Велодоріжки у Львові: вулиця Липинського - Блог про Львів

Велодоріжки у Львові: вулиця Липинського

Велодоріжки у Львові: вулиця Липинського

Проект – велосипеди, що достатньо нещодавно стартував на блозі Воробуса триває.

І у черговій публікації спробую розповісти вам, шановні читачі, про наступну велодоріжку, яка розташована на вулиці Липинського.

Отже, у минулій публікації ми завершили на тому, що зупинилися біля Оперного театру і почали думати куди ж то їхати далі.

Варіантів з велодоріжками як таких не було, тому ми попрямували до вулиці Липинського. Саме там розташована одна з найкращих велосипедних доріжок у нашому місті.

До неї треба їхати якихось 10-15 хвилин по вулиці Чорновола і найголовніше треба бути обережним, бо водії тут ой які нахабні.

Що треба знати?

Головне притримуватися правої сторони і бути обережним на зупинці біля готелю «Львів». Там частенько бувають різного роду аварії. А все тому, що зупинка громадського транспорту маленька, а транспорту ой як багато.

Сама ж велосипедна доріжка на вулиці Липинського починається недалеко від харчового закладу під назвою – Макдональдс.

Як це годиться, велосипедна доріжка є з правого і з лівого боків. Тягнеться вона аж до АС-2. І скажу, що їхати тут зручно.

Хоча, як не крути, казуси теж трапляються.

Також читайте:   Вулицю Мечнікова закрили на ремонт, трамвай №7 змінює маршрут

Велодоріжка на Липинського

Які саме?

Ну, наприклад, з проблем.. мене харить права велодоріжка, та що веде до АС-2. Справа у тому що там є багато виїздів з бічних вуличок, багато з’їздів, заїздів, воно капець як дістає.

Плюс ще й не у всіх місцях є нормальний огляд.

Як наслідок, можна вдаритись в «тачку», яка виїздить.

Зовсім інша справа з велодоріжкою що розташована зліва.

Велосипедом по Липинського

Вона веде назад в центр. Загалом тут все гаразд, єдине що там велика ділянка дороги – це і велодоріжка, і тротуар, відповідно там також ходять люди.

Без рагулізму в нашому місті, ну вже ніяк не обійтися. Частенько бувало приходилося сигнали людям, які просто стояли на доріжці та курили сигарети. Ось такі от справи.

До речі, в район АС-2 можна їхати велосипедом і через вулицю Хмельницького. Там є можливість поїздити вулицею Замковою, а згодом вже їхати по вулиці.

Щоправда, велосипедних доріжок там як таких нема. Можливо з часом ця проблема буде усунена.

У наступних публікаціях ми перенесемося в інший район міста і будемо досліджувати велосипедні доріжки на вулиці Стрийській-Науковій.
Залишайтеся з нами….

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

1 Згадки про дану статтю в Інтернеті

  1. Велодоріжки у Львові: вулиця Стрийська

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*