Stakeholder 24.06.2014 пише:

    так а в чому тут “бізнес”? просто зібрав непотрібне барахло і по-суті його продав 😕

  4. viking 24.06.2014 пише:


    Stakeholder
    , для мого сусіда збирати і здавати барахло давно перетворилося на бізнес. 🙂

  5. Пан П 24.06.2014 пише:

    Stakeholder пише:
    так а в чому тут “бізнес”? просто зібрав непотрібне барахло і по-суті його продав :?

    От-от в чому тут бізнес? Чи може бомжі, які збирають пусті пляшки з під пива тепер теж бізнесмени?

  6. Омелян Косопизд 24.06.2014 пише:

    До речі бомжі попрошайки заробляють більше наших деяких інженерів, щоб ви знали 👿 Я до речі на кольоровому металі нагрів 250 грициків , так що то вам не “мєлоч по карманам тиряти”

  7. viking 24.06.2014 пише:


    Омелян Косопизд
    пише:
    До речі бомжі попрошайки заробляють більше наших деяких інженерів, щоб ви знали :evil: Я до речі на кольоровому металі нагрів 250 грициків , так що то вам не “мєлоч по карманам тиряти”


    Омелян Косопизд
    пише:
    До речі бомжі попрошайки заробляють більше наших деяких інженерів, щоб ви знали :evil: Я до речі на кольоровому металі нагрів 250 грициків , так що то вам не “мєлоч по карманам тиряти”

    Але де ти знайдеш так багато кольорового металу? Хіба що незаконним шляхом. 🙁

  8. вюн 24.06.2014 пише:

    Jorgen, можна питання? ось наприклад я взяв замовлення на фрілансі, виконав його, оплатили мені на банківську картку. Чи може бути варіант, що через певний період часу колишній замовник буде вимагати назад гроші котрі були оплачені мені за роботу. Скаже, що це він ці гроші позичив, а не я їх заробив?

  9. Jorgen 24.06.2014 пише:

    вюн, людській фантазії немає меж.

    А як на рахунок розписки, що ти ці гроші в нього позичав?

  10. вюн 24.06.2014 пише:

    Jorgen, і друге запитання. Скільки на фрілансі заробляє початківець програміст з знанням php html/css, cms wordpress та joomla та хорошим знанням англ мови може заробляти в місяць?

  11. вюн 24.06.2014 пише:

    Jorgen, я маю на увазі чи можливо, що ці гроші, що надійшли мені на банківську картку були дані мені в кредит?

  12. вюн 24.06.2014 пише:

    Jorgen, Мені знайомий розповідав, що він теж працював на фрілансі, виконав замовлення на 100 гривень, скинув замовник йомі ці гроші через вебмані, через декілька тижнів замовник пише йому в скайпі, коли буде повернутий борг, ці гроші я тобі типу дав в борг, а не зарплату за виконану роботу

  13. Jorgen 24.06.2014 пише:

    вюн, не знаю, як вийде. Розумієш, що на фрілансі ніхто фіксованої зарплати не платить.

  14. Jorgen 24.06.2014 пише:

    вюн пише:

    Jorgen, я маю на увазі чи можливо, що ці гроші, що надійшли мені на банківську картку були дані мені в кредит?

    Якщо ти позичав гроші, ти мав дати розписку. Якщо розписку не давав, значить грошей в борг не брав.

  15. вюн 24.06.2014 пише:

    Jorgen, кожен різні цифри називає. Один каже зарплата до 100 доларів, інший каже, що до тисячі, а ще інший що по декілька тисяч доларів на місяць заробляє

  16. вюн 24.06.2014 пише:

    Jorgen, все зрозуміло, велике дякую! хочу теж фрілансом зайнятись!

  17. Jorgen 24.06.2014 пише:

    вюн, всі три цифри реальні

  18. вюн 24.06.2014 пише:

    Jorgen, але все одно я цього не розумію. Для прикладу на біржі фрілансу дуже часто потрібні копірайтери/рерайтери, простіше кажучи автори інформаційних статей. За 1 тисячу символів платять по 5 – 7 гривень. За 2 години спокійно можна написати статтю на 10 тисяч символів. Тобто за 2 години спокійно можна заробити 50-70 гривень. Тепер питання: кому нафіг потрібні ці статті? Для чого їм потрібні ці статті? І ще, часто замітив на фрілансі тенденцію, одні і ті же замовники, одна і та сама електронна пошта. Для чого декілька разів підряд викладати оголошення на фрілансі про пошук нових фрілансерів?

  19. Jorgen 25.06.2014 пише:

    вюн, 5 гривень за тисячу це мало, тому копірайтери які згодні працювати за такі гроші багато кому потрібні. Та й робота це не проста – може 10 тисяч за дві години і напишеш, але писати кожен день на весь час інші теми по 10-40 тисяч знаків дуже важко. А статті ці потрібні власникам сайтів, для наповнення своїх сайтів, або рекламодавцям – які вставляють туда свої рекламні ссилки і тулять їх на різні сайти.

  20. Архіваріус 25.06.2014 пише:

    Збирання пляшок, макулатури та всякого непотребу важко назвати бізнесом, такі дії є проявом одного із видів жебрацтва. Бізнес є у тих людей, які централізовано збирають цей непотріб від “бізнесменів” типу Омелька, і на цьому заробляють непогані гроші.

  21. вюн 25.06.2014 пише:

    Jorgen, чи варто займатись копірайтом? чи можна з цього мати стабільний дохід?

  22. вюн 25.06.2014 пише:

    Jorgen, чи це все гімно? нічого не заробиш на копірайті, тільки час потратиш?

  23. Jorgen 25.06.2014 пише:

    вюн пише:

    Jorgen, чи варто займатись копірайтом? чи можна з цього мати стабільний дохід?

    Jorgen, чи це все гімно? нічого не заробиш на копірайті, тільки час потратиш?

    не можна так ставити питання. Хтось тратить час, хтось заробляє гроші. Добрі копірайтери мають великі гроші. Треба попробувати. Головне писати грамотно, тексти мають бути унікальні. А ще краще писати копірайт не на замовлення, а на власний сайт, імхо.

  24. вюн 25.06.2014 пише:

    Jorgen, І останнє питаннячко. Скільки грошей можна мати з свого блогу. Я розумію, що це все залежить від кількості відвідувачів, але скільки заробляє середньо статистичний сайт від реклами. Для прикладу канал на Ютубі від партнерки на тому самому Ютубі за мілліон переглядів завдяки рекламі заробляє від 500 до тисячі доларів

  25. Пан П 25.06.2014 пише:

    вюн думаю тобі треба поставити питання по іншому – не “скільки я зароблю з того копірайтингу”, а “як писати статті та отримувати задоволення від творчого процесу”. Бо люба професійна діяльність, чи то написання статей, чи то переклад, чи то програмування, чи то автосервіс, чи будь-що інше (навіть збирання пляшок :))) має ще окрім грошей приносити й задоволення. Тоді ти будеш успішний в тому, чим займаєшся. А якшо ти робиш все тільки заради грошей, то може їх заробиш, але точно така робота буде для тебе наче якась кара.

  26. вюн 25.06.2014 пише:

    Пан П, Так згідний. Просто є роботи де є кар’єрний ріст, і якщо ти виконуєш свою роботу добре, ти маєш можливість збільшити свою заробітню плату, для прикладу це робота програміста. А є роботи, які не потрібно виконувати з задовленням і добре виконувати, роботи на яких в тебе не має росту, для яких ти ходиш просто аби отримувати заробітню плату, яка є низькою

  27. Пан П 26.06.2014 пише:

    вюн, саме так, але в тебе завжди є вибір, яку саме роботу робити. Нам мій же погляд, треба робити роботу передусім ту, яка тобі до вподоби. Скажімо мені не до вподоби програмування, бо ще з дитинства ніколи не любив математику та взагалі маю гумунітарний склад розуму, і незважаюче на те, що програмісти можуть досить непогано заробляти я б ніколи не був програмістом бо то є не моє. Але хтось це любить, і коли він програмує із задоволенням, тоді він досягає справжнього успіху, бо займаєтсья улюбленою справою та отримує за неї гарні гроші.

    Знову ж таки вести сайт, писати статті теж робота не для всіх, комусь це може подобатись, а для когось це буде наче якась каторга. Знаю людей, які свого часу створили сайт, написали кілька статей, а потім злились, бо зрозіміли, що то не їхнє. А скільки закинутих сайтів, які роками не оновлюються. Тож моя порада – знайти щось своє, ту діяльність яка приноситиме перш за все задоволення, а гроші вже якось додадутся.

  28. Jorgen 26.06.2014 пише:

    вюн пише:

    Jorgen, І останнє питаннячко. Скільки грошей можна мати з свого блогу. Я розумію, що це все залежить від кількості відвідувачів, але скільки заробляє середньо статистичний сайт від реклами. Для прикладу канал на Ютубі від партнерки на тому самому Ютубі за мілліон переглядів завдяки рекламі заробляє від 500 до тисячі доларів

    Якщо хочеш знати скільки можуть заробляти всякі блогери і вебмайстри – набери в гуглі слово финстрип (розшифровується як фінансовий стриптиз) і побачиш – дехто любить хизуватися своїми прибутками. А от офіційної статистики тут нема, тому середній дохід затрудняюсь написати.

  29. YurOK 03.07.2014 пише:

    після цієї статті я зрозумів тепер що означає нікнейм Косопизд…. він забирає (щоб не сказати матьюкливо) все що косо лежить 🙂

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*