Футбол. Відбір до ЧЄ-2016. Словаччина 0:0 Україна (відео) - Блог про Львів

Футбол. Відбір до ЧЄ-2016. Словаччина 0:0 Україна (відео)

Словаччина - Україна

Вчорашнього поєдинку в місті Жиліна українські вболівальники футболу чекали з великим нетерпінням.

Ще б пак, саме в цій грі мало вирішитися чи команда Фоменка побореться за другу сходинку в турнірній таблиці чи так і залишиться на третьому місці й буде надіятися на кращий показник серед всіх колективів, що займуть аналогічні з Україною місця.

Щоб цього не було, треба було будь-що перемагати.

Словаки теж не є хлопчиками для биття і ще задовго до гри гравці цієї команди говорили, що матч з Україною буде поєдинком року для них.

Стартовий склад нашої команди чимось аж таким не здивував. Замість дискваліфікованого Гармаша, що грав проти білорусів, на поле вийшов Рибалка, який каші не зіпсував.

Поєдинок в Словаччині розпочався з атак господарів поля, які досить таки швидко хотіли забити.

Особливо старався в їхньому складі лідер – Гашек, який мав чудовий момент пробиваючи із-за меж штрафної, але кіпер синь-жовтих – П’ятов врятував свою команду від неминучого голу.

Взагалі гравець Наполі вчора встигав усюди.

Підопічні Фоменка відповіли супер моментом від Коноплянки. Женя пробив у стилі голу Аяксу в минулорічній Лізі Європи, але йому забракло лише лічених сантиметрів.

Також читайте:   Футбол. Чемпіонат України. Карпати з боями поступаються Шахтарю (відео)

На цьому перший тайм завершився, а в другому команди почали «сушити» гру. Словаків нічийний рахунок задовільняв, а от наша збірна нічого не могла зробити з захисними редутами господарів поля.

Так, в кінці поєдинку момент мав Кравець, але цей епізод я би назвав швидше напівмоментом.

У підсумку, фінальний свисток рефері поєдинку зафіксував безгольову нічию і ми практично втратили шанси на вихід на чемпіонат із другого місця в групі.

Тепер Форменку і компанії треба все зробити для того, щоб обігнати у боротьбі за краще третє місце хорватів та угорців, які мають лише одне очко менше від нас.

А для цього треба брати очки в матчах, що залишилися.

А наступний поєдинок синьо-жовті проведуть 9 жовтня на виїзді проти збірної Македонії, яка на даний момент посідає в турнірній таблиці останнє місце в групі. Для мене це дивно, тому що команда Македонії завжди грає непогано, але їй бракує реалізації створених моментів.

Вболіваємо за Україну разом, а поки що, насамкінець, пропоную переглянути відео найнебезпечніших моментів у вчорашньому поєдинку між нашою збірною та збірною Словаччини:

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*