У Львові істотно похолодало - Блог про Львів

У Львові істотно похолодало

Похолодання

Чесно скажу, цієї публікації писати сьогодні вже не збирався, але коли повертався додому із футзалу просто таки отетерів.

Справа у тому, що надворі зараз літо, серпень місяць і ніби по ідеї на вулиці має бути тепло. Так воно і було до сьогоднішнього дня.

Зранку можна було сміливо йти на роботу на короткий рукав і не хвилюватися що коли будеш з неї повертатися буде холодно.

Сьогодні зранку ваш покірний глянув на небо, прогноз погоди, так собі подумав і таки вирішив взяти літню курточку. Щось той дощ «папахував».

Як виявиться згодом, інтуїція мене не підвела.

Пішов Воробус на роботу, потім відвідав футзальний поєдинок між Енергією та Спортлідером, виходжу із залу і просто таки отетерів. На вулиці так похолодало, що якби хтось мені був в цей момент дав шапку на вуха точно би її одягнув.

Тут не те що на короткий рукав, а в курточці було холоднувато. Ок, сів у свою маршрутку, вийшов через деякий час на зупинці та й йду до будинку, а це хвилин так зо десять. По дорозі зустрічаю людей в шортах, у футболках.

Вони, мабуть, також думали що вдень буде тепло. Якби ж то вони знали…

Прийшов додому, зробив собі гарячий чай та й думаю погляну а скільки ж градусів вище нуля показує мій термометр. Здивувався, бо на ньому було лише +10 і це в серпні – місяці, який має бути одним із найспекотніших.

Також читайте:   Погодний бот для Telegram

Як сказав мій сусід, що курив на вулиці, далі цитую: «В таку погоду хіба що брати флєшку горівки і пиячити…». Хмм, в чомусь він, мабуть і правий.

Гуляти з коханою людиною точно не будеш.

Невже тепло нас покинуло? Якої погоди слід очікувати на вихідних?

Отже, як повідомляє сайт пана Марсело, у найближчі дні нас очікує суха та холодна погода. І лише в неділю можна очікувати мінімальні грози.

Сьогоднішня ніч обіцяє бути холодною, температура повітря має опуститися до +8 градусів. завтра ж вдень +19.

У суботу має істотно потеплішати +24 вдень, але починаючи від неділі знову буде похолодання, падатиме дощ і вдень температура повітря не буде підніматися вище 19-20 градусів вище нуля.

Тому, якщо ви запланували виїзд на природу із наметами – добре перед цим подумайте. Особливо вночі може бути прохолодно.

Тепла погода прийде до нас вже в кінці наступного тижня. Дощі припиняться і температура повітря буде +22-+24 градуси вище нуля.

Якою би не була погода, бажаю щоб настрій у вас, читачі блогу, завжди був хороший.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*