Футбол. Ліга Чемпіонів. Динамо 2:2 Порту (відео) - Блог про Львів

Футбол. Ліга Чемпіонів. Динамо 2:2 Порту (відео)

Динамо грає внічию з Порту

Насиченим на футбольні події видається цей тиждень.

Не встиг люд обговорити перипетії поєдинку між Шахтарем та мадридським Реалом (перемогли другі з рахунком 4-1), як на вболівальників з України очікував новий матч – між київським Динамо та португальським клубом – Порту.

Цілих два сезони Ребров і компанія не брали участі в найпрестижніших футбольних змаганнях Старого світу. Колись ця негативна тенденція мала завершитися і вчора це нарешті сталося.

В гості до нашого клубу приїхав постійний учасник Ліги Чемпіонів, досить таки міцний середнячок – португальський клуб Порту.

Що можна було очікувати від цього поєдинку? Ну, по-перше, так і думав, що стадіон в Києві буде забитий вщент і місцева публіка пожене своїх улюбленців вперед.

Шкода, що в цьому матчі участі так і не зумів прийняти лідер колективу – Ярмоленко. Андрій банально отруївся і хоч як не старалися лікарі, поставити на ноги головного джокера нашої команди вони так і не зуміли.

Не дивно, що на позиції «Ярмоли» вийшов не хто інший, а не старіючий ветеран біло-синіх – Олег Гусєв.

Саме капітан став автором першого голу у цьому поєдинку.

Йшла 20-та хвилина коли Гармаш пройшов по флангу, зряче відпасував в штрафну, Велозу цей м’яч пропустив і першим на м’ячі був Олег, який чудово пробив повз титулованого кіпера команди-гостей – Ікера Касільяса.

Також читайте:   Футбольна Україна програє Туреччині (відео)

Радість господарів поля була нетривалою, адже вже за три хвилини практично перша вилазка до наших воріт гравців Порту завершилася голом.

Програв позицію Гонсалес, невдало зіграли в захисті Хачеріді та Драговіч, не виручив Рибка і, як наслідок, форвард Порту – Абубакар вдало пробив головою.

Взагалі скажу, що гості мені сподобалися. Вони грали так точково, багато вилазок до воріт Динамо не робили, а коли й бігли, то створювали дуже небезпечні моменти.

1-1 – після першого тайму і все розпочинається спочатку.

А в другій 45-ти хвилинці, до слова, краще на полі виглядали вже гості. Динамо чи то фізично підсіло, чи що, але в їхніх діях відчувалася якась паніка.

Гості раз нас простили, другий, а на третій таки забили. Знову пішов навіс у штрафну, на виході помилився Рибка (чому не грав Шовковський для мене залишається загадкою), і знову ж таки форвард Порту – Абубакар був першим на добиванні.

Поразка? А йшла то, до слова. 81-а хвилина зустрічі.

Динамо таки врятується від поразки, а таким собі рятівником виступить – Буяльський, який випередить всіх і заб’є головою за хвилину до завершення поєдинку.

2-2 – непоганий результат. Хоча, як на мене, могла українська команда зіграти й краще.

Сподіваємося, що це їй вдасться зробити вже 29 вересня, коли ми зіграємо на виїзді з Маккабі.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

1 коментар може ще щось напишете?

  1. Омелян Косопизд 17.09.2015 пише:

    Хмммм ,в Ярмоленка другий син народився, він підхопив вірус , Сашо спав на лавці , а в Реброва ніс розбитий , совпадєниє не думаю))))))

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*