Зодіакальний гороскоп на 2015 рік (Терези, Скорпіон, Стрілець) - Блог про Львів

Зодіакальний гороскоп на 2015 рік (Терези, Скорпіон, Стрілець)

Зодіакальний гороскоп на 2015 рік (Терези, Скорпіон, Стрілець)

Вчора у п’ятницю, 26 грудня люд після роботи масово собі відпочивав і поступово готувався до вихідних, але не відпочивав лише Воробус, який знову виліз на дах свого будинку і дивився у свого телескопа щоб розгледіти а що є чекає у 2015 році на людей, які народилися під такими знаками зодіаку як: Терези, Скорпіон та Стрілець.

Перш ніж почати опис чергових знаків зодіаку скажу, що зодіакальний гороскоп для Овнів, Тельців та Близнюків на 2015 рік можна прочитати тут, а для Раків, Левів та Дів тут.

Терези (23.09 – 23.10)

Як і минулого року, тема відносин між людьми буде найбільш актуальною в 2015 році для Терезів. Але, на відміну від попереднього року, переосмисленню піддадуться не тільки любовні відносини, а й дружні, сімейні, відносини на роботі.

Терези відчують необхідність змінити свою звичайну поведінку на людях і стати більш щирими. Захочеться «почистити» звичне коло спілкування від зайвих людей, залишивши тільки тих, на кого ви дійсно можете покластися.

Так воно і станеться, але не факт що все обійдеться тихо і спокійно. Можливі конфлікти.

У любовних справах особливого успіху не буде, особливо це стосується людей, які лише планують створювати сім’ї. Терези вагатимуться і вирішать що в цьому рої їм кохання не треба. Секс так, а коханні – ні.

У фінансовому плані буде економія, від того і відпочинок буде коротким і без пафосу.

Також читайте:   Пісенний конкурс "Заспівай у Воробуса" продовжується

Скорпіон (24.10 – 22.11)

Рік кози для Скорпіонів пройде весь у роботі. На них очікують зміни як робочого місця, так і в кар’єрному плані. Відповідно і на інші сфери життя у народжених під цим знаком зодіаку часу не буде.

Головне щоб робота негативно не вплинула на сім’ю, адже дівчині чи тій же жінці увагу приділяти колись також треба.

У плані фінансовому можливі значні прибутки і це знову ж таки завдяки новим бізнес-проектам.

Очікується купівля нового будинку, автомобіля і довгоочікуваної подорожі кругом світу.

Зі здоров’ям можуть виникнути проблеми, переважно будуть нагадувати про себе минулі болячки.

Стрілець (23.11 – 21.12)

Наступний рік стане для Стрільців своєрідною перевіркою на витримку і силу волі, зате пройшовши її, представники цього знака відкриють для себе безліч нових можливостей.

Стрільці зіткнуться з необхідністю вибору між корисним і приємним, перевіреним часом і радикально новим. Швидше за все, цей вибір зачепить тему фінансів, з якими у Стрільців будуть великі проблеми. Зірки зажадають від представників цього знака змінити властиву їм легковажність на більш відповідальний підхід до життя.

Де не буде проблем, так це в особистому житті. Багато романтики, сексу, вражень – це все очікує на Стрільців у році Кози.

Тому, не треба чекати поки впаде манна з небес, а діяти. 🙂

Далі буде…

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*