Гандбол. Кубок Виклику. “Галичанка” програє “Погоні” і покидає змагання - Блог про Львів

Гандбол. Кубок Виклику. “Галичанка” програє “Погоні” і покидає змагання

Галичанка програє Погоні

Ще коли ваш автор ходив на футзальний поєдинок у якому між собою зустрічалися львівська «Енергія» та рівненський «Кардинал» побачив афішу у палаці спорту «Галичина», що напередодні свята Великодня у Львові буде свято гандболу.

А даруватиме його людям місцева команда «Галичанка», яка у матчі-відповіді європейського турніру під назвою «Кубок Виклику» грати проти польської команди «Погонь».

Думав Воробус, думав і таки знайшов час сходити на цей поєдинок. Тим більше, що до цього часу на гандболі ще ні разу не бував.

Незважаючи на те, що поєдинок відбувався в суботу, коли більшість людей вже думає як йти святити пасочки, вболівальників на трибунах палацу спорту «Галичина» зібралося дуже й дуже багато.

І навіть думаю причиною не є те, що вхід на гру був безкоштовним. Просто якщо так подумати, коли востаннє команда з України в будь-якому турнірі доходила до півфіналу змагань?

Згадується футбольний Шахтар, що вигравав кубок УЄФА, Динамо часів Лобановського тощо.

Перед тим як розповісти про перипетії на паркеті скажу, що матч у Польщі завершився мінімальною перемогою господарів. Тому, шанси на вихід у фінал були і ще й які.

Також читайте:   Футзал. Чемпіонат України. Кардинал-Рівне 2:2 Енергія (відео)

Перша ж атака «Галичанки» завершилася голом у воротар суперниць. А потім почалося… Чи то в наших дівчат було присутнє надмірне хвилювання, чи то суперник був вищий класом, але наша команда почала допускатися дуже грубих помилок в захисті.

Єдине що нам «йшло» – це семиметрові, які вдало реалізовувала – Стельмах. До кінця першого тайму львівській команді вдалося вирівняти рахунок в зустрічі, але за дві секунди до завершення гри польська гандболістка таки поставила жирну крапку в першій 30-ти хвилинці.

Момент гри

Здавалося після перерви наші дівчата заграють ще активніше, але цього зробити таки не вдалося. Злагоджена гра в обороні гостей, небезпечні контрвипади та плюс вдала гра кіпера «Погоні» дозволила команді з Польщі у підсумку здобути перемогу саме їм.

Фінальний результат на табло зафіксував невтішні для нас 21-25.

Польські гандболістки крокують у фінал, а нашій команді залишається лише подякувати за хороший єврокубковий сезон, що львівський глядач в кінці гри і зробив.

Тепер чекаємо на золото першості до якого «Галичанці» залишилося зробити один маленький крок.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*