Де купити квитки на гру Шахтар – Баварія у Львові - Блог про Львів

Де купити квитки на гру Шахтар – Баварія у Львові

Де купити квитки на гру Шахтар - Баварія у Львові

Останнім часом до Воробуса все більше та більше людей почало звертатися із питанням на кшталт: «А де ж купити квитки на поєдинок 1/8 фіналу Ліги Чемпіонів» у якому між собою будуть зустрічатися такі команди як: донецький Шахтар та німецька Баварія.

Як відомо, ця гра відбудеться 17 лютого на львівському стадіоні «Арена Львів». Початок гри о 21 годині 45 хвилин.

Так от, щоб більше мені питань не задавали на рахунок квитків скажу, що їх придбати буде дуже проблематично. Чому так? Бо фактично як такого вільного продажу квитків не буде.

Чомусь так стається вже з року в рік, що як тільки у Львові великий футбол, то в людей починається паніка. Досі загадую, як квитки на збірну продавали через магазини мобільного зв’язку під назвою – «Вухо. ком».

ФК Шахтар зробив інші шляхи реалізації квитків, А вони, до слова, є наступними:

Продаж квитків відбувається у кілька етапів.

1– розпочався 21 січня і триватиме до 25 числа того ж місяця включно. В цей час придбати перепустки на гру зможуть ті люди, що мають абонементи на футбольні матчі команди з Донецька.

Моя думка, що таких людей є не дуже багато, тому всіх тікетів вони точно не розкуплять.

2 – цей етап реалізації квитків розпочнеться із 26 січня і триватиме до 29 числа.

Також читайте:   Челсі - переможець Ліги чемпіонів 2011/2012 років (відео)

Купити квитки на гру Шахтар – Баварія зможуть ті люди, які колись заповняли у касах стадіону «Арена Львів» спеціальні бланки. Як бачимо, це команда Шахтар робила не просто так.

Так от цим людям, що заповняли бланки у період із 22 по 25 січня на мобільний телефон та на електронну пошту має прийти смс-повідомлення із проханням пройти попередню реєстрацію.

Хто це зробить гарантовано із 26 січня зможе купити квитки або в касах стадіону «Арена Львів» або за допомогою онлайн-сервісу.

3 – Триватиме із 30 січня і до 1 лютого.

В цей період купити квитки зможуть ті люди, що купляли квитки на матчі Шахтаря у Лізі Чемпіонів. Скористатися цим правом зможуть люди, які знову ж таки отримають на телефон смс-ку.

4 – етап завершальний.

Тут придбати квитки що залишилися, а це, як мені відомо, буде 1000 перепусток зможуть ті люди, які заповнять так званий – «лист очікування» і їх вибере випадковим чином комп’ютер.

Тому, моє велике прохання до Воробуса із питанням квитків не варто вертатися. Я не зможу за вас постояти у черзі і взяти перепуски на гру.

Кому запрошення на телефон прийде, той на гру й піде.

І ще, ледве не забув. Одна людина зможе придбати до 2-ох квитків в одні руки.

Ціни – від 100 гривень починаючи.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*