Футбол. Чемпіонат України. Динамо мінімально обігрує Карпати (відео) - Блог про Львів

Футбол. Чемпіонат України. Динамо мінімально обігрує Карпати (відео)

Динамо мінімально обігрує Карпати

Вчора у Львові був великий футбольний день.

Справа у тому, що в рамках 25-ого туру чемпіонату України до міста Лева на гру з місцевими Карпатами завітали вже чемпіони країни – футболісти київського Динамо.

Звісно, що приїзд одного з грандів нашого футболу завжди викликає неабиякий інтерес серед місцевих вболівальників. І люд вчора йшов не так як підтримати свою команду, а як більше глянути на дорогих київських футболістів.

Традиційно огляд цієї спортивної події зроблю з досить таки цікавої сторони, а саме розповім про те що залишилося поза кадром телекамер.

1. Вболівальники.

Зібралося їх як для поєдинку за участю Карпат досить таки багато. Воробус на око нарахував десь тисяч зо десять. Сьогодні зранку в офіційному проколі писало фактично 11 тисяч.

Виходить майже вгадав. І це при тому, що найдешевший квиток на гру вартував 50-ть гривень.

Цілу гру вболівальники старалися підтримувати нашу команду і було помітно, що львівський глядач скучив за високими результатами команди нашого міста.

2. Фани.

От хто, а вони дуже й дуже порадували. Кидається в очі, що фани обидвох команд дійсно товаришують вже давно. Протягом усього матчу вони неодноразово перегукувалися. Ну, а такою собі ізюминкою стала спільна пісня під назвою «Червона Рута».

Одні слова співали фани «левів», інші – фани Динамо.

Також читайте:   Враження від турніру "Чернігівське fan cup-2014" у Львові

Особливих порушень не було.

Ну, хіба що на початку першого тайму фани з Києва «замутили» димовуху. Диктор на стадіоні одразу ж попередив що подібних речей не треба робити і вони заспокоїлися.

3. Футбол.

Динамо, звісно, що виглядало краще. Клас гравців таки вдається взнаки. Але, не сказав би що вони аж так сильно хотіли набігатися. Складалося в деяких епізодах враження що вони грають у пів сили.

Гравці ж Карпат ніби хотіли здобути позитивний результат, багато пресингували, бігали. Проте, на даний час це все на що вони спроможні.

За всю гру «зелено-білі» пробили у площину воріт не більше двох разів, а от гості завдяки єдиному голу Кравця зуміли здобути перемогу в цьому поєдинку.

4. Воробус.

До останнього моменту сумнівався чи йти на цю гру. І таки наважився й варто сказати не пожалів. Не так гра команд, як атмосфера на стадіоні, зустріч із старими приятелями порадувала.

Футбол у Львові люблять і пора вже керівництву нашої команди нарешті задуматися над серйозним підсиленням. Не гоже, щоб в останні сезони «леви» боролися постійно за виживання.

Хоча, як шепнули мені на вушко, цього разу може й ніхто не вилетіти із найсильнішого дивізіону.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*