Якими бувають знаки зодіаку, коли вживають алкоголь (Рак, Лев, Діва) - Блог про Львів

Якими бувають знаки зодіаку, коли вживають алкоголь (Рак, Лев, Діва)

П'яний Лев

Вихідні наступили, а виходить можна як слід розслабитися і навіть собі трохи випити. Ясно що не компоту як Воробус, а більш міцніших напоїв, таких як: пиво, горілка, коньяк, шампанське, вино тощо.

Головне в цьому ділі не мішати, бо потім голова буде боліти ой як сильно і жодні пігулки вам не допоможуть.

Як ви зрозуміли зі вступу, настав час знову ж таки п’яного гороскопу, який ваш покірний пише для кожного знаку зодіаку.

Питають мене люди звідки я беру інформацію для цієї теми?

Відповідаю, питаюся знайомих як вони себе поводять коли п’яніють, сам спостерігаю за людьми, а також пробую щось знайти у всесвітній мережі під назвою – інтернет.

Про Козерогів, Риб та Водоліїв ми вже писали тут і про Овнів, Тельців та Близнюків тут, а зараз на черзі чергові три знаки зодіаку: Рак, Лев та Діва.

Рак (22.06 – 22.07)

Цей знак зодіаку по своїй природі дуже й дуже скромний. Він багато речей не буде робити тому що так його виховували з самого дитинства. Одним словом, Рак швидше змовчить, чим піде на ризик.

Щодо алкоголю, то вживають «раки» не багато, а якщо вже й це роблять, то тоді, коли свято, весілля, день гамана й так далі. Ну, ви зрозуміли.

Тим не менше, є дуже цікава особливість у Рака. Справа у тому, що коли він багато випиває, то одразу ж міняється. Як саме?

Також читайте:   Буковель-2015. Сезон відкрито (фото)

Ну, він починає відверто казати все що думає про людей, до чого прагне в цьому житті і так далі. Рака навіть можна розвести на секс досить швидко. Чого не зробиш в буденному житті без алкоголю.

Лев (23.07 – 23.08)

Цей знак зодіаку однаковий коли вживає і не вживає алкоголь. Йому їсти не дай лише б дати в черговий раз поговорити. Ну, хіба що голос в «левів» після випитого алкоголю стає більш впевненішим.

І ще, коли Лев тверезий він ще хоч колись робить паузи у своїх доповідях, а от коли ще вип’є, то рятуйтеся всі хто може. Слова вам сказати ніхто не дасть.

Тим не менше, радує те, що на відміну від інших знаків зодіаку «льви» багато не п’ють, не стають агресивними, а також не втікають швидко додому.

Діва (24.08 – 22.09)

Коли цей знак зодіаку запитують для чого він вживає алкоголь, він ніколи не може дати вичерпну відповідь.

Ви скажете, що таке запитання можна задати будь-кому. Але, недаремно ваш покірний зробив саме такий вступ.

Справа у тому, що Діва по житті така, що ніколи не задумується над наслідками «бухання». Як наливають, то вона починає пити, веселитися, їй хочеться розваг, а потім…

А потім, особливо наступного дня зранку Діва мучиться, їй дуже погано, виникає стан депресії і питання – «для чого була ця п’янка».

Далі буде…

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*