Підсумки роботи блогу Воробуса у липні - Блог про Львів

Підсумки роботи блогу Воробуса у липні

Підсумки роботи блогу Воробуса у липні

Сьогодні надворі 1 серпня, п’ятниця, а це означає, що поступово черговий робочий тиждень завершується. Попереду вихідні, погода обіцяє бути хорошою.

Тому, перш за все, бажаю читачам блогу гарно відпочити, а ми у свою чергу будемо намагатися радувати вас новими та новими публікаціями.

Перше з чого почнемо, так це із традиційних підсумків, на цей раз у липні місяці.

Що вдалося зробити, що навпаки і чого слід очікувати на блозі Воробуса у серпні місяці читайте далі.

Перше про що розпочну, так це із бойових дій на Сході нашої країни. Десь таки думав, що із приходом нового президента – Порошенка війна припиниться, але як бачу там ще довго будуть воювати.

Ледве не кожного дня гинуть мирні люди та наші військові. Росія ніяк не заспокоїться. Вже навіть дійшло до такого маразму, що вони 17 липня збили малазійський Боїнг, на борту якого перебувало близько 300 пасажирів.

Хіба це нормально? Росія вкотре показує свою недолугість і совковість.

Щодо спортивних тем, то з труднощами, але таки розпочався черговий за ліком чемпіонат нашої країни з футболу. Багато команд із проблемних регіонів грають на нейтральних полях, від того і цікавість до гри втрачається.

Львівські Карпати розпочали чемпіонат з нічиєї на виїзді проти ужгородської Говерли 2-2. Хоча, як показала гра, малюнку гри як такого у нас явно нема.

Також читайте:   Підсумки роботи блогу Воробуса у травні місяці

Збірна Німеччини обігравши у фінальному поєдинку Аргентину (1-0) стала чемпіоном світу з футболу.

А ще, нарешті, повернувся на футбольне поле ваш покірний автор. Воробус приймав участь у змаганнях під назвою – «Чернігівське». Особливих перемог здобути не вдалося, але залишився задоволеним атмосферою, яка панувала на полях «Електрон».

Щодо подій у Львові, то тут також відбувалися цікаві речі.

Зокрема, вулицю Городоцьку почали озеленювати, 25 липня відбувся замах на мера міста – Андрія Садового. На щастя, Івановича та його сім’ї вдома не було.

Опісля мер сказав що буде в подальшому використовувати охорону.

А ще 15 липня небачене ДТП відбулося біля оперного театру – зіштовхнулися автомобілі Мерседес та Хонда. Як наслідок, останній буквально таки перекинувся.

Щодо блогу, то приємна подія відбулася 6 липня. Саме в цей день лічильники відвідуваності показали, що наш ресурс відвідало 3 мільйони людей.

Чого слід очікувати в місяці серпні?

Насамперед, сподіваюся, війна на Сході України таки припиниться і ми заживемо мирно.

По-друге, автор блогу планує багато подорожувати і, звісно, що зробити опісля багато публікацій на цю тему.

По-третє, має панувати його величність літо….

Залишайтеся з нами…

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*