Футбол. Ліга Європи. Дніпро у фіналі програє Севільї (відео) - Блог про Львів

Футбол. Ліга Європи. Дніпро у фіналі програє Севільї (відео)

Дніпро-Севілья

Цього поєдинку всі чекали з нетерпінням. Ще б пак, не кожного дня українська команда грає у фіналі одного із престижних єврокубкових турнірів з футболу.

А Дніпро таки цього року порадувало своє завзятістю та жагою до боротьби. Мирон Маркевич зумів так налаштувати команду, що вона виходила кожного поєдинку із метою – перемогти та пройти якомога дальше.

Фінальний поєдинок на польському стадіоні у місті Варшава зібрав аншлаг. Ще б пак, це ж фінал, плюс до цього всього на гру приїхало дуже багато вболівальників з України, які несамовито підтримували нашу команду протягом усього поєдинку.

Сама ж гра розпочалася для нас краще не придумаєш. Вже на 7-й хвилині дніпряни відкрили рахунок в зустрічі.

Чудова комбінація вдалася за участю Федецького-Матеуса та Калініча, яку вдало завершив останній ударом головою.

Звісно, що Севілья з таким перебігом подій на полі ніяк не хотіла миритися і просто таки затиснула нас біля своїх воріт.

До пори, до часу команду з України рятував кіпер – Бойко, але і він був безсилим, коли вдало пробив після стандарту поляк – Гжегож Криховяк.

А через три хвилини після цього епізоду ми й взагалі почали програвати. Помилка центральних захисників Дніпра призвела до того, що віч-на-віч із Денисом Бойком вивели гравця іспанської команди – Карлоса Бакку.

Останній таких шансів не прощає.

Також читайте:   Євген Коноплянка: Рома чи Дніпро?

Здавалося що все, на цьому гру можна завершувати, адже Дніпро аж ніяк не любить грати першим номером. Та, не тут то було.

Під кінець першої 45-ти хвилинки українська команда заробляє небезпечний стандарт неподалік штрафної Севільї. До м’яча підходить капітан команди – Руслан Ротань і вдало пробиває повз стінку та воротаря іспанців.

Радості української торсиди не було меж.

2-2 і все розпочинається спочатку.

А ось у другому таймі гравці Дніпра зіграли трохи не так як цього очікували від них вболівальники. Знову команда сіла в глухий захист, грала переважно на відбій і десь так і думав, що за такої гри ми можемо і пропустити.

А пропустили гол ми, до слова, з нічого.

Виносили «шкіряного» наші захисники довго, потім була незрозуміла «свічка», яка призвела до того, що знову ж таки віч-на-віч із воротарем Дніпра вивели невгамовного Бакку.

Форвард Севільї нас простити не схотів і знову ж таки вивів свою команду вперед.

У завершальні хвилини наша команда пробувала хоч якось змінити перебіг подій на полі, але банальні навіси у штрафну так і ні до чого не призвели.

Севілья перемагає і вдруге поспіль здобуває трофей під назвою – Ліга Європи. Дніпру ж залишається подякувати за цей єврокубковий сезон і побажати наступного року вже пробитися у Лігу Чемпіонів.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*