Нарешті на проспекті Свободи зробили тротуар - Блог про Львів

Нарешті на проспекті Свободи зробили тротуар

Проспект Свободи

Черговий день наступив, а це означає, що настав час порадувати наших читачів новими публікаціями.

І перше про що ми будемо говорити, так це про благоустрій нашого міста, адже останнім часом події, які відбуваються у нашому місті мене тішать і то сильно.

То сходи, які роками стояли поламаними зремонтували, то на вулицях розпочався капітальний ремонт, то дорогу біля діагностичного центру зробили тощо.

Але, найбільше мене повеселила нещодавно новина про те, що на проспекті Свободи нарешті зробили тротуар, який просто був ганьбою нашого міста.

Та, про все, по-порядку.

Отже, вчора вашому покірному опісля роботи вдалося прогулятися центром нашого міста.

Прогулювався Воробус, прогулювався, аж раптом помічаю що на проспекті Свободи (навпроти пам’ятника Адаму Міцкевичу) на диво зробили тротуар, про який вже, мабуть, не говорив лише лінивий.

Пам’ятаю ваш покірний навіть піднімав питання цього виду рагулізму нашої влади міста у багатьох популярних групах в соціальних мережах.

Тоді, хтось мене підтримував, хтось критикував, були й такі люди, яким було паралельно що там відбувається в центрі нашого міста.

Не знаю як там кого, а мене ця проблема заділа за живе. От вдумайтеся, приїздять туристи з різних країн у центр нашого міста, милуються Львовом, заходять на проспект Свободи і що вони там бачать?

Також читайте:   Рагулі повертаються або як біля ветеринарного університету повиривали лавки

Чудовий благоустрій, гарні тротуари, архітектура і певний відрізок ділянки дороги, який схожий на 18 чи 19-е століття, коли як таких тротуарів не було.

Та і діло, якщо чесно, тут не в туристах. Наші люди ще не зрозуміли бачу, що себе в цьому житті теж колись треба поважати.

А то йдеш отак з дівчиною, проходиш готель «Жорж» і потім починаєш думати не за кохання, а за те, як не зламати ногу.

Чому ж проблемну ділянку не робили? Наскільки я читав місто у всіх бідах вважало винним банк, останній же нічого не робив, а казав що це компетенція міста.

Одним словом, дурдом-веселка.

Добре, що таки нарешті здоровий глузд переміг і тротуар відновили. Хоча, питання до виконаних робіт все рівно є.

Якщо будете дивитися на головне фото, то побачите, що ями то залатали, але не усюди. Збоку щось таке залишили, що без 100 грам тут нічого не зрозумієш.

Одні люди кажуть, що це буде велосипедна доріжка, інші, що банку грошей не вистачило.

Одним словом, рагулізм у виконаних роботах теж був присутнім. Але, принаймні вже є де перейти.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*